Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Tak, i nie ma on dla mnie sensu, bo z automatu zakładasz, że będziesz podchodzić na zasadzie BYŁO LEPIEJ. Oryginał odświeżyłem sobie niedawno, na remake patrzę jak na gołą Monicę Bellucci - oczy mi się świecą. Skąd pewność, że będziesz marudzić pod nosem zamiast piać z zachwytu "JAK ONI TO PIĘKNIE ODRESTAUROWALI"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 1 minutę temu, Bzduras napisał: Tak, i nie ma on dla mnie sensu, bo z automatu zakładasz, że będziesz podchodzić na zasadzie BYŁO LEPIEJ. Oryginał odświeżyłem sobie niedawno, na remake patrzę jak na gołą Monicę Bellucci - oczy mi się świecą. Skąd pewność, że będziesz marudzić pod nosem zamiast piać z zachwytu "JAK ONI TO PIĘKNIE ODRESTAUROWALI"? Bo zawsze tak robię? Jeżu niebieski, dajcie mi grać jak chce ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 2 minuty temu, _Be_ napisał: Jeżu niebieski, dajcie mi grać jak chce ok? Dobra, ale tylko jak Ty odpie.rdolisz się od każdego użytkownika forum bo robi coś nie po Twojemu - deal? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 dealbreaker wręcz! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Teraz, Bzduras napisał: Dobra, ale tylko jak Ty odpie.rdolisz się od każdego użytkownika forum bo robi coś nie po Twojemu - deal? Zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Gdzie trzeba żyć i kim być żeby w ogóle przyznawać się do tego ze nie grało się w RE2? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 To nie ludzie To wilki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 21 minut temu, II KoBik II napisał: Gdzie trzeba żyć i kim być żeby w ogóle przyznawać się do tego ze nie grało się w RE2? Może 8 letnim dzieckiem, które ta gra przerażała? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Trzeba by kompletnie gardzić swoim czasem, żeby ogrywać przestarzałą i gejplejowo drętwą grę której tak fajnie zapowiadający się remake wychodzi już za chwilę. Może warto czasem odfiltrować sentyment od swoich złotych rad? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Może warto też ztjmiw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Teraz, Bzduras napisał: Może warto też ztjmiw No to polecam zastosować tę radę do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Jutro, albo jak w końcu dasz ludziom PISAĆ JAK CHCĄ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 3 minuty temu, mugen napisał: Trzeba by kompletnie gardzić swoim czasem, żeby ogrywać przestarzałą i gejplejowo drętwą grę której tak fajnie zapowiadający się remake wychodzi już za chwilę. Może warto czasem odfiltrować sentyment od swoich złotych rad? ty masz swoją facjate w avatarze? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Nie, mojego idola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Słyszysz? Czujesz? Mugenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 8 minut temu, milan napisał: ty masz swoją facjate w avatarze? przecież to jeremi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 13 minut temu, mugen napisał: Trzeba by kompletnie gardzić swoim czasem, żeby ogrywać przestarzałą i gejplejowo drętwą grę której tak fajnie zapowiadający się remake wychodzi już za chwilę. fajnie nakresliles granice miedzy graczami, taki podzial na tych ktorzy ogarniaja bardzo skomplikowane sterowanie czolgiem, i na tych, za ktorych kolorowe gry przechodza sie same. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 1 minutę temu, milan napisał: ? https://www.psxextreme.info/profile/63067-jerome/ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zaraz naślę nas was TYRANTA. Idźcie stąd proszę i grajcie jak wam każe babcia. Gra oczywiście dayłon - każdy materiał to potwierdza. Mam nadzieję, że pobawię się z nią jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 58 minut temu, _Be_ napisał: Może 8 letnim dzieckiem, które ta gra przerażała? Wow, jakie tru no ja z ziomkiem ze szkolnej ławy z opisem PlayStation Plus bodaj. Inaczej nie mogłem wtedy. Dochodzilem do posterunku i dostawalem paraliżu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) @_Be_ - od ktorego residenta w takim razie zaczales? i jakie ograles? Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Pewnie od szóstki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi