yaczes 14 464 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Realistyczna gra o zombiakach Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 1 godzinę temu, milan napisał: Tej, ale nie wiem po co beka z tym realizmem jak nikt nie napisał w tym temacie ze coś ma być realistyczne, nobody tylko wspomnial ze inna gra była małorealistyczna, co ma piernik do wiatraka? A mogłem po prostu napisać "gra akcji" xd ale to jest właśnie najpiękniejsze w dyskusjach forumowych na fpe, wystarczy dać mało ważne słowo, które po wychwyceniu robi za dyskusyjny dealbreaker Zresztą uwagi jakie dawałem ja, ty, czy shady, mało miały z nim wspólnego, za to sporo z budowaniem tonu gry i raczej nikt tu nie chwalił że zabrali kopanie leżących or something. Czaicie co by tu się odwalało gdyby RE4 wyszedł dopiero w 2019 ze swoim tank controls? brrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 To co, fajna gierka i można się jarać czy szopenhałery gejmingu już wydały werdykt skazujący? Pytam, bo jestem w laboratorium i nie wiem, czy jak napiszę, że klimat rozpyżdża mi łeb na sto kawałków to nie popełnię jakiegoś faux pas. A tak serio, to tak sobie tą giereczkę wymarzyłem. Jeśli ktoś kręci nosem to cóż, jego sprawa. Jak na razie mogę przyczepić się jedynie do postaci Claire - nigdy nie pałałem do niej sympatią, ale tutaj zrobili z niej tak naiwną kretynkę, że aż w oczy szczypie. Gameplay pikobello, miejscówki tak samo, oryginalny OST robi mi mentalną gałę A to dopiero pierwszy playthrough... Jak dla mnie - kosior na 102, dziękuję Pan Capcom! Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Evil Within ma archaiczne sterowanie i nikomu to nie przeszkadzało. Chcecie realizmu w grach? To zapraszam do działu RDR 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Evil Within? Ta psiara? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 W Evil prawie wszystko mi przeszkadzało zaczynając od optymalizacji w pierwszych chap na nieudolności postaci kończąc ale jakoś lubie tą serie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nigdy nie pojmę jak ktoś mógł polecać EW fanom re4, po skończeniu tej gry poczułem się zbrukany tak samo jak po skonczeniu alone in the dark inferno. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Evil Within 1 mialo swoje bolączki ale generalnie niezła gierka, za to dwójka Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 12 minut temu, milan napisał: Evil Within? Ta psiara? dej szanse dwójce Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Dam dam, tym bardziej że to horror. Jedynke przechodziłem tak bez emocji, dopiero po skończeniu nie mogłem uwierzyc jakie to słabe było, przy czym głównie chodzi mi o design, fabułę, i reżyserie. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 no taki poziom residentów, nie rozumiem powinno ci sie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) no bo fabularnie to był właśnie poziom residentów, z typem pokroju tych, którzy muszą włożyć dłoń w kałużę krwi, przy trupie, aby stwierdzić, że to chyba jednak krew xd urocze (pipi). za to diss na ogólną pracę artystów - ała Edytowane 25 Stycznia 2019 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Wreszcie gierka, która nie robi z gracza idiotę. Możesz powyłączać ikonki wyświetlania, możesz wyłączyć podpowiedzi, a nie w większości gier pokazuje Ci, że tu leży gunwo jakieś. Ustawianie kamerki też na plus, tak samo zmieniłem od razu sterowanie na B, aj lajk it. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Port na Switcha możliwy ;d tak swoją drogą gierka ma dobrą optymalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 A oto mój obiecany Unboxing Edycji Kolekcjonerskiej: 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Widzę że wizualnie unboxing w stylu TheRelaxingEnd (którego uwielbiam. Zero gadki czyste sfxy) ;] Lubię mimalizm. Podoba mi się. Łap plusika Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Co za NIESAMOWITA GRA. Btw. Właśnie do pudełkowej wersji dokupiłem oryginalny soundtrack za 12,5 zetta. Da się? Nokórwa. Orgazm. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Panowie (i Panie) Resident Evil 2 zamówienie z Muve.pl Wersja steelbook + DLC Kodzik na DLC dostanę na maila, ktoś już dostał od Muve.pl? W pudełku ani w steelbooku brak. Ktoś, coś? Rozchodzi się o pierdołe ale jak miało hyc DLC to ma być Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dwie godzinki za mna, Claire A jak oldschoolowy canon przykazal i o Jezusicku jakie to jest cudowne. Czuję się jak kilkuletni gówniarz który odpakował piękny wielki prezent, a w środku znalazł dokładnie to co sobie wymarzył. Co zauważyłem już na początku to duże przywiązanie do detali, np gdy Claire wystrzeli 3 kule z pistoletu, to przeładowuje własnie 3 kule a nie cały magazynek, a obracając w inventory pudełko z zawartością słychać jak w środku coś lata. Do tego te komentarze bohaterki na to co się dzieje Reengine to chyba najlepszy autorski silnik tej generacji, graficznie mega sztos i sztywniutkie 60fps na prosiaku, efekt mokrych wnętrzeności i deszczy, mimika, czerń prawilna jak smoła, no po prostu odlot. Obecnie łapię się na tym, ze przemierzajac posterunek szukam clueasow o tym, ze byl tu pewien znajomek polujacy na STARS ;-) Jak komuś brakuje supleksów i kopów z półobrotu to proponuje szybko wziąć rozbieg a ściana sama się znajdzie. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zayebali mnie w jednym wąskim korytarzu. Półtorej godziny poszło się yebac. Taki poziom trudności to ja rozumiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Gram na Normalu i się tego nie wstydzę. Jest Idealnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 kampania Leona pękła w 7h no trochę za łatwo było w niektórych momentach na tym normalu Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Długo nie widziałem nawet animacji i ataków lickera bo się zawijał szybko po moim panic shotcie z granatnika. Drugie przejście zrobię pewnie na trudniejszym poziomie. Normal jest OK zombiaki i tak dużo strzałów przyjmują zanim padną. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jednak poziom hardcore to hardcore, dobrze, że to wziąłem. Jest stresik, jest klimacik jak to było podobnie 21 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Faka napisał: Wreszcie gierka, która nie robi z gracza idiotę. Możesz powyłączać ikonki wyświetlania, możesz wyłączyć podpowiedzi, a nie w większości gier pokazuje Ci, że tu leży gunwo jakieś. Ustawianie kamerki też na plus, tak samo zmieniłem od razu sterowanie na B, aj lajk it. No pierwszy taki tytuł na rynku, tylko pogratulować. @elvis004 powinieneś dostać na maila w ciągu chyba 24h, jakoś tak to zawsze było w tymi bonusami. Jak nie to napisz do obsługi klienta i pomogą. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi