Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Hubert249

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe shoty, jest tyrant, biuro STARS, no i Ada w czerwonej kiecce :wub:

1532788281.jpg

1963651763.jpg

1472490258.jpg

1999371630.jpg

1759983261.jpg

417649974.jpg

:fsg: Od samego patrzenia na te zrzuty gacie robia sie wilgotne, a tu jeszcze 2 miesiace czekania na to goty...

• Plusik 3
Opublikowano
W dniu ‎2018‎-‎10‎-‎24 o 18:25, Frantik napisał:

44643411_1939207102826093_91708266123865

A dobra poje.balo mi się - czyli wychodzi na to ze Deluxe edition a steelbook to dwie rozne rzeczy ehhh. No ale wezme stilbunia bo piekny

Gość suteq
Opublikowano

Nie jestem żadnym fanem serii, ogralem kilka tytułów ale Remake jedynki mnie odepchnal ale to jak zapowiada się dwojeczka to jakiś kosmos. :obama:

Będzie gierczone zwłaszcza że w Q1 mało dobrych gier wychodzi. 

Opublikowano

im wiecej ogladam trailerow czy gejmplejow tym mniej sie jaram. jakos tak sztucznie i plastikowo to wyglada. strzelanie do zombiakow wyglada jak strzelanie do kukiełek.

klimat robi, eksploracja wyglada super, ale to strzelanie. no nie wiem.

• WTF 1
Opublikowano

Mr X kupił mnie samą fedorę, ale ogólnie brak możliwości zakupu zestawu steelbook + oryginalny ost z 1998, to jest :|

no mają mnie gnoje

Opublikowano
2 godziny temu, Ölschmitz napisał:

im wiecej ogladam trailerow czy gejmplejow tym mniej sie jaram. jakos tak sztucznie i plastikowo to wyglada. strzelanie do zombiakow wyglada jak strzelanie do kukiełek.

klimat robi, eksploracja wyglada super, ale to strzelanie. no nie wiem.

że niby jak? :blink: