Opublikowano 18 stycznia 20196 l W Japonii pojawił się nowy sport TV trailer https://youtu.be/AS7orMZmsOA
Opublikowano 19 stycznia 20196 l wlasnie zrobilem swoje one shot demo i jarango whoy. prucie do denatow (swoja droga, wykonanych absolutnie po mistrzowsku ) chyba jeszcze nigdy nie sprawialo takiego funu, hedenszoudersy wchodza przepieknie. noz kroi na plasterki no i tak jak ktos napisal, celny strzal z szotguna w bebechy i swietej pamieci sie rozlatuja na pol ;D grafika calkiem fajna, klimat srogi i zlowieszczy, a udzwiekowienie na sluchawkach robi robote na bogato. to wszystko zbudowane na fundamentach klasycznego gamedevu plus sentyment. gameplay tak jak wyzej, zreszta to chyba najlepszy szotgun w historii gamingu nam sie szykuje. teraz tylko czekac na premiere i robic speedruna na stefana w. (tzw knife only) Edytowane 19 stycznia 20196 l przez Andżej
Opublikowano 19 stycznia 20196 l 52 minuty temu, Andżej napisał: reszta to chyba najlepszy szotgun w historii gamingu nam sie szykuje. Całkowicie zgadzam się z tym co napisałeś i mam podobne odczucia. Oprócz zdania wyżej. Polecam obczaić jak powinien zachowywać się szotgun w grach na przykładzie takich gier jak: Doom, Soldier of Fotune czy FEAR(chryste jak sobie przypomniałem szotguna z pierwszego FEAR na Slow-Mo to chyba zainstaluję zaraz tę grę i skończę w końcu oba dodatki). Jest też masa gier w których szotgun jest lepszy niż w Remaku np klasyczne RE2 gdzie szotgun powala cały tabun zombie jednym strzałem. Zdaję sobie sprawę że w fullu jak w oryginale szotgun pewnie dostanie jakiś upgrade i będzie znacznie lepszy.
Opublikowano 19 stycznia 20196 l Zaje.biscie , ja myslalem ze te 30 min dema to tak ze zagram wylaczy sie po pol godziny i mozna od nowa. No i dostalem szotgana ale skitralem na pozniej. I cyk demko sie wylaczylo. To niezle postrzelalem z szotgana No i dowiedzialem sie co znaczylo te one shot w tytule
Opublikowano 19 stycznia 20196 l To ja najwyraźniej wziąłem jakiś trefny gun z szafki bo nim można było co najwyżej ogolić zombiaka z włosów. Więcej sprawdzić nie mogłem bo został mi jeden nabój i zrobiłem tak jak ty bo też myślałem, że będę mógł odpalić później od nowa Świetne demo (pipi)o.
Opublikowano 19 stycznia 20196 l Innych kont na konsoli nie macie? Btw dzwoniłem przed chwilą do Pana Czezkiego i poszło zamówionko
Opublikowano 19 stycznia 20196 l 36 minut temu, Masorz napisał: Innych kont na konsoli nie macie? Nie mamy
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Zj.ebany weekend pracujący. Normalnie żyć sie odechciewa. Dobrze, ze jest Resident, a dni do premiery można na palcach jednej reki policzyć. Śmiejcie sie, ale ja tak dawno nie miałem, żeby żyć gra i juz za w czasu rozmyślać o niej i gadać. Wszyscy w domu wiedza o nadchodzącej premierze. Żona sie śmieje, bo wziąłem urlop i będę sobie ciupciał na spokojnie. To mnie uspokaja i ratuje, bo chyba mam doła Edytowane 20 stycznia 20196 l przez MEVEK
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Dosz rada synek. Ja tez w piątek juz urlop zaklepany. 9:00 sklep, powrót i naqurwianie do bełtu.
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Team urlop, 25 i 28 żeby za szybko z giereczką się nie rozstawać Jak Pan Microsoft da premierę w Kiribati to od czwartku łoimy, jak nie to trzeba będzie wstrzymać się do tej północy. Edytowane 20 stycznia 20196 l przez Bzduras
Opublikowano 20 stycznia 20196 l 37 minut temu, Gattz napisał: ciekawe ilu jeszcze z nas ma urlop 25 i 28 Technicznie rzecz biorac to mam platny time-off a nie urlop, ale to jeden chooy. xd A we wtoreczek wysylka i powrot do New Vegas. Uwielbiam takie dlugie weekendy. Pierwszy kwartal pod wzgledem giereczek jest szampanski.
Opublikowano 20 stycznia 20196 l 2 godziny temu, Gattz napisał: ciekawe ilu jeszcze z nas ma urlop 25 i 28 Ja również tydzień urlopu od 28.01. choć zupełnie nie brałem pod uwagę Residenta
Opublikowano 20 stycznia 20196 l Na rynku klęska. Brak rąk do roboty. Ale to w sumie sam kiero zaproponował czy chcę 25ego. A że mam jeszcze zaległe dni to szybka kalkulacja, zmiana na 14:00 czyli rano chuja zagram więc idealnie żeby w zimowy czas znów wtopić się w klimat jak za guwniaka Edytowane 20 stycznia 20196 l przez II KoBik II