smoo 2 254 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Nie kłamali z tym systemem obrażeń przeciwników. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Dobra, lecimy z kolejnym cyklem analizy: w oryginale nie było nawet jednej toalety a teraz? Mamy Zauważyliście jakie to piwo występuje na początku? RE7 się kłania Play’a chyba każdy zauważył ale jakby co: Edytowane 14 Czerwca 2018 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ta destrukcja zombiaków Modle się o taki sam remake Nemesis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Wyjdzie spokojnie, na tej części zarobią sporo Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Najszybciej sprzedający się Resident ever - mówię jak będzie. Edytowane 14 Czerwca 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 345 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 A jak gracze to zepsują i mimo rewelacyjnej jakości ten remake nie sprzeda się chociaż w 5 bańkach to dopiero będzie heca. Nie takie rzeczy już się działy w branży. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Residenty sie dobrze sprzedają, nawet taki barachło jak RE6, wiec raczej tutaj nie ma powodów do zmartwień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 345 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Właśnie mam obawy, że RE6 sprzedało się tak dobrze przez to, że jest takim barachłem dla mas z dużą dawką pif paf i nawalaniem w zombiaki z karata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 RE7 widze 5 baniek. Dla mnie wydaje sie spoko, ale pewnie Capcom nie zadowoliło xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Resident Evil 7 miał sporo niższy budżet od szóstki i na pewno nie musiało się aż tak dobrze sprzedać jak ona, by się zwrócić. Capcom jest chyba zadowolone, skoro robi kolejnego spokojnego Residenta z szukaniem amunicji i rozwiązywaniem zagadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ktoś tu pisał, że mieli wyrzucić aligatora. Na polygonie jest potwierdzenie w wywiadzie, że gad będzie, podobnie jak Hunk i Tofu. Nie ma jednak informacji o Extreme Battle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Jezu, skoro rozwalone łby truposzy wyglądają tak „cudownie” to nie chcę nawet myślać o pająkach czy Wiliamie. Poł roku ciężkiego czekania. Jak ta ciemność będzie prezentować się na Oledzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Przejrzałem już chyba wszystkie może gameplaye i to co robi na mnie największe wrażenie to gra świateł, bądź ich brak Skaczę za daleko w przyszłość, ale jak sobie wyobrażam, że podczas przechodzenia trójki z któregoś okna komendy wyk.urwi nam Nemesis to mi ciary przechodzą. Poza tym biorąc pod uwagę timeline, który Capcom zapewne uszanuje to jakieś ślady walki Jill z wyżej wymienionym gostkiem powinny być widoczne, a może nawet on sam gdzieś tam w grze się przewinie. Jaranko na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Ja bym sobie zyczyl zeby potraktowali te rimejki jako oficjalny restart serii, by zaorac wszystko co wydarzylo sie fabularnie poczawszy od RE4 gdzie seria zeszla na bardzo zle tory i podazyla w kierunku absurdu. A co do wpadania przez sciany to taka akcja byla juz w RE2 z udzialem mr X'a, z pewnoscia dostaniemy w rimejku 2 tego typu sztosy :D Z tego co widac na gameplayach, musza tez znacznie poszerzyc teren dzialan gdyz w ujeciu tpp rozgrywka toczy sie nieco szybciej niz w oryginale i w tym tempie zwiedzenie calego posterunku znanego z pierwowzoru zajmie zbyt szybko. No ale nowe lokacje sa juz potwierdzone wiec jestem spokojny. Z poklatkowej analizy trailerow w necie ludzie tez spekuluja, ze w pelnej wersji prawdopodobnie dostaniemy sekwencje w ktorych kamera bedzie umieszczona statycznie na wzor oryginalu, a takze tryb fpp. Pytanie czy bedzie to zalezne od lokacji czy moze beda to dodatkowe tryby gry? Niezdrowo sie podjaralem tez na mysl, co bedzie z