Cr@sh 195 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Na początku nie godziła mi się ta koncepcja z nigrosami, palące słońce etc. ale co-op uratował tą gre w moich oczach. Mani, nie upadlaj się wyznaniami o boostowaniu, było minęło let it go ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ale professionala w dwójkę nawet i dzisiaj bym chętnie pyknął. No i matrixoWesker był spoko, COMPLETE GLOBAL SATURATION Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 24 minuty temu, Mani napisał: @Bzduras a poźniej dla ukojenia nerwów partyjka w My Horse And Me 2. bluber juz pewnie gdzies to zapisal na jakims zewnetrznym dysku twardym i zamrozil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whisker 1 384 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Gattz napisał: @kanabis wole jednak wersje z lepszymi teksturami i skipowanie drzwi. moje stare dobre : po re2 remake najbardziej chcialbym zobaczyc remake code veronica ale jest to baaaaaaardzo odlegle miejsce za re2 preorder juz jest. czekam na demo Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2 15 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 ozesz ty... Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ma Ktoś jeszcze ten numer Neo (chyba kwiecień 1998 r.) z RE2 na okładce? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Jutro ekskluzywnie wpada demo dmc v na Xboxa, nie zdziwię się jak na VGA zapowiedza demko RE2 na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) 10 godzin temu, smallv86 napisał: Re4 był mega tak gdzieś do momentu z zamkiem. Później było coraz gorzej. Tak swoją drogą to jak bym nigdy nie grał w re2 to tez bym wolał już poczekać na remake a dopiero później zagrał bym w oryginał. później byli Spoiler ślepi berserkerzy, z metalowymi pazurami, labirynt z psami z the thing, humanoidalne insekty, z kamuflażem predatora, w kanałach, verdugo, bydlak z the thing, w kolejce kopalnianej i przede wszystkim kozak (pipi) regeneratorzy, więc gorzej znaczy drobny minus do 10/10 Edytowane 6 Grudnia 2018 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Wesker napisał: Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2 Ja pyerdolę, Wesker... szanuję jak poyeahbunny Ale tego nie masz, a ja mam Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Wredny 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Godzinę temu, [InSaNe] napisał: Ma Ktoś jeszcze ten numer Neo (chyba kwiecień 1998 r.) z RE2 na okładce? ten gdzie mysleli ze tyrant to ostatnia forma birkina a ostatnia forma birkina to "wielkie cos z zebami i mackami"? trzymam wlasnie przez re2. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ale zakup filmów poza CGI to troche taka piesc w oko kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 55 minut temu, nobody napisał: później byli Pokaż ukrytą zawartość ślepi berserkerzy, z metalowymi pazurami, labirynt z psami z the thing, humanoidalne insekty, z kamuflażem predatora, w kanałach, verdugo, bydlak z the thing, w kolejce kopalnianej i przede wszystkim kozak (pipi) regeneratorzy, więc gorzej znaczy drobny minus do 10/10 No muszę przyznać racje, że przeciwnicy, których wymieniłeś dawali jeszcze radę ale design tego zamku z tymi mnichami i później ci zarażeni z m16 to było za wiele na ocenę 10 jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) wracajac do remakeu, kolejny suchar wylapany, ktorego nie poprawia. mr X dostaje na kask granat zapalajacy i granat z kwasem, a mimo to, jego plaszczyk bez skazy. czepiam sie, ale mamy juz 2018, zrobienie kilku wariantow jednego modelu chyba nie jest jakies szczegolnie trudne... Edytowane 6 Grudnia 2018 przez Najtmer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 6 godzin temu, XM. napisał: Jutro ekskluzywnie wpada demo dmc v na Xboxa, nie zdziwię się jak na VGA zapowiedza demko RE2 na PS4. Co? Skąd info, JAK?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Boshh ps4 jak zbezczeszczone przez Capcom. GDZIE SĄ MOJE DEMA?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 15 godzin temu, Wredny napisał: Ku#wa... Tylko ja jestem taki stary, że jak ogrywałem RE2 (pierwszy raz tylko jedną płytę - po niemiecku!!!), to już czasem alkohol udawało mi się kupić? Czytam o jakichś przerażonych ośmioletnich Bartusiach (swoją drogą - jaka straszna trauma musiała zmienić go w potwora, którym jest dzisiaj?), a ja chyba z 16 lat wtedy miałem, albo i lepiej. No tak jesteś lepszy od mnie bo urodziłeś się wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jaki ból pisdy u poniektórych że ktoś nie ograł gry z racji wieku lub archaiczności. Aż przykro czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 No ale przynajmniej kiedy wredny będzie podpięty do respiratora i będzie grał w remake days gone to ja będę z papciem latał na marsa Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Wredny zdecydowanie lepiej by wyglądał gdyby z obliczeń matematycznych wynikało ze ma 18 lat a nie powyżej 35. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Dla wygłodniałych polecam Revelations. Akurat jest promocja na psn i gra jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 IMO Revelations warto sprawdzić na 3DS-ie. Mniejszy format dobrze pasuje do tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 15 godzin temu, Wredny napisał: Ku#wa... Tylko ja jestem taki stary, że jak ogrywałem RE2 (pierwszy raz tylko jedną płytę - po niemiecku!!!), to już czasem alkohol udawało mi się kupić? Czytam o jakichś przerażonych ośmioletnich Bartusiach (swoją drogą - jaka straszna trauma musiała zmienić go w potwora, którym jest dzisiaj?), a ja chyba z 16 lat wtedy miałem, albo i lepiej. a ja wolałem wtedy ogrywac fallouty, baldurs gate, blade runnera czy diablo. Wszystkie te gry znacznie lepsze od re2. Wtedy kompletnie mnie do tej gry nie ciągnęło. Wtedy co roku wychodziło kilka gier wyznaczających standardy (np half life czy mgs) i będących znacznie lepszymi grami. Chętnie zagram w remake ale zero sentymentu. Mimo że jestem w wieku troszkę starszym od blubera. A i grałem w Alone in the dark w latach 90'tych a to była gra na której re się wzorowała. xD Naprawdę nie widzę sensu w graniu na siłę w gre sprzed lat jak ma być remake tylko po to aby ją odchaczyć. Tak samo FFVII jak już wyjdzie remake to będziecie namawiać młodych graczy do ogrania oryginału? PO CO? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jaki ból pisdy u poniektórych że ktoś nie ograł gry z racji wieku lub archaiczności. Aż przykro czytać. Ja ogralem i silent hill i residenty. Rocznik 89. Ale moze przez to mam nerwice teraz Kur.ła pamietam ta dynamiczna kamere na poczatku sh jak w filmie jakims ale to robilo Bluber mlody gracz xD Stary kon pod trzydzieche 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: IMO Revelations warto sprawdzić na 3DS-ie. Mniejszy format dobrze pasuje do tej gry. Oj nie, ciężko się na tym gra. 4 minuty temu, kanabis napisał: Stary kon pod trzydzieche Ale nie wyzywaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 8 minut temu, kanabis napisał: Ale moze przez to mam nerwice teraz Na przełomie czwartej i piątej klasy szkoły podstawowej kolega, w biały dzień przed zajęciami, pokazał mi Resident Evil 3. Doszliśmy lekko za pierwsze spotkanie z Nemesisem które zakończyło się ucieczką. Wciąż w głowie dudni mi dźwięk Nemesisa niezmordowanie próbującego przebić się zabarykadowane karabinem maszynowym drzwi. Moment w którym usłyszałem wywarzone drzwi niesamowicie mocno mną porył. Przez dłuuuugi czas panicznie bałem się potencjalnego spotkania z gościem, nawet jeśli wiedziałem że to gra. Giereczki wideo to nie zawsze zabawa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi