Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

ja ostatnio skonczylem na vicie dwojeczke ponownie i dalej gra sie dobrze, ale calkowicie rozumiem osoby ktore teraz nie chca w to grac, mialem odpuscic kupowanie remake na premiere ale chyba nie wytrzymam heh rewelacyjnie sie to prezentuje

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 337,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano

Sporo o procesie produkcyjnym i bólach, w jakich powstawała podstawka do styczniowego bonera

Opublikowano

Jak cos resident code veronica na storze za 29zl. Wlasnie szpilam. Akurat nigdy nie gralem w ta czesc a ponoc dobra

Opublikowano

Pamiętam ja na PS2 juz jak mialem. Wtedy graficznie to byl sztosik. I te screnny w NEO z wersji na DC. Dostawalem nocnych spazmów :ragus:

Opublikowano

Spoko sie gra , taki oldskul  i to sterowanie :D

Tylko strasznie denerwuje ze nie mozna dobijac zombiakow. Zawsze mozna bylo jak zombiak sie przewroci i mu buta na twarz a tutaj nie :/ a naboje wiadomo towar deficytowy

Edytowane przez kanabis

Opublikowano
12 minut temu, kanabis napisał:

Zawsze mozna bylo jak zombiak sie przewroci i mu buta na twarz

Tylko jak Cię ugryzł w nogę, wtedy postać dostawała obrażenia, ale za to miażdżyła obcasem łeb.

Skończona dwójeczka z nudów obiema postaciami, czekam na rimejka jak na zbawienie :fsg:

Opublikowano

Wydaje mi sie ze normalnie mozna bylo podbiegac, wciskac x i dobijales w innych czesciach

Opublikowano

Jak podbiegałeś to zombiak łapał Cię za girę i robił sobie z niej bufet ;)

Opublikowano

Tak dla formalności, wrzuce kamyk do ogródka Wiktora, wstyd jak ch,uj zeby dopiero teraz to ogrywać, jak się kocha stare residnety to chyba powinno się przewałkowac i CV, w  koncu to ostatni resident w tej formie.

Opublikowano

Jak myślicie - jak długą grą będzie remake? Marzy mi się tak duża gra jak RE4, ale to oczywiście nie realne. 

Będzie jakaś forma rozwijania np. broni? 

Opublikowano

Będzie można zwinąć strzelbę w rulonik i ja rozwijać.

Opublikowano

W tamtej generacji mialem xboxa. 

Ale fajnie sie gra teraz serio :) normalnie jakbym sie przeniosl w czasie 

Opublikowano

Jest jeszcze jakis taki resident w tej formie procz 0-3 i code veronica?

Opublikowano

Nie ma niestety :(

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Nie ma.

Pamiętam że na psxa wyszła ta strzelanka fpp, kupsztal, słabe oceny, ale  i tak się grało.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Jakby się uprzeć to pod starą formułę można by podciągnąć RE Outbreak 1 i 2, ale nie wiem czy warto się za nie brać - grałem w jedynkę tylko chwilę, minutowe loadingi na każdych drzwiach mnie pokonały po 20 minutach.

Opublikowano

Gralem w nie Siara na gcn. Sztosiki wtedy byly.

Nie sadzilem ze kiedys zatesknie za tymi animacjami otwierania drzwi, uposledzonymi ruchami postaci i you cant take any more items kiedy wszystko jest potrzebne :reggie:

Milan chodzi o gun survivor? Tam ponoc zapisywac gry nie mozna bylo xD ale chcialem zagrac

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Tak, ale nie pamiętam akcji z save'ami.

Fajnie było pomyślamne to że nawiązywała do wszystkich części na psxa. Ale nawet na yt nie chce tego wspominać, było źle.

Opublikowano
51 minut temu, Bzduras napisał:

Tylko jak Cię ugryzł w nogę, wtedy postać dostawała obrażenia, ale za to miażdżyła obcasem łeb.

Skończona dwójeczka z nudów obiema postaciami, czekam na rimejka jak na zbawienie :fsg:

Łeb miażdżył facet, babka kopie odrywając głowę.

9 minut temu, kanabis napisał:

Jest jeszcze jakis taki resident w tej formie procz 0-3 i code veronica?

Dino Crisis 1

13 minut temu, Wiolku napisał:

Jak myślicie - jak długą grą będzie remake? Marzy mi się tak duża gra jak RE4, ale to oczywiście nie realne. 

Będzie jakaś forma rozwijania np. broni? 

Na pewno Leon powinien mieć tuning handguna, shotguna i magnum.  Dopalony shotgun miał taką moc, że z zombiaków zostawały tylko strzępy.

Opublikowano

Dino crisisy 1 i 2 ograne. Jeszcze bylo dino crisis 3 w ktore nie gralem dobre to?

Opublikowano
45 minut temu, kanabis napisał:

Wydaje mi sie ze normalnie mozna bylo podbiegac, wciskac x i dobijales w innych czesciach

zinterferowaly ci sie wspomnienia po Silent Hillach.

btw, Code Veronica jest chyba najtrudniejszym residentem, nosisz ze soba noz?

Opublikowano
8 minut temu, kanabis napisał:

Dino crisisy 1 i 2 ograne. Jeszcze bylo dino crisis 3 w ktore nie gralem dobre to?

Własnie, jedna z paru gier które zazdrosciłem xboksowcom, dino crisis 3 w kosmosie.

Opublikowano

Mialem xboxa ale nigdy nie mialem okazji w to zagrac wlasnie. Choc dinozaury w kosmosie nie brzmi jakos mega zachecajaco i moze dlatego