Opublikowano 28 września 20159 l Eee pomyliłem się o 10 sekund To jednak będzie można powalczyć. O tym filmiku mówiłem
Opublikowano 28 września 20159 l 3 - 4 sekundy lekko idzie urwać. Ze 40 razy restartowałem bo nie mogłem w 3 skróty sie wbić pod rząd. Ale w koncu udało się na każdym lapie. Co do filmiku. Jeszcze 6 sekund mi brakuje Edytowane 28 września 20159 l przez Plamek
Opublikowano 28 września 20159 l No nie wiem, 3 razy trafic w skróty jest niezbyt pozytywne dla nerwów
Opublikowano 29 września 20159 l Ok, pograłem trochę wczoraj. W Blizzard mam słaby czas, zastanawiałem się skąd macie tak dużą przewagę. A okazało się że nie znałem tego ostatniego skrótu co przeskakuje się przez barierkę. W Sewer obejmuję prowadzenie Blizzard Sewer
Opublikowano 29 września 20159 l No no pięknie sie dzieje. Dzis sie wezme za sewer. Używacie tego skrótu co sie wskakuje po rampie? bo jesli tak to odpuszczam nienawidze i mam problemy ze wskoczeniem tam zawsze. Mam przewage wiec po co sie wkur.wiac
Opublikowano 29 września 20159 l Kiedys dawno temu to wymiatalem w CTR razem z mamuska ale teraz jak patrze na czasu i przede wszystkim filmiki to ja prdl poziom formuly 1 a te wszystkie drifty to zjadaja wszystkie fast&furious i jakichs ken blockow
Opublikowano 29 września 20159 l Kabi, ja używam. Raczej bez problemów tam wskakuję. Jak dla mnie to trudniej jest przeskoczyć przepaść na Blizzard Buff. Wczoraj denerwowałem się, nie lubię tej trasy. Ale spróbuję jeszcze z tym ostatnim skrótem i zobaczę z ciekawości do ilu uda mi się zejść.
Opublikowano 29 września 20159 l Zorro dzisiaj wrzuce screena z 1:52. Tak jak pisałem wczoraj, brakuje mi koło 6 sekund do 1:46 z filmiku
Opublikowano 29 września 20159 l Zapomniałem o tym co napisałeś I sugerowałem się tabelą. Ale spoko, jeszcze tam powalczę bo to jedna z moich ulubionych tras
Opublikowano 6 października 20159 l To rozpocznę kolejną runde Pograłem na Dingo Canyon, wbrew pozorom ciężka trasa. Co chwilę obijałem się o ściany
Opublikowano 11 października 20159 l DINGO PAPU UWAGA JESLI W NASTEPNEJ RUNDZIE NIE BEDA SIE SCIGAC PRZYNAJMNIEJ 3 OSOBY KONCZYMY TURNIEJ
Opublikowano 11 października 20159 l Kabi spokojnie, ja dzisiaj wrzuce koło 18 - 19 dopiero. Mam za(pipi) lekki w tym tygodniu i kompletnie brak czasu, nawet nie zauważyłem, że niedziela juz.
Opublikowano 11 października 20159 l No macie szanse dzis mnie spokojnie skopac bo dzis nie bede miał czasu poprawic tych czasów szczegolnie papus piramid. Ale skoro mówisz ze bedziesz sie bawił zepne sie jeszcze w dingo canyon przynajmniej o te 2 sekundki edit dobra poprawiłem delikatnie nie chce mi sie meczyc i tak wygrywam Ale papus przejechałem RAZ. Edytowane 11 października 20159 l przez kanabis
Opublikowano 11 października 20159 l No posypała nam się ekpia Ja w tym tygodniu nie miałem wcale czasu. Na dodatek są trasy za którymi nie przepadam Wrzucam jeszcze swój czas z Papu który zrobiłem kilka dni temu. Nie mam dzisiaj już czasu go poprawiać.
Opublikowano 11 października 20159 l Nie no ale o 7 setnych to sie nie dam przescignąc biore pada Edytowane 11 października 20159 l przez kanabis