Opublikowano 22 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 18:05, Amer napisał(a): Jedna z trzech ewentualnie. Ja zdecydowanie polecam ten materiał... Bez spoilerów, dużo trafionych uwag, przemyśleń i odczuć. Szanuję gościa bardzo, nie od dziś. Pomijając, że kolo nie odróżnia remastera od remake'a, to wydaje się mówić całkiem z sensem
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Oj miałem poczekać z kupnem gierki, ale odpaliłem demko na kompie i cholera jakie to dobre, nawet optymalizacja spoko.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l W Katowicach, Dąbrowie Górniczej i Jaworznie będzie możliwość dostania gry już w czwartek.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Mam nadzieje ze Square to widzi i wezmie sie w koncu za morde i ogarnie remake Finala 7. Poza tym czuje ostry wysyp survival horrorow w nadchodzacych latach. Parasite Eve? Jak najbardziej. Dead Space? Jeszcze jak. Silent Hill? Konami on suicide watch.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Ojezu zapomniałem o tych pajonkach xd jak umierały taka niepokojąca była animacja ich odnóży
Opublikowano 22 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 18:51, smoo napisał(a): Mam nadzieje ze Square to widzi i wezmie sie w koncu za morde i ogarnie remake Finala 7. Poza tym czuje ostry wysyp survival horrorow w nadchodzacych latach. Parasite Eve? Jak najbardziej. Dead Space? Jeszcze jak. Silent Hill? Konami on suicide watch. Juz zapomnialem o seri Dead Space. 1 i 2 jedne ze straszniejszych gierkow tamtej generacji. Pogralby. 3 tez nie byla zla ale horroru to tam nie uswiadczylo sie ot taka nawet fajna strzelanka. Silent hill. Ehh Dobrze ze chociaz w tamtym roku wyszedl swietny Evil Within 2 to taka namiastka byla Edytowane 22 stycznia 20196 l przez kanabis
Opublikowano 22 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 18:53, devilbot napisał(a): Pająków podobno nie ma w Remaku tak jak ćmów i kruków Serio? Przecież pajonki wielkości krowy, w takiej grafice i z taką animacją to byłby pieniądz.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l The Evil Within 2 - mocarne 9/10. kto się jara RE2 a nie ograł , powinien się poważnie zastanowić nad swoim postępowaniem
Opublikowano 22 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 19:01, ragus napisał(a): Serio? Przecież pajonki wielkości krowy, w takiej grafice i z taką animacją to byłby pieniądz. Nie grałem oczywiście ale czytałem (pipi)burzę o to na neogafie.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Jak Evil Within to przede wszystkim pierwsza część, dwójka to taki upośledzony krewny stworzony pod zachodniego gracza. Niemniej wciąż dobra gra.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l tew2 ma dużo lepszy gameplay. klimat jedynki i bossowie na plus, ale jakość techniczna i błędy game designu mogą odrzucić
Opublikowano 22 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 18:54, Orzeszek napisał(a): Ojezu zapomniałem o tych pajonkach xd jak umierały taka niepokojąca była animacja ich odnóży Prawda, nawet jak zdychały to bałem się koło nich przechodzić. Szkoda, mogliby wyrzucić te śmieszne rośliniaki z laboratorium, a pajączki zostawić.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Mnie tam nie robily jakos szczegolnie te pajaki. Ale przyznam ze w takiej jakosci jaka prezentuje grafika w re2 moglyby robic niezle wrazenie.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 19:13, Josh napisał(a): Prawda, nawet jak zdychały to bałem się koło nich przechodzić. Szkoda, mogliby wyrzucić te śmieszne rośliniaki z laboratorium, a pajączki zostawić. IVY mogą zostać ale ćmy były bez sensu, za to kruków nie wybaczę te ich „kraczenie” na zewnątrz dawało klimatu i moze to zostanie ale ataków już nie będzie.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 19:03, devilbot napisał(a): Nie grałem oczywiście ale czytałem (pipi)burzę o to na neogafie. Aaaale lipa.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Ćma była zayebista. To wyczekiwanie kiedy zatrzepota. Wolałbym spać w wannie z pajkami niż dotknąc opasłą ćmę w odwłok. Jak lata taka nade mną to piszcze jak baba
Opublikowano 22 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 20:00, Wesker napisał(a): IVY mogą zostać ale ćmy były bez sensu, za to kruków nie wybaczę te ich „kraczenie” na zewnątrz dawało klimatu i moze to zostanie ale ataków już nie będzie. Dunno, rośliniaki były za(pipi)iście powolne i mało straszne, musieliby je mocno podrasować i jeżeli tu występują (nie wiem, nie czytałem), to lepiej żeby tak zrobili. Kruków, ćmy i reszty zapychadła też mi nie szkoda. Mam natomiast nadzieję, że skoro zrezygnowali z takiej ilości przeciwników, to w ich miejsce dali coś innego.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Stado kruków, wpadające przez szybę w korytarzu niczym w Ptakach u Hitchcocka >>> ćmaki pajończaki.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l No to było mocne, a potem jak się wracało to czekały na podłodze gotowe do ataku a potrafiły skubane napsuć krwi z racji swoich gabarytów
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Jak juz zaczniecie grać to powiedzcie czy w tej grze istnieje czerń.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l W dniu 22.01.2019 o 21:44, Plugawy napisał(a): Jak juz zaczniecie grać to powiedzcie czy w tej grze istnieje czerń. Brak czerni dotyczy chyba tylko HDR. Ja dopiero dzisiaj odpaliłem demo i te 30 minut to sroga beka, bo mi się wyłączyło po wejściu do pokoju z dowodami