Kolos28 282 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Co za NIESAMOWITA GRA. Btw. Właśnie do pudełkowej wersji dokupiłem oryginalny soundtrack za 12,5 zetta. Da się? Nokórwa. Orgazm.Chyba też dziś kupię oryginalny OST.Rozumiem, że w każdej chwili podczas grania możemy zmieniać soundtrack? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zrobie sobie przerwę, bo mnie oczy bolą Od rana nakur.wiam w to dzieło i jestem na tak. Co prawda zje.bali strasznie segment Ady (co to miało być do diaska) ale ogólnie kanałami jestem zachwycony. Jak fajnie się zamotać w tych ciemnych pomieszczeniach i przeczesywać każdy kąt w poszukiwaniu cholernego green herba. Bo gra ci rzuca same czerwone i niebieskie Co tam się wyprawia potem to ja nawet nie! Mimo lizania ścian i szukania wszędzie, opuściłem komisariat bez rzeczy z magazynu i z kilkoma pokojami na czerwono. I w sumie podoba mi się to Jeszcze nie skończyłem pierwszego Leona, a już mam ochotę wrócić do początku. Będzie grane wiele razy, oj będzie. Normal jest w sam raz na początek. Momentami jest hardcore, wiecznie brakuje ammo i jest mało apteczek. Bossy to pikuś, problemem jest wytrzymałość zombie, ale tak ma być. W końcu to survival horror. A widzę po znajomych na PSN że grają na casualu Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Otworzyłem przejście w komisariacie. W kieszeni zostało mi.. Oszczędzam ammo ile tylko mogę liżąc każdy centymetr kwadratowy na swojej drodze. Tego nie da sie opisać, jakie to jest dobre. Do likierów na HC nawet nie podchodzę - sa okropne i zabójcze, jednym słowem " ugly motherfucker " jak to Arni mawiał. Nie będę ukrywał, ze ginę dość często, bo taką obrałem sobie taktykę - jezeli wiem, ze dany segment rozrywki mogę zrobić lepiej to robię reload i jadę sekwencje jeszcze raz. Mam z tego taka frajdę, ze nie mogę wyjść z podziwu. No killer, no 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Tej, ale trzymanie desek to tak troche nie teges ;D natychmiast zamykać zachodnie okna! Nie wierze , tyle dobra przed bossem? to chyba metoda "zabic wszytskie zombie" nie jest ok ;/ Grasz hardcore? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 23 minuty temu, Kolos28 napisał: Chyba też dziś kupię oryginalny OST. Rozumiem, że w każdej chwili podczas grania możemy zmieniać soundtrack? tak Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Kurde napierdzielam tych zombiakow w głowę i zdechnąć nie chcą:) raz jak arbuz po 2 strzałach a czasem i 7 nie starczy. Zacząłem ich dobijać nożem i zostałem bez niego w dosyć newralgicznym miejscu. Genialny klimat i pięknie gra wygląda. Ta gra świateł ten deszcz no mega. Ja nie lubię horrorów ale dla takiej gry warto zrobić wyjątek. Najwyżej jak psychika nie wytrzyma zrobię sobie przerwę na Donalda i gofiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 W grze do odblokowania klasyczne stroje <3 Do tego oryginalny soundtrack i jesteśmy w domu. Stroje odblokowuje się z tego co czytałem po jednym przejściu gry wiec zalecam pierw grać Leonem gdyż jego strój nie różni się za bardzo z tym klasycznym. Cudowna gra. Ta muzyka przy wejściu na komisariat. Nie wiem co by tam musieli spierdolić żebym nie wystawił tej grze ołtarzyka i 10/10. Program jeszcze chwilkę i idę spać bo w sumie już wczoraj miałem się położyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zaczalem od razu drugie przejscie na HC i w sumie fajnie pyklo. Najpierw przejscie na normalu w rownym tempie zeby czerpac radoche z odswiezonego story i klimatu, a teraz na HC bardziej techniczne granie. W 3 godziny doszedlem juz praktycznie do drugiej czesci gry, no ale prawdziwe schody dopiero sie zaczna. 31 minut temu, MEVEK napisał: Otworzyłem przejście w komisariacie. W kieszeni zostało mi.. Oszczędzam ammo ile tylko mogę liżąc każdy centymetr kwadratowy na swojej drodze. Tego nie da sie opisać, jakie to jest dobre. Do likierów na HC nawet nie podchodzę - sa okropne i zabójcze, jednym słowem " ugly motherfucker " jak to Arni mawiał. Nie będę ukrywał, ze ginę dość często, bo taką obrałem sobie taktykę - jezeli wiem, ze dany segment rozrywki mogę zrobić lepiej to robię reload i jadę sekwencje jeszcze raz. Mam z tego taka frajdę, ze nie mogę wyjść z podziwu. No killer, no ale te deski to uzywaj xddd jak tylko jakis bije w okna albo jest dziura to od razu bob budowniczy, te deski potem sie do niczego nie przydadza kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Spark Shot Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Też jestem zachwycony. Oczywiście prawilnie Hardcore. Długa noc przede mną, oj długa. Czuję się jak za gówniaka ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Wlasnie zaczalem Leonem i nie spotkalem Gunshop Kendo, jak oni mogli to wyciac. I gdzie autobus Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 5 minut temu, Popi napisał: Wlasnie zaczalem Leonem i nie spotkalem Gunshop Kendo, jak oni mogli to wyciac. I gdzie autobus Graj dalej nie wszystko musi byc w takiej samej kolejnosci jak w oryginale cnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 7 minut temu, Popi napisał: Wlasnie zaczalem Leonem i nie spotkalem Gunshop Kendo, jak oni mogli to wyciac. I gdzie autobus Jedno juz ominales a drugie... no coz, graj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jedyny właściwy poziom dla tej gry to HARDCORE. Na niższym poziomie w cholere traci ze swojej "residentowości". I nie mam tu naa myśli tylko twardych truposzy a właśnie save z ink ribbon i brak auto save. Przecież części 0-3 stały własnie tym że można było stracic z półtorej godziny gry jak się nagle zgineło. Momenty w których z HP na danger szedłeś z 5 nabojami do zagadki a po drodze był korytarz z lickerem właśnie robiły robote. Momenty jak po odrodzeniu patrzyłeś w ekwpiunek i do skrzyni żeby sprawdzić które itemy przepadły (bo 3 godziny rozwiązujesz zagadki bez save). A cała reszta miadży!! Wszystko takie same i jednocześnie cholernie inne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Gdybym był dyrektorem forumka banowałbym za zwrot "odgrzewany kotlet" "remaster" względem tej gry. Jak maja robić takie remejki to ja nie potrzebuje nowych tytułów. Bierzesz 1 sztukę hitu z lat 90-tych Dodajesz łyżkę nowego podejscia do rozgrywki, sprawdzonego w innych grach 3 gramy mega grafiki 10 kg sentymentu 2 szczypty szybkiego developingu Podgrzewasz graczy 2 lata Wydajesz hita 9-10/10 Podajesz co pół roku. Staruchy sie cieszą, a młodzi nie grali w stare wersje, wszyscy szczesliwi. 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 10 minut temu, ListuniO napisał: Jedyny właściwy poziom dla tej gry to HARDCORE. Na niższym poziomie w cholere traci ze swojej "residentowości". I nie mam tu naa myśli tylko twardych truposzy a właśnie save z ink ribbon i brak auto save. Przecież części 0-3 stały własnie tym że można było stracic z półtorej godziny gry jak się nagle zgineło. Momenty w których z HP na danger szedłeś z 5 nabojami do zagadki a po drodze był korytarz z lickerem właśnie robiły robote. Momenty jak po