milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Z tymi lickerami super sprawa, niezle jest że jak masz dłuzszy korytarz to w zasadzie ucieczka jest niemozliwa. Gorzej jak byłem w połowie drogi, a nagle do pokoju wchodzi tyran, no trochę nahałasował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Ja wsadziłem mu granat w mordę i rozniosłem w pył Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Ja uzylem granata ogluszajacego, 3-4 strzaly z szota i elo. Swoja droga jest cos to ta gra robi wyraznie lepiej od innych, mianowicie mapa, tak wspaniale zaprojektowanej i przemyslanej mapy ze swieca mozna szukac w innych grach. Wszystko zebrane? Pokoj z czerwonego zamienia sie na niebieski, jestes kolo przedmiotu ale masz pelne kabzy? Ikonka tego przedmiotu dodaje sie sama na mapie. Sejf, szafka, cos co mozna przeoczyc latwo albo zapomniec? Pojawia sie tez na mapie. Wchodzisz do nowego pomieszczenia? Dodaje sie do mapy, chyba ze zbierzesz mape calego pietra. A sama mapa z kolei jest prosta w zalozeniu, bardzo schludna i piekielnie czytelna. Szanuje. Ten pan/pani powinien/powinna dawac korepetycje dzbanom od adaptive difficulty nt spojnego i efektywnego designu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 CZY TY WŁAŚNIE ZAŁOŻYŁEŚ ŻE W GRZE O PRZETRWANIU MAJĄ BYĆ TAKIE ELEMENTY UŁATWIAJĄCE NAWIGACJĘ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Kolekcjonerka przyjechała dziś o 8:40 a więc troszkę o tym konkretnym zestawie Filmik z unboxingu uploaduje się na YT więc jeszcze chwilka a w między czasie fotki poszczególnych elementów: Skrzynia R.P.D. Skrzynia R.P.D. 2 Skrzynia R.P.D. 3 Pudełko od figurki Leona Mapa komisariatu 1 Mapa komisariatu 2 Pudełko od kluczy 1 Klucze Steelbook + dodatki Steelbook tył Przypinka Made in Heaven Soundtrack Artbook 1 Artbook 2 Leon 1 Leon 2 Leon 3 Leon 4 Leon 5 4 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nie skorzystałem z mapy jeszcze ani razu. Zbieram wszystko po drodze, bo jak już odblokujesz parę drzwi to dostęp między skrzyniami jest bardzo szybki. Ale skoro tak jest to in plus. Nie zabijajacie zombie, ja tylko walne dwa razy w łeb żeby upadły i biegnę dalej. Na schodach można im nogi łatwo nożem podciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jak dali takie ułatwienie na mapie to mogli chociaz zrezygnować z ikonek przy przedmiotach do podniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Ktoś miał racje wyżej pisząc że za niedługo stwierdza że re6 jednak lepszy bo w remaku nie można kopać zombie. Maj God jak ja gardzę tym forumkiem Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Popi Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jak się wyłączy samouczki to może i mapa też wygasa z tych bajerów. Bez celownika to dopiero jest survival. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Gram Claire A i w miejscu gdzie Leonem w demie był szotgun miałem granatnik na pociski zapalające <smuteczek> Po co na komisariacie granatniki zapalające? To ma być realizm? 4/10 Edytowane 25 Stycznia 2019 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 6 minut temu, Wesker napisał: Kolekcjonerka przyjechała dziś o 8:40 a więc troszkę o tym konkretnym zestawie Filmik z unboxingu uploaduje się na YT więc jeszcze chwilka a w między czasie fotki poszczególnych elementów: Skrzynia R.P.D. Skrzynia R.P.D. 2 Skrzynia R.P.D. 3 Pudełko od figurki Leona Mapa komisariatu 1 Mapa komisariatu 2 Pudełko od kluczy 1 Klucze Steelbook + dodatki Steelbook tył Przypinka Made in Heaven Soundtrack Artbook 1 Artbook 2 Leon 1 Leon 2 Leon 3 Leon 4 Leon 5 1000 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Claire nigdy w RE2 nie miała shotguna i tego się trzymają nawet w RE2make. Ale będzie kusza hah Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Tej, ale nie wiem po co beka z tym realizmem jak nikt nie napisał w tym temacie ze coś ma być realistyczne, nobody tylko wspomnial ze inna gra była małorealistyczna, co ma piernik do wiatraka? