Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Hubert249

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Amer napisał:

Jedna z trzech ewentualnie. Ja zdecydowanie polecam ten materiał... Bez spoilerów, dużo trafionych uwag, przemyśleń i odczuć. Szanuję gościa bardzo, nie od dziś.

Pomijając, że kolo nie odróżnia remastera od remake'a, to wydaje się mówić całkiem z sensem :)

Gość Orzeszek
Opublikowano

Oj miałem poczekać z kupnem gierki, ale odpaliłem demko na kompie i cholera jakie to dobre, nawet optymalizacja spoko.

Opublikowano

W Katowicach, Dąbrowie Górniczej i Jaworznie będzie możliwość dostania gry już w czwartek.

Opublikowano

Mam nadzieje ze Square to widzi i wezmie sie w koncu za morde i ogarnie remake Finala 7.

Poza tym czuje ostry wysyp survival horrorow w nadchodzacych latach.

Parasite Eve? Jak najbardziej.

Dead Space? Jeszcze jak.

Silent Hill?  :yao:  Konami on suicide watch.

• Plusik 2
Gość Orzeszek
Opublikowano

Ojezu zapomniałem o tych pajonkach xd jak umierały taka niepokojąca była animacja ich odnóży 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, smoo napisał:

Mam nadzieje ze Square to widzi i wezmie sie w koncu za morde i ogarnie remake Finala 7.

Poza tym czuje ostry wysyp survival horrorow w nadchodzacych latach.

Parasite Eve? Jak najbardziej.

Dead Space? Jeszcze jak.

Silent Hill?  :yao:  Konami on suicide watch.

Juz zapomnialem o seri Dead Space. 1 i 2 jedne ze straszniejszych gierkow tamtej generacji. Pogralby. 3 tez nie byla zla ale horroru to tam nie uswiadczylo sie ot taka nawet fajna strzelanka.

Silent hill. Ehh

Dobrze ze chociaz w tamtym roku wyszedl swietny Evil Within 2 to taka namiastka byla

Edytowane przez kanabis
  • Plusik 2
Opublikowano
8 minut temu, devilbot napisał:

Pająków podobno nie ma w Remaku tak jak ćmów i kruków

Serio? Przecież pajonki wielkości krowy, w takiej grafice i z taką animacją to byłby pieniądz. 

Opublikowano
1 minutę temu, ragus napisał:

Serio? Przecież pajonki wielkości krowy, w takiej grafice i z taką animacją to byłby pieniądz. 

Nie grałem oczywiście ale czytałem (pipi)burzę o to na neogafie.

Opublikowano
18 minut temu, Orzeszek napisał:

Ojezu zapomniałem o tych pajonkach xd jak umierały taka niepokojąca była animacja ich odnóży 

Prawda, nawet jak zdychały to bałem się koło nich przechodzić. Szkoda, mogliby wyrzucić te śmieszne rośliniaki z laboratorium, a pajączki zostawić. 

Opublikowano
46 minut temu, Josh napisał:

Prawda, nawet jak zdychały to bałem się koło nich przechodzić. Szkoda, mogliby wyrzucić te śmieszne rośliniaki z laboratorium, a pajączki zostawić. 

IVY mogą zostać ale ćmy były bez sensu, za to kruków nie wybaczę :( te ich „kraczenie” na zewnątrz dawało klimatu i moze to zostanie ale ataków już nie będzie.

Opublikowano
1 godzinę temu, devilbot napisał:

Nie grałem oczywiście ale czytałem (pipi)burzę o to na neogafie.

Aaaale lipa.

Opublikowano

Ćma była zayebista.  To wyczekiwanie kiedy  zatrzepota.

Wolałbym spać w wannie z pajkami niż dotknąc opasłą ćmę w odwłok. Jak lata taka nade mną to  piszcze jak baba

Opublikowano
Godzinę temu, Wesker napisał:

IVY mogą zostać ale ćmy były bez sensu, za to kruków nie wybaczę :( te ich „kraczenie” na zewnątrz dawało klimatu i moze to zostanie ale ataków już nie będzie.

Dunno, rośliniaki były za(pipi)iście powolne i mało straszne, musieliby je mocno podrasować i jeżeli tu występują (nie wiem, nie czytałem), to lepiej żeby tak zrobili. Kruków, ćmy i reszty zapychadła też mi nie szkoda. Mam natomiast nadzieję, że skoro zrezygnowali z takiej ilości przeciwników, to w ich miejsce dali coś innego. 

Opublikowano
6 minut temu, Plugawy napisał:

Jak juz zaczniecie grać to powiedzcie czy w tej grze istnieje czerń.

Brak czerni dotyczy chyba tylko HDR.

Ja dopiero dzisiaj odpaliłem demo i te 30 minut to sroga beka, bo mi się wyłączyło po wejściu do pokoju z dowodami :/