zombiasami wyprawial zupgradowany shotgun lub magnum przy tej fizyce Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Jeśli dodadzą na zasadzie dlc albo alternatywy tryb FPP pod VR to postawie im ołtarz. Przy 7 gdy mam wybór FPP lub FPP VR to tylko to drugie. Jak w remake będzie TPP plus FPP VR to będę to grę 100 razy przechodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Prosze nie pisaco absurdach w 4 spokojnie lykajac poprzednie czesci. Ja rozumiem ze 5 to byl juz kalafior ale 4 to swietosc i mam nadzieje ze jej nie zremasteruja bo nie trzeba. Lepiej zrobic nowego resa, pozniej re3make i znowu nowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 2 minuty temu, milan napisał: Prosze nie pisaco absurdach w 4 spokojnie lykajac poprzednie czesci. Ja rozumiem ze 5 to byl juz kalafior ale 4 to swietosc i mam nadzieje ze jej nie zremasteruja bo nie trzeba. Lepiej zrobic nowego resa, pozniej re3make i znowu nowego. Ej ale odpie.rdol się od kalafiorów 17 godzin temu, Lukas_AT napisał: Resident Evil 7 miał sporo niższy budżet od szóstki i na pewno nie musiało się aż tak dobrze sprzedać jak ona, by się zwrócić. Capcom jest chyba zadowolone, skoro robi kolejnego spokojnego Residenta z szukaniem amunicji i rozwiązywaniem zagadek. Re7 miał zakładana sprzedaż na poziomie 10mln Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Gdyby ktos mial jeszcze jakies watpliwosci, ktora wersje gry kupic: Tak bedzie brzmiala wersja deluxe Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 10 minut temu, _Be_ napisał: Ej ale odpie.rdol się od kalafiorów Re7 miał zakładana sprzedaż na poziomie 10mln M Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 26 minut temu, milan napisał: Prosze nie pisaco absurdach w 4 spokojnie lykajac poprzednie czesci. Ja rozumiem ze 5 to byl juz kalafior ale 4 to swietosc i mam nadzieje ze jej nie zremasteruja bo nie trzeba. Lepiej zrobic nowego resa, pozniej re3make i znowu nowego. Ja jednak stawiam, że remake RE4 kiedyś powstanie. Ze zmienioną mechaniką, gdzie wieśniaków będzie więcej i będą bardziej agresywni. Leon dla wyrównania szans będzie mógł strzelać w biegu, robić uniki i płynnie to połączą z walką na bliskim dystansie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Nie chce wojowac ale 4 to NIE Resident. Sorry... Resident Evil skończył się na 3 plus re remake i zero. Jak grałem w 4 to miałem cały czas odczucie że to już nie to z wielu powodów. Pomijając perspektywę i strzelanie to brak zombie, kulty, poziomy które były schematyczne - mam na myśli wejście do lokacji, przerywnik jak nagle lądują przeciwnicy, rzeźnia do ostatniego i lecimy dalej. Rozumiem jednak zachwyt nad tą grą bo sama w sobie jest świetna, wiele osób od niej zaczęła grać w serię i strzał w szczękę był duży ale to nie jest RESIDENT EVIL. Coś jak mgs 5 - czyt. Dobra Gra, Nie Resident. Edytowane 15 Czerwca 2018 przez ListuniO 2 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 345 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 20 minut temu, Zwyrodnialec napisał: Ja jednak stawiam, że remake RE4 kiedyś powstanie. Ze zmienioną mechaniką, gdzie wieśniaków będzie więcej i będą bardziej agresywni. Leon dla wyrównania szans będzie mógł strzelać w biegu, robić uniki i płynnie to połączą z walką na bliskim dystansie. Taki remake już był, nazywał sie RE6 i był ch.ujowy Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Niby tak ale lepiej bawilem sie niz w czworce, ktora ogrywalem w premiere na Gacku. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Tak jak kolega ListuniO wyzej pisal, RE4 to doskonała gra, ale slaby resident. Jesli zrobia remake 4, to musza wywalic albo przerobic caly motyw las plagas, bo to on zapoczatkowal clown fieste ktora potem miala miejsce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 1 godzinę temu, milan napisał: M ichał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi