Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Hubert249

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie 4ka.

Rozumiem że bał  się grać też w REmake, bo przecież trzeba by być niespelna rozumu by po  jedynce nie pograć w dwójkę i trójkę.

Opublikowano (edytowane)

Widze, ze Capcom nie zwalnia tempa w pokazywaniu zawartosci REmake'a. Nie ma co sie dziwic. Goscie robia co moga, zeby przyciagnac takich klijentow jak blubbi  :yao:   Oby nie za prozno :shieeet:

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano
16 godzin temu, Najtmer napisał:

@_Be_ - od ktorego residenta  w takim razie zaczales?

i jakie ograles?

od trójki :usmiech: 

grałem w 2,3,4,5,6,7, Code Veronica, RE 0, REmake, Revelations 1/2

Tylko 4 była fajna swoją drogą 

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

Tylko 4 była fajna swoją drogą 

Najlepszy Resident w historii. Czekamy na remake, taki jak w tym przypadku.

Aż se chyba przejdę po raz 12.

Opublikowano

Grałem w 1, trochę w 2, 4, 5, 7, REmake i w to:

220px-RESurvivor2CV.jpg

4 najlepszym Residentem w historii i jedną z najlepszych gier w historii. Zajmuje zaszczytne miejsce w moim TOP 10 gier jebanego Ż Y C I A.

Opublikowano

najtmer ty koorwa ksiązke piszesz czy co?

a jeszcze w Outbreaki grałem, no ale to był raczej crap 

Gość suteq
Opublikowano
18 minut temu, Najtmer napisał:

no nikt ale to jest jego prywatne zdanie. 

to zdanie brzmi co najmniej śmiesznie biorąc pod uwagę, że odnosisz się do blubiego :kaz: 

Opublikowano

Nie no wydali by coś ładnego w przypadku RE 4, tej grze to się należy a nie te fuszerkę na każdej konsoli. 

Opublikowano

RE2 dostaniesz, mało Ci? 

Nie wiem czy kiedykolwiek zrobią nowego RE4. Nawet na następnej generacji dostaniemy port z 60/4k i może wrzuca pod swoje skrzydła jakieś fanowskie mody i umieszcza w grze.

Opublikowano

RE3 zasługuje bardziej na remake niż RE4 choćby ze względu na to, że gameplay w czwórce nadal jest całkiem spoko, trójka dla takich bluberów może być już zbyt archaiczna do ogrywania. A ile dobra siedzi w tej części to chyba wszyscy co grali wiedzą - Mercenaries :banderas:

Opublikowano

można wydać ósemkę która byłaby bezpośrednim sequelem czwórki (dla własnego dobra powinni zapomnieć o istnieniu piątki a tym bardziej szóstki, co zresztą chyba zrobili) z lekko odświeżonym gejplejem czwóreczki na tym nowym silniku, ze starszym leonkiem i adrianną

i cyk mamy sztosik :banderas:

Opublikowano
8 minut temu, Nemesis napisał:

RE2 dostaniesz, mało Ci? 

Nom, chce remake czwórki i trójki też 

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Re4 był mega tak gdzieś do momentu z zamkiem. Później było coraz gorzej. Tak swoją drogą to jak bym nigdy nie grał w re2 to tez bym wolał już poczekać na remake a dopiero później zagrał bym w oryginał.

Zgadza się!  Całe "Island" praktycznie do wywalenia poza momentem w laboratorium.
Edytowane przez Popi
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Bzduras napisał:

Co zrobisz, niektórzy się bali jak byli mali i teraz do gry nie wrócą bo brzydka, bo sterowanie nie takie, bo trzeba uważać na inventory i nie ma quicksejwa 

Chyba nie zrozumialeś. 

Grałem w RE 2, ale cykałem się żeby przejść jak byłem dzieckiem, potem do gry nie wróciłem i teraz jak wychodzi remake dwójki to po jaką cholere mam wracać do oryginału? To tak jakbyś przy premierze  remake'u Shadow of the Colossus kazał osobie iść i grać w oryginalną wersje w 15 fpsach. Gdzie tutaj sens?

Edytowane przez _Be_