Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Jak ja czekam na tą grę :) te czasy młodości gdy na pierwowzorze się grało w nocy. I grę się przechodziło w kilka godzin. Sentyment jest i ograłbym części 1-3

Czekam tak na FF VII

Edytowane przez mario10

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 337,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano
W dniu 3.11.2018 o 23:32, Nyu napisał:

Pudlo plus cyfra? Czyli zamawiamy gierke na ultimie, sciagamy ja ze store'a, gramy, a gierke w pudle sprzedajemy i tym samym mamy gierke za free, co

To tylko mevek things

Opublikowano

Cyfrowki kupione w psstorze moge policzyc na palcach jednej reki. Jezeli juz to tylko pudlo.

Opublikowano

tylko cyfra dla mnie, za duzo to już wszystko miejsca u mnie zajmuje, pewnie wersje na steam wybiorę żeby szybciej ALT+F4 wciskać ze strachu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby ktoś chciał spoilerować sobie jeszcze więcej gierki to gameplay z Claire:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Martwi mnie brak jakiejkolwiek informacji o fizycznym wydaniu wersji deluxe :frog:

Opublikowano

Czekam na ten plastik z łapą na jajcach, mój mokry sen już niedługo się spełni.

Opublikowano

Ta gra jest tak kurefsko piękna, a Claire zayebista. To się zapowiada na 9+.

Opublikowano
W dniu 31.10.2018 o 16:39, Wesker napisał:

A jakby tak się zastanowić to policzmy po takich cenach ogólnych, tak z czystej ciekawości:

1. Gra w wersji Deluxe w Steelbooku - cena około 299zł-319zł
2. Figurka w takim wykonaniu no powiedzmy 260zł choć na ultimie podobne widnieją za 800zł
3. Soundtrack - niech będzie za 50zl
4. Przypinka Made in Heaven to może koszt 10zł
5. Plakat RPD coś koło 50zł no i tutaj zależy od rodzaju papieru ale widziąc unboxing Capcomu to może nie być z papieru toaletowego
6. Replika kluczy też zależy od wykonania ale niżej niż 100zł to bym raczej nie szukał, samo pudełko plus fizyczne 4 klucze
7. DLC z pierdółkami to pewnie 30zł
8. Artbook - koszt około 80zł
9. No i całe pudełko w stylu Item Box, może 35zł

Łącznie wychodzi - 934 zł zakładając cenę gry w formie 319 i figurki 260 czyli wychodzi na to że cena nie jest jakoś przesadnie zawyżona. A jakby się zastanowić to i figurka mogłaby chodzić drożej i cena by przebiła oficjalną. To samo tyczy się jakości kluczy. W cenie 999zł również jest darmowa wysyłka i dwie dodatkowe bronie za preorder (wiem, to błahostki ale zawsze).

tenor.gif?itemid=4695951

do tych 934 złotych możesz jeszcze doliczyć golarkę za 60 zł z media expert

golarka-eldom-g35_211870_463194_350x350w50.jpg

i już w ogóle okazja życia,  a jeszcze 5zł w zapasie

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Całego nie oglądam, ale gore w tej grze robi robotę, ta ręka w 7.15. Jedyna kwestia jakie mnie nurtuje to, co z tą muzyką w zwykłej wersji, bo nie wyobrażam sobie grać w ciszy.

Opublikowano

Pytanie czy Capcom już za dużo nie pokazuje. Do premiery zostały już dwa miesiące a tutaj zaraz pół gry wycieknie. Ja już chyba nic nie oglądam chociaż ciężko się powstrzymać. 

Opublikowano

Polecam jednak wstrzymac dupe. Sam dalem rade przy GoWie, Spiderku czy sławetnym Bloodku. Piekne uczucie jak odpalasz gierke w domku tylko po jednym teaserku czy trailerze z E3. :obama:

Opublikowano
1 godzinę temu, II KoBik II napisał:

Polecam jednak wstrzymac dupe. Sam dalem rade przy GoWie, Spiderku czy sławetnym Bloodku. Piekne uczucie jak odpalasz gierke w domku tylko po jednym teaserku czy trailerze z E3. :obama:

Amen !

Opublikowano

woaahh, chwile obejrzalem ten trailer i musze powiedziec ze takie remake to jak najbardziej prosze, za duzo nie ogladam tylko czekac na giereczke 

Opublikowano

Ten rimejk to będzie w 30 czy 60 fps śmigać? Na gameplayu z tego co widzę to lata w 60 fps.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Chyba w 60 ale nie wiem czy tylko dla Pro/X czy dla zwykłych modeli też. RE7 dzialał na premierę w 60 fps a ten sam silnik (RE Engine) więc powinni dać radę.

Opublikowano

Pisali że 1080p 60 fps lub 4K 30 fps  tyko na ulepszonych konsolach, na amatorach będzie tylko tryb 30 fps.

Opublikowano

I tak przejde w dwóch wariantach graficznych. Jeszcze dwa miesiące i wraca gierka mojego dzieciństwa...

Opublikowano
6 godzin temu, Hero of Orion napisał:

Jak przy produkcji RE6 nikt z tych 600 osób nie zauważył że tworzą gniota? :we_need_to_go_deeper:

Pewnie zauważył niejeden lecz japoński honor i duma nakazuje działać aż do końca. 

Opublikowano
9 godzin temu, giger_andrus napisał:

Pewnie zauważył niejeden lecz japoński honor i duma nakazuje działać aż do końca. 

Nakazuje również rozpłatać sobie trzewia po takiej wtopie, a jakoś nie czytałem o epidemii seppuku wśród developerów Capcomu :reggie: