milan 7 022 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 pewnie 4ka. Rozumiem że bał się grać też w REmake, bo przecież trzeba by być niespelna rozumu by po jedynce nie pograć w dwójkę i trójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 No dobra, zostawmy Bartka - nie chce nadrabiać to nie, jego strata. Już za niecałe dwa miesiące klasyk wróci, na tym trzeba się skupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) to miejmy to juz za soba, ja zaczne: lickery w oryginale wygladaly, brzmialy i zachowywaly sie w chvj lepiej. Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Widze, ze Capcom nie zwalnia tempa w pokazywaniu zawartosci REmake'a. Nie ma co sie dziwic. Goscie robia co moga, zeby przyciagnac takich klijentow jak blubbi Oby nie za prozno Edytowane 6 Grudnia 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 tepa mewa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 16 godzin temu, Najtmer napisał: @_Be_ - od ktorego residenta w takim razie zaczales? i jakie ograles? od trójki grałem w 2,3,4,5,6,7, Code Veronica, RE 0, REmake, Revelations 1/2 Tylko 4 była fajna swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 coz no, opinia to opinia, nie badzmy rozim. ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 1 godzinę temu, _Be_ napisał: Tylko 4 była fajna swoją drogą kto powiedział że czwórka była dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 no nikt ale to jest jego prywatne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 1 godzinę temu, _Be_ napisał: Tylko 4 była fajna swoją drogą Najlepszy Resident w historii. Czekamy na remake, taki jak w tym przypadku. Aż se chyba przejdę po raz 12. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 a ty w ile czesci grales i od ktorych zaczales? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Grałem w 1, trochę w 2, 4, 5, 7, REmake i w to: 4 najlepszym Residentem w historii i jedną z najlepszych gier w historii. Zajmuje zaszczytne miejsce w moim TOP 10 gier jebanego Ż Y C I A. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 No penklem troche i zerknalem. No posrany będę. I chce i nie chce w to pyknac jeszcze ten płaszczowiec pyerdolony tuptajacy Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Fajnie jakby demo które puszcza było 10 minutowe ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 najtmer ty koorwa ksiązke piszesz czy co? a jeszcze w Outbreaki grałem, no ale to był raczej crap Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 18 minut temu, Najtmer napisał: no nikt ale to jest jego prywatne zdanie. to zdanie brzmi co najmniej śmiesznie biorąc pod uwagę, że odnosisz się do blubiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 35 minut temu, Rozi napisał: Czekamy na remake, taki jak w tym przypadku. nie czekamy, na nemesis mogą skończyć z tymi rimejkami bo już ileż można. czwórka do tej pory jest mega grywalna (dlatego jest tak dobrą grą) niech tą ósemke pokażą corva Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Nie no wydali by coś ładnego w przypadku RE 4, tej grze to się należy a nie te fuszerkę na każdej konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 RE2 dostaniesz, mało Ci? Nie wiem czy kiedykolwiek zrobią nowego RE4. Nawet na następnej generacji dostaniemy port z 60/4k i może wrzuca pod swoje skrzydła jakieś fanowskie mody i umieszcza w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Re4 był mega tak gdzieś do momentu z zamkiem. Później było coraz gorzej. Tak swoją drogą to jak bym nigdy nie grał w re2 to tez bym wolał już poczekać na remake a dopiero później zagrał bym w oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 RE3 zasługuje bardziej na remake niż RE4 choćby ze względu na to, że gameplay w czwórce nadal jest całkiem spoko, trójka dla takich bluberów może być już zbyt archaiczna do ogrywania. A ile dobra siedzi w tej części to chyba wszyscy co grali wiedzą - Mercenaries Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 można wydać ósemkę która byłaby bezpośrednim sequelem czwórki (dla własnego dobra powinni zapomnieć o istnieniu piątki a tym bardziej szóstki, co zresztą chyba zrobili) z lekko odświeżonym gejplejem czwóreczki na tym nowym silniku, ze starszym leonkiem i adrianną i cyk mamy sztosik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 8 minut temu, Nemesis napisał: RE2 dostaniesz, mało Ci? Nom, chce remake czwórki i trójki też Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Cytat Re4 był mega tak gdzieś do momentu z zamkiem. Później było coraz gorzej. Tak swoją drogą to jak bym nigdy nie grał w re2 to tez bym wolał już poczekać na remake a dopiero później zagrał bym w oryginał. Zgadza się! Całe "Island" praktycznie do wywalenia poza momentem w laboratorium. Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Popi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) 9 minut temu, Bzduras napisał: Co zrobisz, niektórzy się bali jak byli mali i teraz do gry nie wrócą bo brzydka, bo sterowanie nie takie, bo trzeba uważać na inventory i nie ma quicksejwa Chyba nie zrozumialeś. Grałem w RE 2, ale cykałem się żeby przejść jak byłem dzieckiem, potem do gry nie wróciłem i teraz jak wychodzi remake dwójki to po jaką cholere mam wracać do oryginału? To tak jakbyś przy premierze remake'u Shadow of the Colossus kazał osobie iść i grać w oryginalną wersje w 15 fpsach. Gdzie tutaj sens? Edytowane 6 Grudnia 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi