Humulus 820 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Trochę zabawne, że bez noża Leon nie radzi sobie z taśmą klejącą ale już do zabicia okna deskami nie potrzebuje młotka. Wiem, czepiam się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Powiem Wam, że takie czasowe demko to trochę po hu.yu jest, prawie nic nie pograłem, już lepiej było dac konkretny urywek(nawet 10 min, ale od początku do końca). Demo bardziej wkurzyło niż nakręciło hajp, bo w takich grach nie biegniesz na aferę. A tak poza tym to: -klimat-jest celowanie i sterowanie-jest grafika-jest(nie wiem, co te sprane hdr-owe berety wymyślają, ktoś tam pisał, że poziom PS2, zobacz chłopie jaki piękny system obrażen i najmocniejsze gore na tej generacji. Nie widziałem mleka czy innej kawy z mlekiem nawet na zwyklaku. Podejrzewam, że się nagrali w kałboje, które można zaliczyć niemal do AAAA+(jak to ktoś fajnie ukłuł) i teraz rimejk rzekomo nie wygląda jak topowe gierki. -cutscenki lepiej odegrane, gra nabrała większej powagi, co jest dobre. -nic prawie nie pamiętam, więc nie kojarzę zagadek ani nic, więc to będzie dla mnie jak granie niemal w coś nowego Co jest złe lub bym poprawił: -strzelanie pistolecikiem absolutnie nie ma siły rażenia, mam nadzięje, że to tylko jedna broń, bo inaczej będzie lipa. -frajerskie praktyki z wycinaniem oryginalnej muzyki i wrzucaniem do wersji hiper super edyszyn podobnie jak przy DBZ FigherZ, gdzie kozak OG muza została odebrana wszystkim ludziom dobrej woli. Nie podoba mnie się jeszcze znikanie przedmiotów po ich wyrzuceniu, a do tego pewnych przedmiotów nie zaliczałbym do ekwipunku(klucze/medaliony itd.). Podsumowując: Jedyne obawy to muza i moc broni, reszta jest sehr gut. Jeśli okaże się, że strzelanie jest dobre to już teraz można dać -10/10. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Dla narzekających na pistolet - "12-shot capacity 9mm polymer frame handgun. Non-standard issue gun with problems that make it impractical for the general public". Tłumacząc na Polski po prostu kapiszon, będą skuteczniejsze pifpafy Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 No właśnie czekam na Magnum 44 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 A ja na unlimited ammo, po wymasterowaniu watku glownego na S Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 A ja na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 22 godziny temu, nobody napisał: poczynając od Girsów A tutaj bym się nie zgodził, snub fajnie wali i jak siądzie hedzik to jest miód W RE 4 pistolet też nie był zły, ba uwielbiałem sadzić strzały w kolano i podbiegać żeby wykończyć z półobrotu jakiegoś wieśniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 14 minut temu, _Be_ napisał: A tutaj bym się nie zgodził, snub fajnie wali i jak siądzie hedzik to jest miód W RE 4 pistolet też nie był zły, ba uwielbiałem sadzić strzały w kolano i podbiegać żeby wykończyć z półobrotu jakiegoś wieśniaka. Jak ja się cieszę że w tej części nie będzie kopania z pół obrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 935 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Dla narzekających na pistolet - "12-shot capacity 9mm polymer frame handgun. Non-standard issue gun with problems that make it impractical for the general public". Tłumacząc na Polski po prostu kapiszon, będą skuteczniejsze pifpafy Ale amunicji będzie mało, więc i tak będzie się głównie strzelać tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 1 minutę temu, mugen napisał: Ale amunicji będzie mało, więc i tak będzie się głównie strzelać tym W demku jest sporo, oryginalny RE2 też nie był tak chamski jak jedynka jeśli chodzi o ilość amunicji... może dadzą się wyszaleć. Albo infinite ammo będzie jednym z unlockables ficzerów, wierzę. Jeszcze 11 dni i dowiemy się sami. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 W takim The Evil Within 2 wprowadzenie trybu FPP nie było problemem. Może tu też to wprowadza i dadzą VR mode. Byłoby przegenialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Silnik jak najbardziej się do tego nadaje, aleeeeeee, że to Capcom to później, kiedy zwykła wersja się sprzeda, będzie płytówka na gogle za pełną cenę, płaćcie znowu piękne vr kawalery. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) 5 minut temu, Siara_iwj napisał: Silnik jak najbardziej się do tego nadaje, aleeeeeee, że to Capcom to później, kiedy zwykła wersja się sprzeda, będzie płytówka na gogle za pełną cenę, płaćcie znowu piękne vr kawalery. Zapłacę :-) Za skyrim zapłaciłem któryś raz. Nie żałuję Edytowane 14 Stycznia 2019 przez ListuniO Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 O rany re2 vr :O marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 4 minuty temu, ListuniO napisał: Zapłacę :-) No ja też. Chińczyki obesrane, mają mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Btw. - pistolet nie jest za słaby, trzeba tylko trafiać pircing shots, czyli stojąc w miejscu, wycelować w głowę, poczekać aż celownik się zmniejszy i tyle, to jedyny też sposób na criticale (i wybuchające głowy przy strzałach z pistoletu), zwykle 3 takie strzały i zombie leży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 No mnie juz mogą brać z konta jesli wyszla by wersja VR Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Myślę że jedyne co trzeba rozwiązać to oprócz trybu FPP to te animacje jak zombie na Ciebie wpada bo w VR może być ciężko. Cała reszta pod VR byłby geniusz. Trochę grafa by ucierpiała ale granie w płaskie gry to już nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 12 godzin temu, SlimShady napisał: Powiem Wam, że takie czasowe demko to trochę po hu.yu jest, prawie nic nie pograłem, już lepiej było dac konkretny urywek(nawet 10 min, ale od początku do końca). Demo bardziej wkurzyło niż nakręciło hajp, bo w takich grach nie biegniesz na aferę. Tochę miałem podobnie. Po prostu grałem w to demo i zapomniałem, że to tylko 30min, gdyż zaglądałem niemal w każde drzwi, oglądałem każdą scenkę, nawet jakąś zagadkę na dzień dobry udało mi się rozwiązać. Po tym doszedłem do pokoju z szafkami... i koniec gry :(. Trochę słaba zagrywka. Potem obejrzałem speedrun i jak zobaczyłem co trzeba zrobić, by demo się skończyło przed czasem, to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 3 godziny temu, mugen napisał: Ale amunicji będzie mało, więc i tak będzie się głównie strzelać tym tego nie wiadomo. mozliwe ze handgun bullet beda wykorzystywac tez inne lepsze pistolety ktore znajdziemy (o "mieczach samurajów" nie beda wspominal) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Po demie ogólnie wrażenia jak najbardziej na plus. Nie oczekiwałem niewiadomoczego.jpg, mesjasza gejmingu i jestem pewny, że się nie zawiodę fullem. Ba, będę się nawet świetnie bawił, chłonął klimat i nostalgię! Niektórzy jakie tu mają wymagania xd Kręcenie nosem jak baby w przymierzalniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 T.j. Gatzz napisał. Chyba sporo osób ma nadzieję że matilda będzie po prostu pierwszym dostępnym i najgorszym handgunem. 6 godzin temu, _Be_ napisał: A tutaj bym się nie zgodził, snub fajnie wali i jak siądzie hedzik to jest miód W RE 4 pistolet też nie był zły, ba uwielbiałem sadzić strzały w kolano i podbiegać żeby wykończyć z półobrotu jakiegoś wieśniaka. Handgun z RE4 był średni, więc nie trafił na listę. Ze snubem blefujesz. :V Jedyny, naprawdę wprawiający w banderasy podstawowy pistolet zaproponował ostatnio MP3. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Pograłem dzisiaj w Residenta bez HUDa. Polecam takie granie. Zrobiłem kilka shotów z tymi kolorami rec 709 cokolwiek to jest gra wygląda z tą paletą barw super: Te nie moje shoty ale też ciekawe: Edytowane 14 Stycznia 2019 przez devilbot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Faktycznie jest lepiej z REC 709. W Residentach zawsze lubiłem muzykę z Save Room. Tutaj też jest fajny kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 W dniu 14.01.2019 o 09:53, Dr.Czekolada napisał: Dla narzekających na pistolet - "12-shot capacity 9mm polymer frame handgun. Non-standard issue gun with problems that make it impractical for the general public". Tłumacząc na Polski po prostu kapiszon, będą skuteczniejsze pifpafy 23 godziny temu, Hendrix napisał: Btw. - pistolet nie jest za słaby, trzeba tylko trafiać pircing shots, czyli stojąc w miejscu, wycelować w głowę, poczekać aż celownik się zmniejszy i tyle, to jedyny też sposób na criticale (i wybuchające głowy przy strzałach z pistoletu), zwykle 3 takie strzały i zombie leży. Niby tak. Zwykle 3 strzały wystarczają, a czasem typ leży z min i się dźwiga. Sprzątnąłem jednego idę dalej obracam się, patrzę, a na końcu korytarza ten sam delikwent próbuje czmychnąć. Problem większy mam z shotgunem. Wziąłem sobie z szafki i już się napatoczył delikwent żeby wypróbować i co? Z 1m co najwyżej głowę posmyrał. 3 strzały, a i tak nie urwało łepetyny. Chociaż nas screenie devilbota widać, że urywa. Nie wiem od czego to zależy ale strzelałem tak jak z handguna: na spokojnie z miejsca. I beka z tym demem. Myślałem, że po 30 min będzie można raz jeszcze odpalić od początku, a tu dupa. No nieładnie troszkę. Ale tak ogólnie to nawet ładnie wygląda gierka. Brakuje tylko cząsteczek (kurz, itd.) przy świeceniu latarką jak w TLoU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi