Opublikowano 8 września 20159 l Dobra wygrałes tego to juz mi sie nie chce bić, bo nie wiem jak zrobiles te czasy ponizej 29 , czekam na filmik
Opublikowano 8 września 20159 l No dawaaaaaaj. Gdzie Twój duch rywalizacji. Oglądniesz filmik i ogarniesz. Ja już zobaczyłem gdzie robisz podstawowy błąd. Sam to wyłapiesz.
Opublikowano 8 września 20159 l Tez tak myslalem, jak zrobilem 1:29:01. Szluga + masturbacja i jedziesz.
Opublikowano 8 września 20159 l 1"27:87. Ale żaden lap ponizej 29. NIGDY mi sie nie udało zejsc ponizej 29. Wiec skrzydła opdają raczejw lasnie przez to. Stary to półtorej sekundy. Edytowane 8 września 20159 l przez kanabis
Opublikowano 8 września 20159 l Szkoda, ja bym nie umiał odpuścić. No ale ja mam za(pipi)iście silną psychike. Gotowi? Filmik trwał ogólnie 8 minut. 5 minut nieudanych prób kończących się po 1, 2, 3 lapie. (nigdy do końca...)https://youtu.be/N_WBW5neEfI Edytowane 8 września 20159 l przez Plamek
Opublikowano 8 września 20159 l Hehehehe. Na to liczyłem. Ja na dzisiaj pass. Ciśnij ostro. Oczywiście nie zapominaj o zdjęciach :>
Opublikowano 8 września 20159 l Szczerze nie wiem jak to robie, beskitu. Moze przez te zrezygnowanie bardziej na luzie gram i dlatego. No nic. Wiadomo na koniec wrzuce fotke
Opublikowano 8 września 20159 l Nie mam czasu obejrzeć. jestem w bojowym transie. Jutro obejrze albo jak zakoncze sesje
Opublikowano 8 września 20159 l Mogłem Cie nie podpuszczać. A tak coś czuje, że jutro znowu mnie męka czeka.
Opublikowano 8 września 20159 l xD Plamek, jak te 1:29:01 byłem pewien ze pobije tak juz tutaj nie mam pojęcia Ja pier.dole co my robimy. Ponizej 1:30 to był szok a my juz poziom 1:26 xD
Opublikowano 8 września 20159 l Mówiłem, że w niedziele WR bijemy Jeszcze jakby chłopaki chociaż poniżej 1:28 zeszli... Z każdym przejazdem jestem coraz bardziej zaskoczony naszym skillem XD
Opublikowano 8 września 20159 l A wiesz co jest najdziwniejsze ze przy tych ponizej 1:27 widze u siebie mase błedów które da sie poprawic xD To nie sa przejazdy idealne. tez tak masz?
Opublikowano 8 września 20159 l Zdecydowanie. I czuję.. że zejde poniżej 1:25 o_O !Btw... 1. Za każdym razem jak widzę nowy Twój wpis to mam obawę, że zobacze "hehe sorry".2. Będą jajca jak wpadnie jakiś randomowy typek i wrzuci czas nie do przebicia XD Albo jak ktoś z obecnie grających młóci jak po(pipi)any tylko, że na tę chwile sie nie chwali i wy(pipi)i z grubej rury w niedziele :|
Opublikowano 9 września 20159 l Da sie? Da sie. Wez przelicz mi jaki czas mniej wiecej przy takich okrazeniach da sie zrobic bo nie mam dzisiaj kompletnie glowy do niczego
Opublikowano 9 września 20159 l Obejrzałem twoj przejazd plamek, jezdzisz jak dzikus Zupełnie inny styl