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Kuszę można jeszcze wytłumaczyć realistycznie notatką np: "Syn komendanta młody porucznik lubił w lasach racoon polować na szopy". Granatnik niby jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 6 minut temu, Rozi napisał: CZY TY WŁAŚNIE ZAŁOŻYŁEŚ ŻE W GRZE O PRZETRWANIU MAJĄ BYĆ TAKIE ELEMENTY UŁATWIAJĄCE NAWIGACJĘ?????????? XD co dalej wymyślą GRACZE? narzekanie że w platformówce 2d można skakać tylko w boki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 27 minut temu, Nemesis napisał: Ja go obszedlem. Wystarczy powoli się cofnąć i wejść z powrotem do pokoju STARS, musisz tylko dać mu podejść i powoli się cofnąć w tył. Wchodzisz bokiem do drzwi i Lickerem wskoczy z powrotem na sufit, wtedy idziesz sobie spokojnie dalej. To nie działa chyba na Hardcore bo mnie atakuje od razu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 8 minut temu, devilbot napisał: Kuszę można jeszcze wytłumaczyć realistycznie notatką np: "Syn komendanta młody porucznik lubił w lasach racoon polować na szopy". Granatnik niby jak? "Stary z kolei lubil polowac granatnikiem na szopy bo mial chujowego cela z kuszy." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Bo stare pierdziele, stulejarze w dodatku ktory w swoich korpoguwnie przewraca sie w dupie z nudów. Ja nie rozumiem po huj grac w gierki jak juz wiesz po 1h ze (pipi), ze nie można kopac, ze mapa. Ja pierdole stękanie jak rasowe lebiody z pryszczami na gębie. Idzcie pan wy w huj z tym pierdoleniem w kazdym temacie, znawcy wszystkich gierek. Zakasaj huju rękawy i zrób grę życia. A ja ci ja zdemoluje na forumku. Pasi? Nie? To zamknij ryja 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Chłop ma fotograficzną pamięć i doskonale wie, co mijał i zostawił po drodze. Z kolei z tym granatkiem też lajcik, jest to broń w depozycie po byłbym wojskowym, który planował atak terrorystyczny. Wszystkie jest przemyślane w najmniejszych detalach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Ale co wy (pipi)icie z tym realizmem? Wspominaliśmy tylko o bezsensownej wytrzymałości zombiaków i braku dobijania ich na ziemi. Przestańcie się pocić już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Ok, gierka wlasnie pekla. No to pora zaczac Claire B. Szybko poszlo, a zebralem chyba wszystkie mozliwe bronie i upgrejdy. 6 minut temu, II KoBik II napisał: Bo stare pierdziele, stulejarze w dodatku ktory w swoich korpoguwnie przewraca sie w dupie z nudów. Ja nie rozumiem po huj grac w gierki jak juz wiesz po 1h ze (pipi), ze nie można kopac, ze mapa. Ja pierdole stękanie jak rasowe lebiody z pryszczami na gębie. Idzcie pan wy w huj z tym pierdoleniem w kazdym temacie, znawcy wszystkich gierek. Zakasaj huju rękawy i zrób grę życia. A ja ci ja zdemoluje na forumku. Pasi? Nie? To zamknij ryja yebaniutki, wejdzie do tematu, nie przeczyta niczego ze zrozumieniem, strigeruje sie, poobraza i zadowolony. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 kobik ma przekaz dnia Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 12 minut temu, milan napisał: kobik ma przekaz dnia Jeszcze jestem sober. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Rozi napisał: 1000 złotych o ty ku,rwoo jade ci wpyerdolic IJO IJO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD delfin jaki meltdown xD Edytowane 25 Stycznia 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 kobi poza kontrolo, delykatnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi