Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Pisałem w tej sprawie do Muve i Ultimy, pierwsza firma odpowiedziała że nie zaprzeczają ani nie wykluczają a Ultima nie odpisała w ogóle.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 337,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano

Pierwszy look Ady Wong, łapcie:

2chkl5x.jpg[\spoiler]

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Ada wyglada cudnie, ehh zeby jeszcze dubbingowala ja znow Sally Cahill ...

Opublikowano

Wygląda jak ekshibicjonistka, albo Michelle z ruchu oporu.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Te okulary zapewne maja funkcje disguise :P

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Redesign na plus jak dla mnie. W koncu jak remake to na calego. Teraz tylko niech pokaza jak bedzie wygladac Hunk I czy jego tryb zostanie zawarty jako element podstawki czy juz jako dodatek.

Opublikowano

O ile nowa Claire i Leon są super, tak odświeżony wygląd Ady w ogóle mi się nie podoba, w okularach przeciwsłonecznych wygląda komicznie. 

Opublikowano

Lamusy z nich w takim razie. Chris Roidfield nie potrzebował żadnych skanerów :wallbash:

Opublikowano
1 godzinę temu, Nemesis napisał:

Redesign na plus jak dla mnie. W koncu jak remake to na calego. Teraz tylko niech pokaza jak bedzie wygladac Hunk I czy jego tryb zostanie zawarty jako element podstawki czy juz jako dodatek.

Bonusowy tryb na wzór Mercenaries i Hunk łamiący zombiakom karki,  ale bym grał. :banderas:

Opublikowano

Lickera nie pokazali chyba jeszcze?

Opublikowano

Licker tylko gdzieś tam mignął na pierwszym trailerze. 

Opublikowano
3 godziny temu, milan napisał:

Lickera nie pokazali chyba jeszcze?

2 godziny temu, Josh napisał:

Licker tylko gdzieś tam mignął na pierwszym trailerze. 

:shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok:

26545.8.jpg

Opublikowano

Jeżeli nawiązujesz do tego jak cie zmaskarował forumek za pisanie ze odpicowany Birkin to nie spoiler, to proponuję się nie pogrążać. Przełknij.

Opublikowano

Oczywiście, że nawiązuję (tylko żadnej "masakry" sobie nie przypominam).
To jak to jest? Jak ktoś napisze o Birkinie i go pokaże to jest ogromny spoiler, ale licker to już nie? Kto ustala te dziwne kryteria?

Opublikowano

Kto pokazał lickera? Kto wstawił fotkę lickera bez spoilera? Proszę pokaż. #$#%#@

Opublikowano

Ale piszecie o nim - a może ktoś nie grał i teraz co? Dowiedział się o istnieniu takiej postaci, było wspomniane, że mignął na pierwszym trailerze, więc zaraz rozpocznie się jego analiza, lawina ruszyła...

To jest właśnie poziom paranoi - w temacie Spider-Mana @Rozi wrzucił w spoiler liczbę dostępnych kostiumów pajączka - jakby ta wiadomość miała komuś zepsuć dzień.
Trochę za bardzo ludzie przewrażliwieni są ostatnio.

Opublikowano

Lecz się póki nie jest za późno.

Opublikowano

Claire niestyty slabo napisana i zagrana w tej scenie. kobieta by tak nie zareagowala ciałem.  

Może da sie zestrzelić wszystkie źródla swiatla przed walka, dodadza  ze dwa  obrzydliwe "Sherry..".  dla podbicia nieco klimatu i obowiazkowo muzykę.

i prawie sa w 2018, soilidne 2 kojimy na pięć.

pamietacie winde?

40683757_1854836054614580_28907243326637

13 PIĘTER. :usmiech:

Edytowane przez Najtmer

• 2 tygodnie później...