Najtmer 1 082 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 a tam ratowanie. kazda czesc konczyla z obsada chudsza o polowe niz na starcie. nikogo nie ratowac, wszyscy maja umrzec. i zostawic po sobie co najwyzej key item. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Żadnych questów pobocznych, rozwoju statystyk i merchanta. Ja chcę RE2 takie jakie było 20 lat temu i żadnych naleciałości z openworldrpgtrufreedomexperience tutaj nie potrzeba. Ma być liniowy single player i tylko to! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 jak juz jakas pobocznosc, to tylko po jakies sikrety, ubrania, kurde nie wiem, czesci do magnuma. ubisoftowaniu gier szczere : 'wyp.ierdalaj'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Kiedyś to się nazywało: - przejście gry w najszybszym czasi - bez użycia FAS - bez save i system rangowy i premiowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) no tak, tylko tutaj mowa o baaardzo pobocznych sikretach, jak kluczyk do szafki z ubraniami. ja chetnie przyjalbym jakas mechanike rozkladania broni na czynniki pierwsze i skladania nowych pukawek wg jakichs blueprintow. w koncu to posterunek policji. zbrojownie musza miec, a i wspolpracuja z Robertem Kendo, ktory wykonal Samurai Edge dla wszystkich z pierwszej czesci. Takie czesci powinny byc porozrzucane po calym posterunku w formie popsutych pistoletow. 4 czesc miala cos w tym rodzaju, w sensie to levelowanie broni. i Deadspace 3. a zeby nie zrobic z tego 'szczelanki', to po prostu do tych za(pipi)istych nowych pukawek znajdowac po 2-3 naboje, a nie 15. Edytowane 11 Lipca 2018 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 dla osób które preorderują edycję deluxe ma być możliwość podmiany na oryginalny soundtrack https://www.youtube.com/watch?v=nJOP8YzralY no chyba ich poyebało oczywiście że preorder będzie składany xd Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 No jasne że będzie :) Tylko na razie wszędzie mają zwykłą, trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 23 minuty temu, nobody napisał: dla osób które preorderują edycję deluxe ma być możliwość podmiany na oryginalny soundtrack jedyny bonus preordera to: samurai edge jill i chrisa i tapetki zamiana na oryginalny soundtrack jest elementem deluxe edition a nie preordera. prosze nie wprowadzac w blad. napewno bedzie mozna i po premierze ulepszyc wersje do deluxe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 szczerze, to wolalbym zeby po prostu nieco odswiezyli soundtrack. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Powinni to dać jako zwykły feature do normalnej gry, albo jako coś do odblokowania wy(pipi)ane mam na ich dojenie chcę po prostu grę w pudełku a ost se puszcze z pendriva xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 2 godziny temu, Gattz napisał: jedyny bonus preordera to: samurai edge jill i chrisa i tapetki Nu-uh, kupiłem Deluxe ze względu na ten OST. Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Miecz samurajski? Co za czop to tłumaczył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Czopek, który nie ogarnął, że Samurai Edge to nazwa broni. Pewnie wydawca kazał tłumaczyć nazwy własne i siema. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 No to trzeba kupić deluxe dla OST. KLIMACIK BEDZIE! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 4 godziny temu, Bzduras napisał: Nu-uh, kupiłem Deluxe ze względu na ten OST. no i dobrze ze kupiles deluxe. jakbys poczekal do premiery i kupil deluxe bys mial to samo minus miecze samurajskie. wiec jakie nu-uh Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 8 minut temu, Gattz napisał: no i dobrze ze kupiles deluxe. jakbys poczekal do premiery i kupil deluxe bys mial to samo minus miecze samurajskie. wiec jakie nu-uh Dobra, mój błąd - przeczytałem Twój post dokładnie i widzę mój błąd w rozumowaniu. Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Będę mógł zrezygnować z pre-ordera na PSStorze, jeśli sie okaże, ze Giera wychodzi w pięknym steelbooku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Dopóki nie zaczniesz pobierać to możesz anulować preorder do 14 dni od daty zamówienia. Na przyszłość możesz spróbować użyć google'a. https://www.playstation.com/en-ae/get-help/help-library/store---transactions/playstation-store-information---pre-orders/how-do-i-cancel-a-pre-order-0/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 10$ więcej za stare ost i parę hoiowych kostiumów... capcom gry znowu robi dobre, ale dlc zostało u nich z najgorszych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) Cytat The Resident Evil 2 Collector’s Edition includes: Resident Evil 2 Deluxe Edition Full Game Special Deluxe Packaging Extra DLC Pack Card Give Leon and Claire a new look or a blast from the past with unique costumes: Leon Costume: “Arklay Sheriff” Leon Costume: “Noir” Claire Costume: “Military” Claire Costume: “Noir” Claire Costume: “Elza Walker” Ensure the undead stay undead with a special weapon: Deluxe Weapon: “Samurai Edge – Albert Model” And bring on the nostalgia with classic tunes: “Original Version” Soundtrack Swap Leon S. Kennedy (R.P.D. Version) Figure An expertly-crafted 12-inch figure of Leon on his first day in his new RPD police uniform, re-created to mirror his in-game design down to the smallest details. A must-have for any Resident Evil fan or collector! “Ben’s File” Art Book A 32-page book left behind by Ben Bertolucci, a freelance journalist who makes an appearance in Resident Evil 2. This file contains photos and files documenting events after the Raccoon City tragedy, and was filed away as a highly confidential document by the U.S. government. It’s never been seen by the public… until now. Digital Soundtrack A voucher code for a 25-track album featuring new songs from the remake of Resident Evil 2, as well as a selection of arrangements from the original game. “R.P.D.” Renovation Design Poster A diagram reminiscent of blueprints, this poster illustrates how the building was renovated and transformed from a museum to a police facility when work was being done on the building in 1969. Edytowane 20 Lipca 2018 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 A liczyłem na jakiś fajny steelbook w wersji deluxe i bym pewnie wziął z miejsca ale 300zl za to nie przejdzie. Shen się wyebau z edytą :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Też liczyłem na steelbook. No nic, przynajmniej okładka zwykłej jest fajna. A kolekcjonerzy kolekcjonerek dostaną całkiem niezłą figurkę (oceniając po obrazku oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Biorę premierowo, czekam na możliwość złożenia zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Tragiczna ta okładka, ale tradycyjnie hamburgerom trzeba wbijać do pały, że to gra o chłopkach co szczelajo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi