Skocz do zawartości

Crash Team Racing - turniej offline

Featured Replies

Opublikowano

Dobra wygrałes tego to juz mi sie nie chce bić, bo nie wiem jak zrobiles te czasy ponizej 29 , czekam na filmik ;)

• Odpowiedzi 444
  • Wyświetleń 48,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.youtube.com/watch?v=WPVPQjRxrpg&feature=youtu.be Zrzucam. Odpalam Crasha po długiej przerwie, także czas nie jest jakiś wyśrubowany, ale na początek powinien styknąć. Pierwsza pl

• Przepraszam  

• Sory za zakłócenia , ale łapcie pierwszy przejazd na 1:30. Bez żadnej spiny co widac po słabym pierwszym lapie.  Żeby nie było ze jestesmy botami  

Opublikowano

No dawaaaaaaj. Gdzie Twój duch rywalizacji. Oglądniesz filmik i ogarniesz. Ja już zobaczyłem gdzie robisz podstawowy błąd. Sam to wyłapiesz.

Opublikowano

Zrobiłem 1:28:11 Wiecej raczej nie dam rady

Opublikowano

Tez tak myslalem, jak zrobilem 1:29:01. Szluga + masturbacja i jedziesz. 

Opublikowano

1"27:87.

Ale żaden lap ponizej 29. NIGDY mi sie nie udało zejsc ponizej 29. Wiec skrzydła opdają raczejw lasnie przez to. 

Stary to półtorej sekundy. 

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Szkoda, ja bym nie umiał odpuścić. No ale ja mam za(pipi)iście silną psychike.

Gotowi? 

Filmik trwał ogólnie 8 minut. 5 minut nieudanych prób kończących się po 1, 2, 3 lapie. (nigdy do końca...)

https://youtu.be/N_WBW5neEfI

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

1:26:59.

Okej. Zabawa sie nie skonczyła.

Opublikowano

Hehehehe. Na to liczyłem. Ja na dzisiaj pass. Ciśnij ostro. Oczywiście nie zapominaj o zdjęciach :>

Opublikowano

Szczerze nie wiem jak to robie, beskitu. Moze przez te zrezygnowanie bardziej na luzie gram i dlatego. No nic. Wiadomo na koniec wrzuce fotke

Opublikowano

Nie mam czasu obejrzeć. jestem w bojowym transie. Jutro obejrze albo jak zakoncze sesje :D

Opublikowano

Mogłem Cie nie podpuszczać. A tak coś czuje, że jutro znowu mnie męka czeka.

Opublikowano

xD

Plamek, jak te 1:29:01 byłem pewien ze pobije tak juz tutaj nie mam pojęcia :D 

Ja pier.dole co my robimy. Ponizej 1:30 to był szok a my juz poziom 1:26 xD

Opublikowano

Mówiłem, że w niedziele WR bijemy :P Jeszcze jakby chłopaki chociaż poniżej 1:28 zeszli... 

Z każdym przejazdem jestem coraz bardziej zaskoczony naszym skillem XD

Opublikowano

A wiesz co jest najdziwniejsze ze przy tych ponizej 1:27 widze u siebie mase błedów które da sie poprawic xD To nie sa przejazdy idealne. tez tak masz? :D

Opublikowano

Zdecydowanie. I czuję.. że zejde poniżej 1:25 o_O !

Btw... 

1. Za każdym razem jak widzę nowy Twój wpis to mam obawę, że zobacze "hehe sorry".
2. Będą jajca jak wpadnie jakiś randomowy typek i wrzuci czas nie do przebicia XD Albo jak ktoś z obecnie grających młóci jak po(pipi)any tylko, że na tę chwile sie nie chwali i wy(pipi)i z grubej rury w niedziele :|

Opublikowano

Z was są jakieś cyborgi, w ciągu jednego dnia zeszliście o 5 sekund  :notsure:

Opublikowano

Patrzcie jak tutaj zj.ebałem :/

uwitW4Q.jpg

Opublikowano

Da sie? Da sie. Wez przelicz mi jaki czas mniej wiecej przy takich okrazeniach da sie zrobic bo nie mam dzisiaj kompletnie glowy do niczego :/

Opublikowano

Ale pierwszego nie zrobisz tak szybko. Jedynie 2 i 3

Opublikowano

Obejrzałem twoj przejazd plamek, jezdzisz jak dzikus :D Zupełnie inny styl :)