Opublikowano 12 października 20159 l No to jestesmy za półmetkiem panowie. Plamek traci kolejke i mamy nowego wicelidera , mam nadzieje ze w tym tygodniu bedzie aktywniej. Ja zaczynam MINES POLAR
Opublikowano 12 października 20159 l Ale wypas ta pierwsza fotka z szarakiem Polar Pass, moja ulubiona trasa. Muszę na niej pokazać klasę
Opublikowano 13 października 20159 l Pograłem ale widzę że Cię nie pobiłem:P Będę walczył dalej. Mines Polar
Opublikowano 18 października 20159 l No nie mogę zrobić równego przejazdu na Polar Pass. Miałem nawet na pierwszym okrążeniu 53 sekundy. Ale zawsze muszę się władować na fokę albo nie przeskoczyć przez murek Po tej rundzie chyba będzie trzeba zakończyć turniej. Zerowe zainteresowanie i tylko my rywalizujemy
Opublikowano 18 października 20159 l Mam płynny przejazd. Trzecie okrążenie trochę popsułem ale czas jest na wypasie. A Best Lap to już kosmos Polar Pass No fajna zabawa była. Ludzie pewnie zniechęcili się naszymi czasami
Opublikowano 21 października 20159 l Eh (pipi)a.. co moge powiedzieć. Dalem ciala ale nie z mojej winy. Kompletny brak czasu i sily na chociazby jeden przejazd. Przepraszam chlopaki.
Opublikowano 21 października 20159 l Dzięki panowie za zaciętą rywalizację Turniej był super. No i gratki Kanabis za zwycięstwo!
Opublikowano 21 października 20159 l Będzie mozna zrobic druga edycje , bardziej przemyslaną terminową. tzn w okresie roku kiedy jednak jest wiecej czasu zeby
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Panowie, naszła mnie piękna myśl. Wybieramy 3 trasy i ciśniemy do max 31 grudnia. Taki przednoworoczny miniwchvj turniej. Jeżeli byśmy grali w 3 osoby to każdy wybiera po jednej mapce. Edytowane 22 grudnia 20159 l przez Plamek
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Cieszy mnie Twoja gotowość towarzyszu Wiktorze. JAKBY CO TO ZACZNE - MOJA MAPA : ....... CRASH COVE ! (pipi) (pipi) (pipi) !
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Spoko ale we dwoje mi sie nie chce jak jeszcze ktos dołączy to i ja odpale szaraka Ale to i tak w swieta bo teraz mam sporo na głowie w sklepie
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Ja mogę zagrać. Chociaż nie wiem jak będę stał z czasem bo w święta zawsze go mało Tylko wolałbym żeby to były trasy których jeszcze nie graliśmy
Opublikowano 25 grudnia 20159 l Dokładnie, tez jestem z atym zeby to byly trsy w ktore nie gralismy. Ze starych czasy beda po prostu z całym szacunkiem dla grajacych podwazane