Skocz do zawartości

Crash Team Racing - turniej offline

Featured Replies

Opublikowano

No to jestesmy za półmetkiem panowie. Plamek traci kolejke i mamy nowego wicelidera , mam nadzieje ze w tym tygodniu bedzie aktywniej. Ja zaczynam

MINES

mgDoSXb.jpg

POLAR

mChSXAs.jpg

• Odpowiedzi 444
  • Wyświetleń 48,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.youtube.com/watch?v=WPVPQjRxrpg&feature=youtu.be Zrzucam. Odpalam Crasha po długiej przerwie, także czas nie jest jakiś wyśrubowany, ale na początek powinien styknąć. Pierwsza pl

• Przepraszam  

• Sory za zakłócenia , ale łapcie pierwszy przejazd na 1:30. Bez żadnej spiny co widac po słabym pierwszym lapie.  Żeby nie było ze jestesmy botami  

Opublikowano

Ale wypas ta pierwsza fotka z szarakiem ;) Polar Pass, moja ulubiona trasa. Muszę na niej pokazać klasę :P

Opublikowano

Pograłem ale widzę że Cię nie pobiłem:P Będę walczył dalej.

Mines

GdGbuW5.jpg?1

Polar

DJ4ZYFZ.jpg?1

Opublikowano

No nie mogę zrobić równego przejazdu na Polar Pass. Miałem nawet na pierwszym okrążeniu 53 sekundy. Ale zawsze muszę się władować na fokę albo nie przeskoczyć przez murek :)

Po tej rundzie chyba będzie trzeba zakończyć turniej. Zerowe zainteresowanie i tylko my rywalizujemy :(

Opublikowano

No niestety :/ A szkoda , naprawde fajna zabawa była. 

Opublikowano

Mam płynny przejazd. Trzecie okrążenie trochę popsułem ale czas jest na wypasie. A Best Lap to już kosmos :P

Polar Pass

FtYpj89.jpg?1

No fajna zabawa była. Ludzie pewnie zniechęcili się naszymi czasami :P

Opublikowano

Eh (pipi)a.. co moge powiedzieć. Dalem ciala ale nie z mojej winy. Kompletny brak czasu i sily na chociazby jeden przejazd. Przepraszam chlopaki.

Opublikowano

No cóż to może za rok :D

Opublikowano

Dzięki panowie za zaciętą rywalizację ;) Turniej był super. No i gratki Kanabis za zwycięstwo! :)

Opublikowano

Będzie mozna zrobic druga edycje , bardziej przemyslaną terminową. tzn w okresie roku kiedy jednak jest wiecej czasu zeby 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, naszła mnie piękna myśl. Wybieramy 3 trasy i ciśniemy do max 31 grudnia. Taki przednoworoczny miniwchvj turniej. 

Jeżeli byśmy grali w 3 osoby to każdy wybiera po jednej mapce.

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

Cieszy mnie Twoja gotowość towarzyszu Wiktorze. JAKBY CO TO ZACZNE - MOJA MAPA : 

.......

CRASH COVE ! (pipi) (pipi) (pipi) ! 

Opublikowano

Spoko ale we dwoje mi sie nie chce jak jeszcze ktos dołączy to i ja odpale szaraka ;) 

Ale to i tak w swieta bo teraz mam sporo na głowie w sklepie ;)

Opublikowano

Pograłbym ale wy jesteście zbyt OP  :beksa:

Opublikowano

Ja mogę zagrać. Chociaż nie wiem jak będę stał z czasem bo w święta zawsze go mało :P Tylko wolałbym żeby to były trasy których jeszcze nie graliśmy :P

Opublikowano

Dokładnie, tez jestem z atym zeby to byly trsy w ktore nie gralismy. Ze starych czasy beda po prostu z całym szacunkiem dla grajacych podwazane ;)