nobody 3 504 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 niech ktoś da info jak wyglądają niekrytyczne łebszoty na hardcore i czy sama rozgrywka nie irytuje no tak słabo mi się robi jak zombie przezywa 3 zwykłe strzały w głowę, jak w demie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Ja tam w kostnicy zayebalem ze strzelby w leb zombiaka 2 razy na hardcore i nadal chodzil :f Ale genialne jest ze po odstrzeleniu zuchwy nie moga gryzc xD Edytowane 24 Stycznia 2019 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 7 minut temu, nobody napisał: niech ktoś da info jak wyglądają niekrytyczne łebszoty na hardcore i czy sama rozgrywka nie irytuje no tak słabo mi się robi jak zombie przezywa 3 zwykłe strzały w głowę, jak w demie Ej ale tak zawsze było w serii RE chyba, nawet w RE4 przyjmowali z pistoletu kilka strzałów w łeb. Pistolet jest na kapiszony. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Napiszcie stan waszego ekwipunku na hardcore po 1 bossie leona, ciekawi mnie. Ja szedlem na niego z 7 nabojami do strzelby 11 do pistoletu i 3 blyskowymi. Poszlo to plus to co w terenie znalazlem. Edytowane 24 Stycznia 2019 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Gracie z oryginalną ścieżką dźwiękową czy takie rarytasy tylko w cyfrowym deluxe? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Chyba w normalnej wersji jest tylko nowa ale to dobrze. Gdybym chcial po staremu to bym odpalil starego :] jest super i tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zawsze można oryginalny ost na pena wgrać i sobie potem odpalić w gierce. Ja chyba tak będę robił czasem, bo wziąłem biedawersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @Rozi W starych resach handgun szedł zawsze w klatę, w RE3 i REmake losowo trafiał w głowę i dawał instant kille. Od 4 gdy dodano kamere zza ramienia i manualne celowanie w punkty ciała, przeciwnicy dostali buffa do 5 trafień z najsłabszych handgunów. Te 3 to powinien byc max. Mozna by sobie to tłumaczyc, że pierwszy trafił nie w mózg, a twarz :v Do czego zmierzam, to mam nadzieję, że na poziomie hardcore bez adaptywnego poziomu trudności, uniknie się sytuacji, o której pisał bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 28 minut temu, milan napisał: Napiszcie stan waszego ekwipunku na hardcore po 1 bossie leona, ciekawi mnie. Ja szedlem na niego z 7 nabojami do strzelby 11 do pistoletu i 3 blyskowymi. Poszlo to plus to co w terenie znalazlem. Miałem trochę więcej do Shotguna ale i tak wszystko poszło na niego. 17% trofeów szybko lecą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 OG OST to chyba 20-25zł, nie ma co żydzić Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) 9 minut temu, Wesker napisał: Miałem trochę więcej do Shotguna ale i tak wszystko poszło na niego. 17% trofeów szybko lecą Ja wyrzygałem prawie wszystko na Spoiler grupke chyba 7 zombiaków w paru pokojach po ucieczce po wybuchu helikoptera, obszar który odwiedzamy na poczatku komisariatu, wtedy nikogo tam nie zabiłem. Edytowane 24 Stycznia 2019 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 OG OST to chyba 20-25zł, nie ma co żydzić Trzeba dorzucić 40 zł do wersji deluxe.Samego OST nie można chyba kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Teraz, Kolos28 napisał: Trzeba dorzucić 40 zł do wersji deluxe. Będzie możliwość kupna osobno dodatków z Deluxe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 W opisie jest, że oprócz oryginalnych nagrań muzycznych są również oryginalne efekty dźwiękowe. Będzie można ustawić oryginalną muzykę zostawiając współczesne efekty dźwiękowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Za godzinę Ci odpowiem, bo mam zamiar wjechać do RPD na pełnej z tym utworem w słuchawkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 2 godziny temu, Rozi napisał: Ej pany, chyba wiem na czym polegają criticale pistoletem (albo wydaje mi się że wiem xd) - trzeba nacisnąć spust dokładnie w momencie, kiedy celownik nam się zmniejszy, tak jak do piercing shotów. Zrobiłem tak dwa razy i dwa razy zgniłki padły