MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, giger_andrus napisał: To już kupowanie podstawowej wersji gry, ewentualnie w steelbooku stało się cebulą ? Pewnie wiele osób wesprze i kupi na premierę choć po kilku tygodniach będzie za pół ceny. Ale (pipi) kolorowe klucze ? Weź skończ... Jezeli masz zamiar ograc na weekend i sprzedac, jak najbardziej TAK. Mozna tak praktykowac przy innych raczyskach i polproduktach, ale tego REmake szanujmy. Nie codziennie wydawcy decyduja sie na takie zmiany. Moja gablotka, moje zabawki. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez MEVEK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 4 godziny temu, MEVEK napisał: No to mamy 2 na 1! Jeszcze ktoś ? Nie ma to jak dobrze wydane pieniążki juz na początku roku GOTY REmake, a ja mam cebulic poje... Was??? Taki Resident wychodzi raz na dekadę, albo dwie. Wspieram jak mogę Trzech na jednego, to banda łysego Ciekawe czy Muve razem z UPS się postara i dostarczy na premierę, no i czy na ostatnią chwilę nie odwołają zamówienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 na pc najbardziej potrzebne demo wlasnie by zobaczyc jak gierka smiga bo to nie konsola gdzie wszystkie takie same Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Demo od kiedy będzie dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Piątek, godziny nie podano. Demko DMC5 było jakoś od 0900 rano, może i w tym przypadku będzie podobnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 8 godzin temu, blantman napisał: Te klucze mnie roz(pipi)ały. Wg mnie najbardziej NIE potrzebny gadżet growy w historii gejmingu a były już maski i inne sławne dodatki Cena przegięta i faktycznie trzeba mieć spory nadmiar gotówki, by sobie coś takiego sprawić, ale już nie przesadzajmy z demonizacją samej zawartości. Nie widzę nic złego w tych kluczach - ba, są jak najbardziej na miejscu, podobnie jak puszka sprayu czy roślinka w doniczce (wyobrażacie sobie takie fanty?). Gadanie, że to najbardziej "NIE potrzebny" (rozumiem, że ta spacja miała za zadanie zaakcentować wypowiedź) gadżet growy jest niezłym autyzmem, zwłaszcza w kontraście do spuszczania się nad zayebistością figurki Leona - a do czego on jest "potrzebny"? Będziecie go przebierać? Bawić się nim w dom z Barbie swojej siostry? Te klucze są tak samo sensowne, jak wszystko inne, co ładują do kolekcjonerek - dla zbieraczy tego typu rzeczy to fajny item, dla reszty niepotrzebny bibelot, jak wszystko oprócz pudełka z grą. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jakby kogoś interesowało to amd dadaje 3 gry za darmo przy zakupie karty z serii RX w tym Resident Evil 2, DMC 5 i Division 2. Jak ktoś nie ma dobrej karty w PC to najbardziej opłaca się RX 570 Gigabyte za 680zł + dwie z wymienionych gier za darmo na Steam. Sklep Morele bierze udział w promocji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, piotros napisał: Trzech na jednego, to banda łysego Ciekawe czy Muve razem z UPS się postara i dostarczy na premierę, no i czy na ostatnią chwilę nie odwołają zamówienia. Mam nadzieję, że Muve dostarczy Ja też jestem dumny z zamówienia, to gra mojego życia tak samo jak seria. Dla mnie klucze to fajny bajer, tak samo jak ktoś się jara innymi „bibelotami” z innych kolekcjonerek, ja je znam na pamięć i jest to fajny gadżet, sentymentalny. Co do ceny to subiektywne odczucie, dla mnie nie jest problemem i jak widać dla tych osób które zamówiły również, kolekcjonerka rozeszła się na wszystkie platformy w kilka godzin od pojawienia się, fakt że nie było ich pewnie za wiele ale jednak Teraz ją kupić graniczy z cudem Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Wredny napisał: Cena przegięta i faktycznie trzeba mieć spory nadmiar gotówki, by sobie coś takiego sprawić, ale już nie przesadzajmy z demonizacją samej zawartości. Nie widzę nic złego w tych kluczach - ba, są jak najbardziej na miejscu, podobnie jak puszka sprayu czy roślinka w doniczce (wyobrażacie sobie takie fanty?). Gadanie, że to najbardziej "NIE potrzebny" (rozumiem, że ta spacja miała za zadanie zaakcentować wypowiedź) gadżet growy jest niezłym autyzmem, zwłaszcza w kontraście do spuszczania się nad zayebistością figurki Leona - a do czego on jest "potrzebny"? Będziecie go przebierać? Bawić się nim w dom z Barbie swojej siostry? Te klucze są tak samo sensowne, jak wszystko inne, co ładują do kolekcjonerek - dla zbieraczy tego typu rzeczy to fajny item, dla reszty niepotrzebny bibelot, jak wszystko oprócz pudełka z grą. Jest tyle graczy dzis na swiecie, kazdy inny na swoj sposob, ze nie wiem, po co ten caly spor o glupia figurke, czy kolorowe klucze. Dla jednego cebuliona moze ona nic nie znaczyc(kolekcjonerka), poza strata kasy. Zas