Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Hubert249

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

figurka typa z fryzurą nsync xD ile wy macie lat koledzy xddd i czemu ten leon ma taką dziwną twarz

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

figurka typa z fryzurą nsync xD ile wy macie lat koledzy xddd i czemu ten leon ma taką dziwną twarz

no już nie gadaj, jak na standardy branży figurka nie jest zła

Opublikowano
Godzinę temu, ragus napisał:

Tylko raiden się liczy zodyn inny

Opublikowano
Godzinę temu, ragus napisał:

Tylko pytanie ile ona będzie miała wspólnego z tym co wrzucą do zestawu.

Opublikowano

Jakie "potworki"? Przecież to tatuś Cherry :)

A Claire wygląda super - fajna, naturalna buźka, z lekko krzywym nosem. Owszem, ogólny wygląd lekko zalatuje Larą z ostatnich TRów, ale też chyba zrozumiałe, że skoro gierka chce być poważniejsza niż oryginał, to nie dadzą jej tego kiczowatego stroju z oryginału :)

Opublikowano (edytowane)

No ale w filmikach CGI były twarze :reggie:
maxresdefault.jpg

EDIT: Czekolada mnie uprzedził :)
Ale tu nawet nie chodziło pewnie o twarz, tylko o ogólny wygląd - może milanowi brakuje różowego kubraczka i czarnych getrów? :)

Edytowane przez Wredny
Opublikowano (edytowane)

no mi tez srednio siedzi pomysl pokazywania Birkina. :/

bys chociaz Wesker wrzucil go w spoiler... z ostrzezeniem ze BOSS na obrazku.

notabene, ten screen gdzie Claire kuca sztosowo prezentuje Williama, oby nie publikowali jego pozniejszych form juz.

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano (edytowane)

No o tym właśnie mówie chcielibyście takie mordy w 2018? Ze strojami tak samo, to przeszło dwie dekady temu ale nie dzisiaj. Może zrobią retro wygląd postaci jako bonus jak w RotTR albo MGS5.

Edit: najważniejsze, że krokodyla nie pokazali :)

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano
2 minuty temu, Najtmer napisał:

no mi tez srednio siedzi pomysl pokazywania Birkina. :/

A co, to niby jakiś spoiler jest? Przecież każdy wie, jak wyglądał.

1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał:

No o tym właśnie mówie chcielibyście takie mordy w 2018? Ze strojami tak samo, to przeszło dwie dekady temu ale nie dzisiaj. Może zrobią retro wygląd postaci jako bonus jak w RotTR albo MGS5.

No to już o tym pisałem :)

36 minut temu, Wredny napisał:

chyba zrozumiałe, że skoro gierka chce być poważniejsza niż oryginał, to nie dadzą jej tego kiczowatego stroju z oryginału :)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

serio, je.bac krokodyla. no chyba ze bedzie odpowiednio zmutowany, a nie tylko przeskalowany. grunt zeby dodali jeszcze jakiegos nowego bossa i nie wystrzelali sie z tych, ktorzy beda wyrimejkowani.

jezu wredny, wez sie zastanow wpierw 2 razy zanim cos napiszesz.

Edytowane przez Najtmer
  • WTF 1
Opublikowano

No ja napisałem to co napisałem z pełnym zastanowieniem - chyba normalne, że skoro RE2 to będzie Birkin, a jak wyglądał - każdy wie.
To Ty się zastanów, co piszzesz, bo z tego chaotycznego bełkotu ciężko coś sensownego wyciągnąć (podobnie jak w temacie o RDR2).
Mniej emocji, zdecydowanie mniej mocarza i powinno być OK.

Opublikowano

Wredny, bredzisz, kolega , i jak też, nie chcemy zobaczyć odrestaurowanych bossów, ponieważ to  w jaki sposb ich odpicowali i czy coś zmienili powinno być tajemnicą.

Do tego nie każdy grał  w re2.

<pukpuk>

Opublikowano

pokazanie birkina moze i spoilerem nie jest. ale 

taka claire kleczaca przed ironsem

juz tak bo czegos takiego nie bylo w oryginale. 

prosilbym o stosowanie jednak tego taga spoiler bo po to jest a niektorzy specjalnie omijaja wszystkie nowe screeny i trailery bo i tak biora gre w ciemno. 

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Gattz napisał:

pokazanie birkina moze i spoilerem nie jest. ale 

Ukryj zawartość

taka claire kleczaca przed ironsem

juz tak bo czegos takiego nie bylo w oryginale. 

prosilbym o stosowanie jednak tego taga spoiler bo po to jest a niektorzy specjalnie omijaja wszystkie nowe screeny i trailery bo i tak biora gre w ciemno. 

w oryginale

irons bral na muszke clair w swoim malym przytulnym dungeonie, minute przed chestbustingiem

, wiec domyslam sie, ze kontekstowo to jest juz moment, kiedy claire wie w co zamieszany jest wasaty. a co do bossa, no to po prostu glupota jest pisac ze 'kazdy wie jak wygladal w iryginale, dlatego mozna bez wrzucania w spoiler publikowac malformacje G w odswiezonej wersji". no tyle, chyba nic dziwnego ze chcialbym byc mile zaskoczony forma glownego dania, co nie?

Edytowane przez Najtmer