Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

a tam ratowanie. kazda czesc konczyla z obsada chudsza o polowe niz na starcie.

nikogo nie ratowac, wszyscy maja umrzec. i zostawic po sobie co najwyzej key item.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 337,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano

Żadnych questów pobocznych, rozwoju statystyk i merchanta. Ja chcę RE2 takie jakie było 20 lat temu i żadnych naleciałości z openworldrpgtrufreedomexperience tutaj nie potrzeba. Ma być liniowy single player i tylko to!

Opublikowano

jak juz jakas pobocznosc, to tylko po jakies sikrety, ubrania, kurde nie wiem, czesci do magnuma. ubisoftowaniu gier szczere : 'wyp.ierdalaj'.

Opublikowano

Kiedyś to się nazywało: 

- przejście gry w najszybszym czasi

- bez użycia FAS

- bez save

i system rangowy i premiowany

Opublikowano

no tak, tylko tutaj mowa o baaardzo pobocznych sikretach, jak kluczyk do szafki z ubraniami.

ja chetnie przyjalbym jakas mechanike rozkladania broni na czynniki pierwsze i skladania nowych pukawek wg jakichs blueprintow. w koncu to posterunek policji. zbrojownie musza miec, a i wspolpracuja z Robertem Kendo, ktory wykonal Samurai Edge dla wszystkich z pierwszej czesci. Takie czesci powinny byc porozrzucane po calym posterunku w formie popsutych pistoletow. 4 czesc miala cos w tym rodzaju, w sensie to levelowanie broni. i Deadspace 3. a zeby nie zrobic z tego 'szczelanki', to po prostu do tych za(pipi)istych nowych pukawek znajdowac po 2-3 naboje, a nie 15.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

No jasne że będzie :) Tylko na razie wszędzie mają zwykłą, trzeba poczekać.

Opublikowano
23 minuty temu, nobody napisał:

dla osób które preorderują edycję deluxe ma być możliwość podmiany na oryginalny soundtrack

jedyny bonus preordera to: samurai edge jill i chrisa i tapetki

zamiana na oryginalny soundtrack jest elementem deluxe edition a nie preordera. prosze nie wprowadzac w blad. napewno bedzie mozna i po premierze ulepszyc wersje do deluxe.

Opublikowano

szczerze, to wolalbym zeby po prostu nieco odswiezyli soundtrack. 

Opublikowano

Powinni to dać jako zwykły feature do normalnej gry, albo jako coś do odblokowania wy(pipi)ane mam na ich dojenie chcę po prostu grę w pudełku a ost se puszcze z pendriva xd

Opublikowano
2 godziny temu, Gattz napisał:

jedyny bonus preordera to: samurai edge jill i chrisa i tapetki

Nu-uh, kupiłem Deluxe ze względu na ten OST.

0gmvUt5.png

Opublikowano

Miecz samurajski? Co za czop to tłumaczył.

Opublikowano

Czopek, który nie ogarnął, że Samurai Edge to nazwa broni. Pewnie wydawca kazał tłumaczyć nazwy własne i siema.

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

Nu-uh, kupiłem Deluxe ze względu na ten OST.

0gmvUt5.png

no i dobrze ze kupiles deluxe. jakbys poczekal do premiery i kupil deluxe bys mial to samo minus miecze samurajskie.

wiec jakie nu-uh

Opublikowano
8 minut temu, Gattz napisał:

no i dobrze ze kupiles deluxe. jakbys poczekal do premiery i kupil deluxe bys mial to samo minus miecze samurajskie.

wiec jakie nu-uh

Dobra, mój błąd - przeczytałem Twój post dokładnie i widzę mój błąd w rozumowaniu. Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz :(

Opublikowano

Będę mógł zrezygnować z pre-ordera na PSStorze, jeśli sie okaże, ze Giera wychodzi w pięknym steelbooku ? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dik5XG2XcAAKeFq.jpg

Dik6PsjUYAAGXW9.png

untitled362eui.png

10$ więcej za stare ost i parę hoiowych kostiumów... capcom gry znowu robi dobre, ale dlc zostało u nich z najgorszych lat.

Opublikowano

Resident-Evil-755x425.jpg

Cytat

The Resident Evil 2 Collector’s Edition includes:

Resident Evil 2 Deluxe Edition

• Full Game
  • Special Deluxe Packaging
  • Extra DLC Pack Card

Give Leon and Claire a new look or a blast from the past with unique costumes:

• Leon Costume: “Arklay Sheriff”
  • Leon Costume: “Noir”
  • Claire Costume: “Military”
  • Claire Costume: “Noir”
  • Claire Costume: “Elza Walker”

Ensure the undead stay undead with a special weapon:

• Deluxe Weapon: “Samurai Edge – Albert Model”

And bring on the nostalgia with classic tunes:

• “Original Version” Soundtrack Swap

Leon S. Kennedy (R.P.D. Version) Figure

• An expertly-crafted 12-inch figure of Leon on his first day in his new RPD police uniform, re-created to mirror his in-game design down to the smallest details. A must-have for any Resident Evil fan or collector!

“Ben’s File” Art Book

• A 32-page book left behind by Ben Bertolucci, a freelance journalist who makes an appearance in Resident Evil 2. This file contains photos and files documenting events after the Raccoon City tragedy, and was filed away as a highly confidential document by the U.S. government. It’s never been seen by the public… until now.

Digital Soundtrack

• A voucher code for a 25-track album featuring new songs from the remake of Resident Evil 2, as well as a selection of arrangements from the original game.

“R.P.D.” Renovation Design Poster

• A diagram reminiscent of blueprints, this poster illustrates how the building was renovated and transformed from a museum to a police facility when work was being done on the building in 1969.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

A liczyłem na jakiś fajny steelbook w wersji deluxe i bym pewnie wziął z miejsca ale 300zl za to nie przejdzie.

Shen się wyebau z edytą :/

Opublikowano

Też liczyłem na steelbook. No nic, przynajmniej okładka zwykłej jest fajna. A kolekcjonerzy kolekcjonerek dostaną całkiem niezłą figurkę (oceniając po obrazku oczywiście).