Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Hubert249

Rekomendowane odpowiedzi

Ja uzylem granata ogluszajacego, 3-4 strzaly z szota i elo.

Swoja droga jest cos to ta gra robi wyraznie lepiej od innych, mianowicie mapa, tak wspaniale zaprojektowanej i przemyslanej mapy ze swieca mozna szukac w innych grach. Wszystko zebrane? Pokoj z czerwonego zamienia sie na niebieski, jestes kolo przedmiotu ale masz pelne kabzy? Ikonka tego przedmiotu dodaje sie sama na mapie. Sejf, szafka, cos co mozna przeoczyc latwo albo zapomniec? Pojawia sie tez na mapie.

Wchodzisz do nowego pomieszczenia? Dodaje sie do mapy, chyba ze zbierzesz mape calego pietra. A sama mapa z kolei jest prosta w zalozeniu, bardzo schludna i piekielnie czytelna.

Szanuje. Ten pan/pani powinien/powinna dawac korepetycje dzbanom od adaptive difficulty nt spojnego i efektywnego designu.

• Plusik 3

Kolekcjonerka przyjechała dziś o 8:40 a więc troszkę o tym konkretnym zestawie 

Filmik z unboxingu uploaduje się na YT więc jeszcze chwilka a w między czasie fotki poszczególnych elementów:

1. Skrzynia R.P.D. 15xaftf.jpg
  2. Skrzynia R.P.D. 2 qyio1v.jpg
  3. Skrzynia R.P.D. 3 rivty8.jpg
  4. Pudełko od figurki Leona 2iia261.jpg
  5. Mapa komisariatu 1 24dm1yw.jpg
  6. Mapa komisariatu 2 104nfvo.jpg
  7. Pudełko od kluczy 1 25a5h04.jpg
  8. Klucze d5eeq.jpg
  9. Steelbook + dodatki 256ws4o.jpg
  10. Steelbook tył 9ga4d1.jpg
  11. Przypinka Made in Heaven 289wgph.jpg
  12. Soundtrack 2r632vp.jpg
  13. Artbook 1 23waepv.jpg
  14. Artbook 2 11i1e1v.jpg
  15. Leon 1 1zgdwuf.jpg
  16. Leon 2 5mxxyv.jpg
  17. Leon 3 245cvw6.jpg
  18. Leon 4 2iicsoy.jpg
  19. Leon 5 dnf1n9.jpg
  • Plusik 4
  • Lubię! 2
  • Minusik 2

Nie skorzystałem z mapy jeszcze ani razu. Zbieram wszystko po drodze, bo jak już odblokujesz parę drzwi to dostęp między skrzyniami jest bardzo szybki. Ale skoro tak jest to in plus. Nie zabijajacie zombie, ja tylko walne dwa razy w łeb żeby upadły i biegnę dalej. Na schodach można im nogi łatwo nożem podciąć.

6 minut temu, Wesker napisał:

Kolekcjonerka przyjechała dziś o 8:40 a więc troszkę o tym konkretnym zestawie 

Filmik z unboxingu uploaduje się na YT więc jeszcze chwilka a w między czasie fotki poszczególnych elementów:

1. Skrzynia R.P.D. 15xaftf.jpg
  2. Skrzynia R.P.D. 2 qyio1v.jpg
  3. Skrzynia R.P.D. 3 rivty8.jpg
  4. Pudełko od figurki Leona 2iia261.jpg
  5. Mapa komisariatu 1 24dm1yw.jpg
  6. Mapa komisariatu 2 104nfvo.jpg
  7. Pudełko od kluczy 1 25a5h04.jpg
  8. Klucze d5eeq.jpg
  9. Steelbook + dodatki 256ws4o.jpg
  10. Steelbook tył 9ga4d1.jpg
  11. Przypinka Made in Heaven 289wgph.jpg
  12. Soundtrack 2r632vp.jpg
  13. Artbook 1 23waepv.jpg
  14. Artbook 2 11i1e1v.jpg
  15. Leon 1 1zgdwuf.jpg
  16. Leon 2 5mxxyv.jpg
  17. Leon 3 245cvw6.jpg
  18. Leon 4 2iicsoy.jpg
  19. Leon 5 dnf1n9.jpg

1000 złotych

giphy.gif

27 minut temu, Nemesis napisał:

Ja go obszedlem. Wystarczy powoli się cofnąć i wejść z powrotem do pokoju STARS, musisz tylko dać mu podejść i powoli się cofnąć w tył. Wchodzisz bokiem do drzwi i Lickerem wskoczy z powrotem na sufit, wtedy idziesz sobie spokojnie dalej.

To nie działa chyba na Hardcore bo mnie atakuje od razu :D

Bo stare pierdziele, stulejarze w dodatku ktory w swoich korpoguwnie przewraca sie w dupie z nudów. Ja nie rozumiem po huj grac w gierki jak juz wiesz po 1h ze (pipi), ze nie można kopac, ze mapa. Ja pierdole stękanie jak rasowe lebiody z pryszczami na gębie. Idzcie pan wy w huj z tym pierdoleniem w kazdym temacie, znawcy wszystkich gierek. Zakasaj huju rękawy i zrób grę życia. A ja ci ja zdemoluje na forumku. Pasi? Nie? To zamknij ryja :wub:

• Plusik 2
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1

Ok, gierka wlasnie pekla. No to pora zaczac Claire B. :)

Szybko poszlo, a zebralem chyba wszystkie mozliwe bronie i upgrejdy.

6 minut temu, II KoBik II napisał:

Bo stare pierdziele, stulejarze w dodatku ktory w swoich korpoguwnie przewraca sie w dupie z nudów. Ja nie rozumiem po huj grac w gierki jak juz wiesz po 1h ze (pipi), ze nie można kopac, ze mapa. Ja pierdole stękanie jak rasowe lebiody z pryszczami na gębie. Idzcie pan wy w huj z tym pierdoleniem w kazdym temacie, znawcy wszystkich gierek. Zakasaj huju rękawy i zrób grę życia. A ja ci ja zdemoluje na forumku. Pasi? Nie? To zamknij ryja :wub:

yebaniutki, wejdzie do tematu, nie przeczyta niczego ze zrozumieniem, strigeruje sie, poobraza i zadowolony. XD

Godzinę temu, Rozi napisał:

1000 złotych

giphy.gif

o ty ku,rwoo jade ci wpyerdolic IJO IJO 

2iicsoy.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

delfin jaki meltdown xD

Edytowane przez _Be_