Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 337,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano

Wygląda i rusza się dobrze. A do premiery jeszcze daleko. 

Opublikowano

Ciekawe, czy PPE z każdym kolejnym gameplayem z tego samego dema będzie wrzucać news o "nowej niesamowitej rozgrywce", nazywając grę Resident Evil 2 Remake :gayos:

Opublikowano

A Gruszczyk dalej nazywa gry "projektami" czy już przestał? :)

Opublikowano
Godzinę temu, Słupek napisał:

kurła ten system obrażeń to jakiś kosmos ale będę się znęcał :wub:

A później będzie płacz, że ammo mało w grze ;)

Opublikowano

No właśnie - jak żyć? W Residentach jestem przyzwyczajony do biegania z nożem i maksymalnego oszczędzania amunicji (oczywiście kiszę ją aż do napisów końcowych, przydałby się jakiś baner w grze typu "możesz już wyluzować - napyerdalamy!!!") :)

Opublikowano

Jak strzelanie będzie tak zajebiste jak na filmikach to nie wyobrażam sobie oszczędzać amunicji :(

Opublikowano

A pewnie!

Pierwsze starcie, jak na Residenta przystało - w skupieniu na trudnym.  Ale co się będzie działo na unlimited ammo to :banderas:W końcu się na coś nada ten bonus, bo przyznam że wcześniej jakoś z niego nie korzystałem zbytnio  :dunno:  

P.S

Skąd zamawianie edycję kolekcjonerska w sieci? Nigdzie nie widzę jeszcze, poza ebayem.

Opublikowano
W dniu 28.07.2018 o 10:32, Josh napisał:

Wyrosnąć to możesz z gaci, a nie ze swojego hobby / pasji. Nie rozumiem takiego toku rozumowania, jeżeli coś sprawia Ci frajdę to się tego trzymaj. I nie bądź pantoflem, wytłumacz żonie po męsku, że masz prawo do rozwijania swoich zainteresowań i po prostu kup to ps4 z Residentem jak wyjdzie, zawsze możesz wcisnąć jej kit że udało Ci się wyrwać jakąś używkę po taniości ;)

Dzięki Josh. Z pewnością skorzystam z twoich świetnych porad. :lapka:

Opublikowano
Godzinę temu, MEVEK napisał:

A pewnie!

Pierwsze starcie, jak na Residenta przystało - w skupieniu na trudnym.  Ale co się będzie działo na unlimited ammo to :banderas:W końcu się na coś nada ten bonus, bo przyznam że wcześniej jakoś z niego nie korzystałem zbytnio  :dunno:  

P.S

Skąd zamawianie edycję kolekcjonerska w sieci? Nigdzie nie widzę jeszcze, poza ebayem.

Bo jeszcze nie ma ;) spokojnie, trzymamy rękę na pulsie jak tylko się pojawi od razu leci pre order :D

Opublikowano

Proste, że wystarczy. No chyba, że koniecznie musisz mieć 4K w gierce o zombi, to wtedy nie. Na wszystkich sprzętach ma być 60fps.

Opublikowano

Coś czuje, że 60 klateczek Zbyszku to finalnie będzie na PRO/Koks. Standardowe konsole dostaną 30. Choć kto ich tam wie.

Opublikowano
6 godzin temu, Mani napisał:

Coś czuje, że 60 klateczek Zbyszku to finalnie będzie na PRO/Koks. Standardowe konsole dostaną 30. Choć kto ich tam wie.

Michał, gra jest robiona na RE Engine. Śmigał na nim RE7 w 60 fpsach, wyglądał równie kozacko. No nie mam podstaw do oczekiwania 30 klatek po czymś takim.

Opublikowano

Fajny material odnosnie Re2. W ogole polecam ten kanal. Sa materialy dotyczace pozostalych Residentow. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sklepie Capcomu pojawiła się edycja premium. Oprócz tego co ma wersja kolekcjonerska dostajemy klawiaturę przypominającą maszynę do pisania i jakieś pierdoły. Wszystko za absurdalne 100k jenów czyli....3.5k zeta. Zapewne liczba zestawów jest mocno ograniczona i stąd ta cena z kosmosu.

300e33be4008c.jpg

Opublikowano

(pipi) z figurką, ale ta klawiatura :obama:

Gdybym był bogaty to już bym zamawiał.

Opublikowano

Figurka super, ale maszyna mi się nie podoba. Lepiej sobie kupić prawdziwą starą maszynę na targu staroci. Green herba też można samemu zdobyć :)