kiedy patrzy na nia gosc ktory zjadl zeby w tym uniwersum to z miejsca serce bije mu mocniej, a w glowie pojawiaja sie bezcenne wspomnienia, ktore bedzie pamietal przez cale zycie ilekroc tytul przejdzie mu przez mysl. Z wzgledu na to unikalne doswiadczenie lubie miec cos fizycznego w domu, czym moge sie napawac. Wiem... plakat moglby wystarczyc, jednak jak kazdy facet, tez chce miec swoje zabawki... motory, samochody, drony, lego, tak i ja chce miec swoje figurki i gadzety zwiazane z wlasnym hobby, ktore wydaje sie byc juz czyms wiecej. Szkoda tylko, ze nie sa one jakos specjalnie wykonywane recznie pod indywidualnego klijenta, gdzie radosc byla by wieksza. Nie bede sciemnial, ze trzymam je dla zysku, ale kto wie, co bedzie za kilkanascie lat, kiedy dystrybucja fizyczna odejdzie w cien Edytowane 9 Stycznia 2019 przez MEVEK 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 A ja się bardzo cieszę że bogole sobie kupują kolekcjonerki za tysiaka. Pamiętacie pierwszą scenę Pana Kleksa w Kosmosie? Biedaki oglądają przez szybę zabawki elektroniczne. Dzisiaj kupujemy kolekcjonerki, iPhony i inne drogie gadżety. Jak wyglądała premiera PS4 wszyscy pamiętamy. Dla mnie 500 zł to max za taką edycję i to jeszcze pod warunkiem że zawiera interesujące mnie rzeczy jak art, steel czy OST. Jak sie Weskerowi i Mevkovi podoba to wydanie i mają hajs, to ja się bardzo cieszę i życzę miłego odpakowywania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) 16 godzin temu, Gattz napisał: na pc najbardziej potrzebne demo wlasnie by zobaczyc jak gierka smiga bo to nie konsola gdzie wszystkie takie same To też nie jest prawda 46 minut temu, aux napisał: A ja się bardzo cieszę że bogole sobie kupują kolekcjonerki za tysiaka. Pamiętacie pierwszą scenę Pana Kleksa w Kosmosie? Biedaki oglądają przez szybę zabawki elektroniczne. Dzisiaj kupujemy kolekcjonerki, iPhony i inne drogie gadżety. Jak wyglądała premiera PS4 wszyscy pamiętamy. Dla mnie 500 zł to max za taką edycję i to jeszcze pod warunkiem że zawiera interesujące mnie rzeczy jak art, steel czy OST. Jak sie Weskerowi i Mevkovi podoba to wydanie i mają hajs, to ja się bardzo cieszę i życzę miłego odpakowywania Raczej niepotrzebny konsumpcjonizm, ale w sumie chuy mi do tego Edytowane 10 Stycznia 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, _Be_ napisał: Raczej niepotrzebny konsumpcjonizm, ale w sumie chuy mi do tego I to mi sie podoba.. o takiego Bartka walczyłem. P.S Nowy rok, nowe zmiany i nawet fajny avatar. Edytowane 10 Stycznia 2019 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Demo już dostępne w Nowej Zelandii Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) a wiesz co trzeba wpisac w wyszukiwarce? bo nie widzę. edit: dobraaa mam Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
deek 0 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 A ktos wie czy to demko jest dostępne dzisiaj na X,ie tyle ze Nowa Zelandia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Z tego co widzę przez PC - nic jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Liczę na cracka do dema przecież nie będę ściągał po to żeby zagrać raz. Kto to wogóle wymyślił ten one shot. Jabać ich za takie "dema". Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 W sumie jakby nie mówić, to takie demo RE2 z 98 roku też miało 30 minut grania. Coś tam pamiętam, że się grało i trzeba było się spieszyć, bo czas gonił, co nie zmienia faktu, że takie pomysły są durne. Wystarczył jakiś jeden mały etap/wycinek gry zrobić i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 A ja właśnie dobrze wspominam RE2 demo z 98, czasem grało się kilkanaście razy i były to pierwsze speedruny bo chciało się w tym czasie zobaczyć i dotrzeć jak najdalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 No akurat to demo nie miało łan szota to można było parę razy pograć sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Po ukończeniu dema otrzymujemy trailer ale uwaga na końcu pojawiają się stare nowe dwie postaci dobrze zresztą znane z RE2: [\spoiler] Edytowane 10 Stycznia 2019 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Nie polecam trailera oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Z poziomu MS Store można pobrać demo ustawiając region na Nową Zelandię. 7,02GB na XOX. 27 minut temu, Faka napisał: W sumie jakby nie mówić, to takie demo RE2 z 98 roku też miało 30 minut grania 10 minut* Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 To one shot demo jest do konta tylko przypisane? Bo mam tych kont trochę to bym na każdym innym ściągnął jeżeli się da Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Nie powinno być problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi