Opublikowano 10 lipca 20186 l a tam ratowanie. kazda czesc konczyla z obsada chudsza o polowe niz na starcie. nikogo nie ratowac, wszyscy maja umrzec. i zostawic po sobie co najwyzej key item.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Żadnych questów pobocznych, rozwoju statystyk i merchanta. Ja chcę RE2 takie jakie było 20 lat temu i żadnych naleciałości z openworldrpgtrufreedomexperience tutaj nie potrzeba. Ma być liniowy single player i tylko to!
Opublikowano 10 lipca 20186 l jak juz jakas pobocznosc, to tylko po jakies sikrety, ubrania, kurde nie wiem, czesci do magnuma. ubisoftowaniu gier szczere : 'wyp.ierdalaj'.
Opublikowano 11 lipca 20186 l Kiedyś to się nazywało: - przejście gry w najszybszym czasi - bez użycia FAS - bez save i system rangowy i premiowany
Opublikowano 11 lipca 20186 l no tak, tylko tutaj mowa o baaardzo pobocznych sikretach, jak kluczyk do szafki z ubraniami. ja chetnie przyjalbym jakas mechanike rozkladania broni na czynniki pierwsze i skladania nowych pukawek wg jakichs blueprintow. w koncu to posterunek policji. zbrojownie musza miec, a i wspolpracuja z Robertem Kendo, ktory wykonal Samurai Edge dla wszystkich z pierwszej czesci. Takie czesci powinny byc porozrzucane po calym posterunku w formie popsutych pistoletow. 4 czesc miala cos w tym rodzaju, w sensie to levelowanie broni. i Deadspace 3. a zeby nie zrobic z tego 'szczelanki', to po prostu do tych za(pipi)istych nowych pukawek znajdowac po 2-3 naboje, a nie 15. Edytowane 11 lipca 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 11 lipca 20186 l dla osób które preorderują edycję deluxe ma być możliwość podmiany na oryginalny soundtrack https://www.youtube.com/watch?v=nJOP8YzralY no chyba ich poyebało oczywiście że preorder będzie składany xd
Opublikowano 11 lipca 20186 l No jasne że będzie :) Tylko na razie wszędzie mają zwykłą, trzeba poczekać.
Opublikowano 11 lipca 20186 l 23 minuty temu, nobody napisał: dla osób które preorderują edycję deluxe ma być możliwość podmiany na oryginalny soundtrack jedyny bonus preordera to: samurai edge jill i chrisa i tapetki zamiana na oryginalny soundtrack jest elementem deluxe edition a nie preordera. prosze nie wprowadzac w blad. napewno bedzie mozna i po premierze ulepszyc wersje do deluxe.
Opublikowano 11 lipca 20186 l Powinni to dać jako zwykły feature do normalnej gry, albo jako coś do odblokowania wy(pipi)ane mam na ich dojenie chcę po prostu grę w pudełku a ost se puszcze z pendriva xd
Opublikowano 11 lipca 20186 l 2 godziny temu, Gattz napisał: jedyny bonus preordera to: samurai edge jill i chrisa i tapetki Nu-uh, kupiłem Deluxe ze względu na ten OST.
Opublikowano 11 lipca 20186 l Czopek, który nie ogarnął, że Samurai Edge to nazwa broni. Pewnie wydawca kazał tłumaczyć nazwy własne i siema.
Opublikowano 11 lipca 20186 l 4 godziny temu, Bzduras napisał: Nu-uh, kupiłem Deluxe ze względu na ten OST. no i dobrze ze kupiles deluxe. jakbys poczekal do premiery i kupil deluxe bys mial to samo minus miecze samurajskie. wiec jakie nu-uh
Opublikowano 11 lipca 20186 l 8 minut temu, Gattz napisał: no i dobrze ze kupiles deluxe. jakbys poczekal do premiery i kupil deluxe bys mial to samo minus miecze samurajskie. wiec jakie nu-uh Dobra, mój błąd - przeczytałem Twój post dokładnie i widzę mój błąd w rozumowaniu. Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz
Opublikowano 11 lipca 20186 l Będę mógł zrezygnować z pre-ordera na PSStorze, jeśli sie okaże, ze Giera wychodzi w pięknym steelbooku ?
Opublikowano 11 lipca 20186 l Dopóki nie zaczniesz pobierać to możesz anulować preorder do 14 dni od daty zamówienia. Na przyszłość możesz spróbować użyć google'a. https://www.playstation.com/en-ae/get-help/help-library/store---transactions/playstation-store-information---pre-orders/how-do-i-cancel-a-pre-order-0/
Opublikowano 20 lipca 20186 l 10$ więcej za stare ost i parę hoiowych kostiumów... capcom gry znowu robi dobre, ale dlc zostało u nich z najgorszych lat.
Opublikowano 20 lipca 20186 l Cytat The Resident Evil 2 Collector’s Edition includes: Resident Evil 2 Deluxe Edition Full Game Special Deluxe Packaging Extra DLC Pack Card Give Leon and Claire a new look or a blast from the past with unique costumes: Leon Costume: “Arklay Sheriff” Leon Costume: “Noir” Claire Costume: “Military” Claire Costume: “Noir” Claire Costume: “Elza Walker” Ensure the undead stay undead with a special weapon: Deluxe Weapon: “Samurai Edge – Albert Model” And bring on the nostalgia with classic tunes: “Original Version” Soundtrack Swap Leon S. Kennedy (R.P.D. Version) Figure An expertly-crafted 12-inch figure of Leon on his first day in his new RPD police uniform, re-created to mirror his in-game design down to the smallest details. A must-have for any Resident Evil fan or collector! “Ben’s File” Art Book A 32-page book left behind by Ben Bertolucci, a freelance journalist who makes an appearance in Resident Evil 2. This file contains photos and files documenting events after the Raccoon City tragedy, and was filed away as a highly confidential document by the U.S. government. It’s never been seen by the public… until now. Digital Soundtrack A voucher code for a 25-track album featuring new songs from the remake of Resident Evil 2, as well as a selection of arrangements from the original game. “R.P.D.” Renovation Design Poster A diagram reminiscent of blueprints, this poster illustrates how the building was renovated and transformed from a museum to a police facility when work was being done on the building in 1969. Edytowane 20 lipca 20186 l przez Shen
Opublikowano 20 lipca 20186 l A liczyłem na jakiś fajny steelbook w wersji deluxe i bym pewnie wziął z miejsca ale 300zl za to nie przejdzie. Shen się wyebau z edytą :/
Opublikowano 20 lipca 20186 l Też liczyłem na steelbook. No nic, przynajmniej okładka zwykłej jest fajna. A kolekcjonerzy kolekcjonerek dostaną całkiem niezłą figurkę (oceniając po obrazku oczywiście).
Opublikowano 20 lipca 20186 l Tragiczna ta okładka, ale tradycyjnie hamburgerom trzeba wbijać do pały, że to gra o chłopkach co szczelajo.