Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

trzeba przyznać, że Licker dość szczegółowo im wyszedł w nowej wersji  

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Wesker

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 337,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano

znowu gameplay bez muzyki... coraz bardziej jestem skonsternowany...:/

Opublikowano

resident-evil-2-8.jpg

:banderas::banderas::banderas:

Cieszy, że gra jest naprawdę mroczna i jest szansa, że pojawi się nawet jakiś lęk.

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

cos mi nie pasuje w lickerze. jakis taki piz.dowaty. w oryginale  dojezdzal jendym skokiem na cautionie i ryk mial jakis taki bardziej przerazajacy. pokazywanie go w materiale promocyjnym, bez wprowadzenia cutscenka calkowicie bagatelizuje stwora. to nie sa chore wymagania, tylko poprzeczka ustawiona przez oryginal.

Opublikowano

Nie wiadomo na jakim poziomie było ustawione to demo na potrzeby pokazu. 

Opublikowano

o kur.wa biere tego stilbunia.

Opublikowano

Piękny steelbook, a ten kostium Elzy... No sexy, ale trochę mało klimatyczny - przypomina mi Dead Rising 2 i wesołe podejście do trzaskania zombiaków.

Opublikowano

Przecież to jest prawie to samo, jezeli mówimy o steelbooku, tylko bez figurki i klamotów.

eu-resident-evil-2-remake-ce.jpg?w=1000&

W dniu 24.10.2018 o 16:25, Frantik napisał(a):

44643411_1939207102826093_91708266123865

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Mamy to! Nareszcie! Myślałem że cena będzie wyższa ;)

Zamówione:

28bqul5.jpg

Czekam do premiery i klepie urlop ;)

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Witam w klubie :) Też dzisiaj zamówiłem tę samą wersję i też z przesyłką UPS w Muve :), tylko szkoda, że nie było już na X1 :( Mam nadzieję, że PS4 nie będzie głośno pracować grając w nocy.

Opublikowano

Ciekawostka: 

Dobre to jest, synek! 

Opublikowano

Na Halloween rzucili zwiastun z klasycznymi strojami do odblokowania w grze :) ten kawałek filmiku okraszony jest takim soundtrackiem że klimat wylewa się litrami, ehh no byle do stycznia :)

https://youtu.be/30BQjlXXamY

a tak odnośnie samej kolekcjonerki to mam taką rozkminę dla osób które się wahają lub twierdzą, że cena jest do przesady wysoka.

A jakby tak się zastanowić to policzmy po takich cenach ogólnych, tak z czystej ciekawości:

1. Gra w wersji Deluxe w Steelbooku - cena około 299zł-319zł
2. Figurka w takim wykonaniu no powiedzmy 260zł choć na ultimie podobne widnieją za 800zł
3. Soundtrack - niech będzie za 50zl
4. Przypinka Made in Heaven to może koszt 10zł
5. Plakat RPD coś koło 50zł no i tutaj zależy od rodzaju papieru ale widziąc unboxing Capcomu to może nie być z papieru toaletowego
6. Replika kluczy też zależy od wykonania ale niżej niż 100zł to bym raczej nie szukał, samo pudełko plus fizyczne 4 klucze
7. DLC z pierdółkami to pewnie 30zł
8. Artbook - koszt około 80zł
9. No i całe pudełko w stylu Item Box, może 35zł

Łącznie wychodzi - 934 zł zakładając cenę gry w formie 319 i figurki 260 czyli wychodzi na to że cena nie jest jakoś przesadnie zawyżona. A jakby się zastanowić to i figurka mogłaby chodzić drożej i cena by przebiła oficjalną. To samo tyczy się jakości kluczy. W cenie 999zł również jest darmowa wysyłka i dwie dodatkowe bronie za preorder (wiem, to błahostki ale zawsze).

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Ja swoja kolekcjonerkę zamówiłem ze 3 miesiące temu ;)  Po prostu nie mogę przejść obojętnie, kolo takiego projektu. Wszystko wygląda bardzo imponująco. 

Opublikowano

Po zimnych potach przy premierze RDR2 tylko i wyłącznie cyfra, elegancko po północy play i jazda z umarlakami ;)

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Naah, pasjonaci i kolekcjonerzy na to nie pozwolą. Brakuje mi powoli w mieszkaniu miejsca na fizyczne dobra, a skoro i tak trzeba płytkę zainstalować i poświęcić miejsce na dysku konsoli to wybieram wygodniejszą dla mnie opcję.

Opublikowano

Bo kupujac plyte, powinno sie rowniez dostawac kod na cyfrowa wersje. Tak to powinno wygladac imo.

Opublikowano

No właśnie temat wygody, przemija pewna era, niczym w Red Dead Redemption i choć łza w oku się kręci to tendencja kupowania cyfrówek i strumieniowanie nadchodzi nie ubłaganie na własne życzenie. MEVEK byłby to najlepszy kompromis, zamawiasz płytkę a kodzik leci na cyfrę i to działa np w przypadku filmów na BR ;)

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Pudełkowe wydania nie umrą. Spokojnie. Ja nie wyobrażam sobie nie mieć takiego RE2 w pięknym steelbooku.

Opublikowano

Pudlo plus cyfra? Czyli zamawiamy gierke na ultimie, sciagamy ja ze store'a, gramy, a gierke w pudle sprzedajemy i tym samym mamy gierke za free, co

Opublikowano
  W dniu 3.11.2018 o 13:02, Nemesis napisał(a):

Ja nie wyobrażam sobie nie mieć takiego RE2 w pięknym steelbooku.

A w środku kod do wykorzystania na wersję cyfrowa ;)