martwe. Ewentualnie miałem mega farta. Tylko tryb Normal! Dobra, to chyba nie działa jednak xd To byl fart. W drugiej polowie gry ja dalej laduje po 7-10 konsekutywnych strzalow w leb zeby zabic zombiaka. adaptive difficulty? jebalbym maczetami kasztaniarza ktory to wymyslil i palilbym w piecyku programistami ktorzy przylozyli do tego swoje palce, to juz na hardcore latwiej jest moba polozyc wg tego co czytalem i widzialem xd Claire playthrough leci na hardcore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Kolos28 napisał: W opisie jest, że oprócz oryginalnych nagrań muzycznych są również oryginalne efekty dźwiękowe. Będzie można ustawić oryginalną muzykę zostawiając współczesne efekty dźwiękowe? Do wyboru jest całość - oryginał albo remake, nie da się ustawić osobno sfxów. Jezusku, oryginalny OST Edytowane 24 Stycznia 2019 przez Bzduras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
flahu 35 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (pipi)a nie zrobili porzadnego intra ;( a tak liczylem na ten diabelski glos "resident iwul tuuuu" Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 9 godzin temu, Pupcio napisał: Ja biore hardcore mode bo jestem graczem z krwi i kości a nie pisdą + milan gra na hc a ten gość ma chyba z 40 lat xD Po 20 minutach gry zmieniłem na normal XDDDDD 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 2 godziny temu, Wesker napisał: Itemy są w innych miejscach a początek gry jest inny Komisariat skończony, co to za sztos!!! Tylko tryb Hardcore! Będzie, jak prawisz. Dzieki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dobra, po godzinie z hakiem komisariat skończony, przynajmniej na razie zdobyte 3 medialiony i walka z Birkinem Tutaj nie będzie kompromisów, WYBIERAJCIE HARCORE, serio mówię, dobrze mi ktoś doradził że na normalu ta gra jest za łatwa, zresztą Doszedłem do pokoju STARS z takim ekwipunkiem gdzie amunicji nie brakuje . Tryb Hardcore to taki normal na PSXa czyli dla nas wybór jednoznaczny! Gra zaczyna się na stacji benzynowej gdzie Leon jeszcze jest w normalnym stroju ale co to za klimat, jeden zombiak potrafi nieźle namieszać w tej scenie Ogólnie jakość od dema za bardzo nie odbiega ale klimat tak wciąga że miałem chwilę odpalić a skończyłem łącznie po 2,5 godzinie gdzie 30 minut ustawiałem opcje Świetnie zrobili mimikę twarzy postaci podczas różnych wariacji poziomu zdrowia naszej postaci. Patenty takie jak szyfry, otwieranie zamków, , zagadki robią najwyższą robotę i jeszcze nie raz coś czuję w innym scenariuszu wrócę w trę same miejsca. Sporo też miejsc uległo solidnej zmianie co zobaczycie sami. Ta gra to esencja survivalu ale podkreślam, na poziomie najwyższym gdzie zapisujemy grę za pomocą TAŚM (ahh sentyment), czuć ciężar w pewnych momentach, dwa razy miałem sytuację krytyczną gdzie wymijanie zombiaków odbywało się z podwyższonym tętnem (serio). Przez 1:30h dobiłem 17% pucharków więc lecę zaraz do tematu o nich spisać porady na tą chwilę. Jednego jestem już pewny Panowie i Panie mamy dumę i 10/10 a dalej będzie chyba już tylko lepiej. Aha początek gry i sławny: [\spoiler] Ewentualnie krótki filmik ze zwiedzania : https://youtu.be/PuQQh6Cs7QE[\spoiler] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) 48 minut temu, Bansai napisał: adaptive difficulty? (pipi)albym maczetami kasztaniarza ktory to wymyslil i palilbym w piecyku programistami ktorzy przylozyli do tego swoje palce, to juz na hardcore latwiej jest moba polozyc wg tego co czytalem i widzialem xd Claire playthrough leci na hardcore. to samo było w RE4 a nikt nie narzekał xd z tym że tam dawali np. po którymś z rzędu zgonie ciut mniej przeciwników Edytowane 24 Stycznia 2019 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Rozumiem, ze tryb hardcore nie jest az tak hardcorowy jak hard w Resident Evil 7? Tam to juz byla przesada. Hardcore to bardziej ekwiwalent klasycznej trylogii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Ten remake robi tyle rzeczy dobrze, że aż nie wierzę. Capcom wstaje z kolan. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi