Skocz do zawartości

Crash Team Racing - turniej offline

Przemasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ur9BqsZ.png

3 - 4 sekundy lekko idzie urwać. 

Ze 40 razy restartowałem bo nie mogłem w 3 skróty sie wbić pod rząd. Ale w koncu udało się na każdym lapie. 

Co do filmiku. Jeszcze 6 sekund mi brakuje :)

Edytowane przez Plamek
Opublikowano

Ok, pograłem trochę wczoraj. W Blizzard mam słaby czas, zastanawiałem się skąd macie tak dużą przewagę. A okazało się że nie znałem tego ostatniego skrótu co przeskakuje się przez barierkę. W Sewer obejmuję prowadzenie :P

Blizzard

gtxuGfx.jpg?1

Sewer

2ZYpV71.jpg?1

Opublikowano

No no pięknie sie dzieje. 

Dzis sie wezme za sewer. Używacie tego skrótu co sie wskakuje po rampie? bo jesli tak to odpuszczam nienawidze i mam problemy ze wskoczeniem tam zawsze. Mam przewage wiec po co sie wkur.wiac  :problem:

Opublikowano

Kiedys dawno temu to wymiatalem w CTR razem z mamuska ale teraz jak patrze na czasu i przede wszystkim filmiki to ja prdl  :beksa:  :beksa:  :beksa:

:obama:

poziom formuly 1 a te wszystkie drifty to zjadaja wszystkie fast&furious i jakichs ken blockow

• Plusik 1
Opublikowano

Kabi, ja używam. Raczej bez problemów tam wskakuję. Jak dla mnie to trudniej jest przeskoczyć przepaść na Blizzard Buff. Wczoraj denerwowałem się, nie lubię tej trasy. Ale spróbuję jeszcze z tym ostatnim skrótem i zobaczę z ciekawości do ilu uda mi się zejść.

Opublikowano (edytowane)

No macie szanse dzis mnie spokojnie skopac bo dzis nie bede miał czasu poprawic tych czasów szczegolnie papus piramid. Ale skoro mówisz ze bedziesz sie bawił zepne sie jeszcze w dingo canyon   ;) przynajmniej o te 2 sekundki

edit

dobra poprawiłem delikatnie nie chce mi sie meczyc i tak wygrywam ;)

Ale papus przejechałem RAZ.

MrkjqyQ.jpg

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

No posypała nam się ekpia :/ Ja w tym tygodniu nie miałem wcale czasu. Na dodatek są trasy za którymi nie przepadam :) Wrzucam jeszcze swój czas z Papu który zrobiłem kilka dni temu. Nie mam dzisiaj już czasu go poprawiać.

C9bMUcN.jpg?1