Faka 3 991 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Nie kumam, czemu nie zrobili premierę tej gry w grudniu, tak przed świętami, przecież to by był taki feeling grania w tych wigiliach i bożego narodzenia, a tak czekaj do 2019. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 bo oryginalna dwojka tez miala premiere w styczniu? taki homage Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 (edytowane) Capcom zapowiedział nową lokację w RE2 Panie i Panowie oficjalnie jest to sierociniec i jak domniemam z trailerów Sherry będzie miała wiele z nim wspólnego! Nowa miejscówka pasuje do horroru idealnie Edytowane 4 grudnia 2018 przez Wesker Cytuj
Josh 4 521 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 (edytowane) Super, że dodają nowe lokacje, gra zapewne będzie znacznie dłuższa niż oryginał. Ciekawi mnie tylko czy Leon i Claire będą mieli swoje własne unikatowe miejscówki czy wszystkie będą się im powtarzać. Sierociniec bardziej pasuje do Claire (ze względu na Sherry), to w takim razie ciekawe jaką lokację otrzyma do zwiedzenia Kennedy. Edytowane 4 grudnia 2018 przez Josh Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Oczywiscie ze będa mieli swoje ścieżki, w gameplayach widać że Leon obserwuje ją gdy jest na zewnątrz, widać ze ten schemat się nie zmieni. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 (edytowane) widzialem gameplay Leona i wyglada to znakomicie, tylko na chuy on sie odzywa? irytuje mnie to Edytowane 4 grudnia 2018 przez Ludwes Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Trójeczka z tak wyglądajacym Nemesisem i mam pełne gacie ze strachu. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Godzinę temu, Wesker napisał: Capcom zapowiedział nową lokację w RE2 Panie i Panowie oficjalnie jest to sierociniec i jak domniemam z trailerów Sherry będzie miała wiele z nim wspólnego! Nowa miejscówka pasuje do horroru idealnie co ma wspolnego corka dwoch zyjacych naukowcow z sierocincem? predzej wpisujac sie w konwencje serii, sierociniec moze byc farma obiektow doswiadczalnych takich jak Eve. Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 (edytowane) 37 minut temu, Shen napisał: Trójeczka z tak wyglądajacym Nemesisem i mam pełne gacie ze strachu. Przecież to sie sprzeda, jak świeże bułeczki w piekarni. Z reszta w kilka tygodni wykupili wszystkie edycje specjalne. Capcom wie co robi przydzielając te 800 osób do projektu. Będzie kosa, jak za Głowniaka. Edytowane 4 grudnia 2018 przez MEVEK 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Tutaj tez nowe urywki gameplaya, miedzy innymi ze sciekow. Ja tam nie ogladam, silna wola wytrzyma! Tylko jak dlugo 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Obejrzałem tylko fragment z Mr X. Panie dobry jak chleb, Capcom znowu to zrobi. Dostarczy najlepszy remake w historii. 10/10 i średnia powyżej 90. Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 4 godziny temu, Josh napisał: Ada jest prześliczna Pamietaj, ze to tylko gra video. Nie zakochaj sie od razu na zaboj. My tez chcemy kawalek z tego tortu dla siebie 2 godziny temu, Zwyrodnialec napisał: Obejrzałem tylko fragment z Mr X. Panie dobry jak chleb, Capcom znowu to zrobi. Dostarczy najlepszy remake w historii. 10/10 i średnia powyżej 90. Obstawiam 94 miedzy 92 1 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Sytuacja się powtórzy jak Remake RE1 na GC swojego czasu, szkoda tylko, że wtedy było raptem kilku graczy premierowych w PL którzy docenili moc kostki i potencjał Remake Capcomu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Szkoda tylko, że to inventory takie bezpłciowe jak w siódemce, mogliby dać piękną walizeczkę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Strzelanko wygląda jak w RE4 , ciekawe czy będzie tak samo miodne, ale już mam gacie pełne (na razie tylko z przodu po premierze będą też z tyłu) Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Skończ najpierw oryginał, naprawdę koniecznie! Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Nie będę przekonywał. Biorę tylko pod uwagę nast. argumenty: 1. Stare re2 jest nadal fantastyczną grą, ładne tła, tylko postacie troche moga zaburzac całość 2. Remake jak widac będzie się trochę różnić, nie będzie to tylko odrestaurowanie jak Spyro, więc fajnie będzie znajdywac różnice co zmieniono, co dołożono. 3. Prawdopodobnie ostatni moment by to przejść, po remake może juz być cieżko wrócić do starej części. Takie obiektywne powody. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 3 minuty temu, milan napisał: Remake jak widac będzie się trochę różnić No właśnie dlatego chce w to zagrać. 3 minuty temu, milan napisał: więc fajnie będzie znajdywac różnice co zmieniono, co dołożono nie chce tak, wole na świeżo podejść do remake jak do nowej gry a nie porównywać i często bóldupic z tego powodu A BO W ORYGINALE BYLO LEPIEJ 3 minuty temu, milan napisał: prawdopodobnie ostatni moment by to przejść, po remake może juz być cieżko wrócić do starej części. i tak nie mam czasu więc nie wróciłbym Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 https://imgur.com/a/blbcDUF Gdy pan X dolaczy do rozgrywki, bricks will be shat. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 52 minuty temu, _Be_ napisał: 56 minut temu, milan napisał: Remake jak widac będzie się trochę różnić No właśnie dlatego chce w to zagrać. Czyli chcesz zagrać bo gra będzie zmieniona względem oryginału, którego nie znasz. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 1 minutę temu, Bzduras napisał: Czyli chcesz zagrać bo gra będzie zmieniona względem oryginału, którego nie znasz. Doczytałeś odpowiedź na drugi podpunkt? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Dobra bzduras, nie ma co dyskutować, nie warto. Nie zagra i tyle. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi