Opublikowano 29 lipca 20186 l Ciekawe, czy PPE z każdym kolejnym gameplayem z tego samego dema będzie wrzucać news o "nowej niesamowitej rozgrywce", nazywając grę Resident Evil 2 Remake
Opublikowano 29 lipca 20186 l Godzinę temu, Słupek napisał: kurła ten system obrażeń to jakiś kosmos ale będę się znęcał A później będzie płacz, że ammo mało w grze
Opublikowano 29 lipca 20186 l No właśnie - jak żyć? W Residentach jestem przyzwyczajony do biegania z nożem i maksymalnego oszczędzania amunicji (oczywiście kiszę ją aż do napisów końcowych, przydałby się jakiś baner w grze typu "możesz już wyluzować - napyerdalamy!!!")
Opublikowano 29 lipca 20186 l Jak strzelanie będzie tak zajebiste jak na filmikach to nie wyobrażam sobie oszczędzać amunicji
Opublikowano 29 lipca 20186 l A pewnie! Pierwsze starcie, jak na Residenta przystało - w skupieniu na trudnym. Ale co się będzie działo na unlimited ammo to W końcu się na coś nada ten bonus, bo przyznam że wcześniej jakoś z niego nie korzystałem zbytnio P.S Skąd zamawianie edycję kolekcjonerska w sieci? Nigdzie nie widzę jeszcze, poza ebayem.
Opublikowano 29 lipca 20186 l W dniu 28.07.2018 o 10:32, Josh napisał: Wyrosnąć to możesz z gaci, a nie ze swojego hobby / pasji. Nie rozumiem takiego toku rozumowania, jeżeli coś sprawia Ci frajdę to się tego trzymaj. I nie bądź pantoflem, wytłumacz żonie po męsku, że masz prawo do rozwijania swoich zainteresowań i po prostu kup to ps4 z Residentem jak wyjdzie, zawsze możesz wcisnąć jej kit że udało Ci się wyrwać jakąś używkę po taniości Dzięki Josh. Z pewnością skorzystam z twoich świetnych porad.
Opublikowano 29 lipca 20186 l Godzinę temu, MEVEK napisał: A pewnie! Pierwsze starcie, jak na Residenta przystało - w skupieniu na trudnym. Ale co się będzie działo na unlimited ammo to W końcu się na coś nada ten bonus, bo przyznam że wcześniej jakoś z niego nie korzystałem zbytnio P.S Skąd zamawianie edycję kolekcjonerska w sieci? Nigdzie nie widzę jeszcze, poza ebayem. Bo jeszcze nie ma spokojnie, trzymamy rękę na pulsie jak tylko się pojawi od razu leci pre order
Opublikowano 30 lipca 20186 l Ekoledzy bo ja się nie znam. Zwykła ps4 starczy żeby w to pograć czy tylko pro?
Opublikowano 30 lipca 20186 l Proste, że wystarczy. No chyba, że koniecznie musisz mieć 4K w gierce o zombi, to wtedy nie. Na wszystkich sprzętach ma być 60fps.
Opublikowano 31 lipca 20186 l Coś czuje, że 60 klateczek Zbyszku to finalnie będzie na PRO/Koks. Standardowe konsole dostaną 30. Choć kto ich tam wie.
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l 6 godzin temu, Mani napisał: Coś czuje, że 60 klateczek Zbyszku to finalnie będzie na PRO/Koks. Standardowe konsole dostaną 30. Choć kto ich tam wie. Michał, gra jest robiona na RE Engine. Śmigał na nim RE7 w 60 fpsach, wyglądał równie kozacko. No nie mam podstaw do oczekiwania 30 klatek po czymś takim.
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l Fajny material odnosnie Re2. W ogole polecam ten kanal. Sa materialy dotyczace pozostalych Residentow.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l W sklepie Capcomu pojawiła się edycja premium. Oprócz tego co ma wersja kolekcjonerska dostajemy klawiaturę przypominającą maszynę do pisania i jakieś pierdoły. Wszystko za absurdalne 100k jenów czyli....3.5k zeta. Zapewne liczba zestawów jest mocno ograniczona i stąd ta cena z kosmosu.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l To jest prawdziwy materiał, czy ktoś rzeźbił te oczka swetra w plastiku?
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l (pipi) z figurką, ale ta klawiatura Gdybym był bogaty to już bym zamawiał.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l Figurka super, ale maszyna mi się nie podoba. Lepiej sobie kupić prawdziwą starą maszynę na targu staroci. Green herba też można samemu zdobyć :)