Opublikowano 3 września 20159 l Pier.dole to robote Jak nie bede na podium to wtedy bede masterował. Albo przysiąde w tygodniu Dzis mam dosyc. Gratulacje kozak czas
Opublikowano 5 września 20159 l Pyerdole te emulatory, kupiłem z pss zaczynam ćwiczyć bo z 10 lat w to nie grałem.
Opublikowano 6 września 20159 l Na razie nie mogę wyciągnąć więcej, póki co daje ten czas. Czekam na Papus Pyramid, bo to katowana przeze mnie mapka z czasów jak grałem w demko na PSX Edytowane 6 września 20159 l przez Plugawy
Opublikowano 6 września 20159 l Autor Długo mnie nie było od ostatniego wpisu ale wracam do tematu zaraz siadam do CTR i wrzucam swoje czasy Może moja dziewczyna jeszcze się dołączy - właśnie ćwiczy p.s. 1:31 ??? Edytowane 6 września 20159 l przez Przemasso
Opublikowano 6 września 20159 l No ten czas plamka jest chory. Fajnie panowie ze sie zbieramy powoli , zeby chociaz 10 osób sie zebrało. Do ostatecznego podsumowania pierwszej rundy równo tydzień. Przemasso a niech dołącza, im wiecej tym lepiej
Opublikowano 6 września 20159 l Autor Lamerskie pytanie - jak kurde balans wklejacie zdjęcia?XD Edytowane 6 września 20159 l przez Przemasso
Opublikowano 6 września 20159 l ja cykam fote, zrzucam na kompa. Potem wrzucam na stronke imgur.com. A potem na forumek
Opublikowano 6 września 20159 l Autor maks jaki na chwilę obecną mnie stać ja cykam fote, zrzucam na kompa. Potem wrzucam na stronke imgur.com. A potem na forumek dzieki! Edytowane 6 września 20159 l przez Przemasso
Opublikowano 6 września 20159 l Sory przemo Jeden lap 30:93 Jednak da sie jak Plamek , no to popróbujemy
Opublikowano 6 września 20159 l Autor Grubo... czas do następnej niedzieli wiec może mi się uda przebić dzisiaj już chyba się "przegrałem" i na razie pasuje
Opublikowano 6 września 20159 l Best lap teraz 30:02.Lepszy od plamka. Masakra. Ale dwa pozostałe 31:30. No ale jestem dzis w formie Edytowane 6 września 20159 l przez kanabis
Opublikowano 6 września 20159 l Autor Ja maks Best Lap jaki udało mi się wykręcić to 0:30:74 ale ogólnego swojego nie mogę przebić ☺
Opublikowano 6 września 20159 l Dobra Kabi ma juz dosyc na dzisiaj. Ale pękło poniżej 30 sekund lap. Pięknie. Czekam na odpowiedz plamka Przemo jesli mam dac podpowiedz, to nie wskakuj na górke przy moscie. Tracisz sekundy wtedy.
Opublikowano 6 września 20159 l Sorry ze wam sie w(pipi)e, ale temat jest zywy. Sporo gram multi na ps3, czesto na dwoch robie puchary z kumplem, ale po zakonczeniu nie moge save zrobic, wyskakuje ze nie ma memorki. Co zrobic?
Opublikowano 6 września 20159 l Kabi przygotuj się, bo zaraz odpalam. Swoją drogą też czekam na Papu's Pyramid :> Edytowane 6 września 20159 l przez Plamek
Opublikowano 6 września 20159 l Jak pokonam Oxide'a to pokonam i Ciebie.. duzo nie brakuje. Mam juz sposoba. I chyba jednak będę górką próbował. KABI GOTOWY ?!
Opublikowano 6 września 20159 l WTF XD czas kosmos, szkoda, że nie mam możliwości sprawdzenia memorki z psxa to bym sobie porównał