odrodzeniu patrzyłeś w ekwpiunek i do skrzyni żeby sprawdzić które itemy przepadły (bo 3 godziny rozwiązujesz zagadki bez save). A cała reszta miadży!! Wszystko takie same i jednocześnie cholernie inne. Pyerdolenie o szopenie. Autosave w tej grze nie zapisuje gry co 5 sekund czy co nowe pomieszczenie tylko co nowy beat fabularny, takze rowniez bez zapisywania mozna stracic calkiem spora czesc progresu. Cisne teraz na hardcore i w sumie poki co wiekszej roznicy nie widze, jak na ironie zombiaki latwiej umieraja bo nie ma tego obejszczanego w pizde adaptive difficulty. xdddd Najwieksza zmiana to odrobine mniej ammo i zombiaki zabijajace na 2 gryzy a nie na 3. Ribbonow jest na tyle duzo ze trzeba byloby byc niebotycznym dzbanem zeby przez 3 godziny gry nie miec na wystarczajaco duzo zeby nie zapisac gry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Kolos28 napisał: Chyba też dziś kupię oryginalny OST. Rozumiem, że w każdej chwili podczas grania możemy zmieniać soundtrack? Tak, tylko trzeba najpierw wyjść do menu głównego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Widzę Bansaiowi pękła żyłka, kolega napisał że powinno się grać na hardcore, moderator poczuł się dotkniety i wyzywa od dzbanów GRuSzczyki. Pewnie jak sie zagra na normalu to widać mocną roznice i wyjdzie dlaczego bansai dotkniety. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Teraz, milan napisał: Widzę Bansaiowi pękła żyłka, napisał że powinno się grać na hardcore, moderator poczuł się dostkniety i wyzywa od dzbanów GRuSzczyki. Troszku sie najebawszy stsd ostrzejszy jezyk. ALE JAK DOBRZE POJDZIE TO HARDCORE PEKNIE JUTRO JAK TANIA GUMA Z KIOSKU. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Spoko, nikt od was za wiele nie wymaga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Mam nadzieje ze pomoglem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 5 minut temu, Masorz napisał: Tak, tylko trzeba najpierw wyjść do menu głównego. Można zmieniać w locie, sprawdziłem przed chwilą. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) 11 minut temu, Bansai napisał: Pyerdolenie o szopenie. Autosave w tej grze nie zapisuje gry co 5 sekund czy co nowe pomieszczenie tylko co nowy beat fabularny, takze rowniez bez zapisywania mozna stracic calkiem spora czesc progresu. Cisne teraz na hardcore i w sumie poki co wiekszej roznicy nie widze, jak na ironie zombiaki latwiej umieraja bo nie ma tego obejszczanego w pizde adaptive difficulty. xdddd Najwieksza zmiana to odrobine mniej ammo i zombiaki zabijajace na 2 gryzy a nie na 3. Ribbonow jest na tyle duzo ze trzeba byloby byc niebotycznym dzbanem zeby przez 3 godziny gry nie miec na wystarczajaco duzo zeby nie zapisac gry. Pyerdolenie o szopenie jak się chce leszczowość wytłumaczyć:P Powiem jeszcze raz: Resident Evil 0-3 (najlepsze 4 części) NIE miały auto save (nieważne w jakim momencie) i NIE można było zapisać bez INk Ribbon. Tutaj na HC tak jest i ze dwa razy zdechłem biegnąc po tusz na koniec korytarza mają ledwo co ammo. W 99% gier gram na normalu a tutaj to po prostu PROFANACJA. Rozumiem znak naszych czasów i pewną ułomność w odniesieniu do cierpliwości ale no kurde... Resident Evil 0,1,2,3 z AUTO SAVE? Ja (pipi)ie... Edytowane 25 Stycznia 2019 przez ListuniO Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 1 minutę temu, ListuniO napisał: Pyerdolenie o szopenie jak się chcesz leszczowość wytłumaczyć:P Powiem jeszcze raz: Resident Evil 0-3 (najlepsze 4 części) NIE miały auto save (nieważne w jakim momencie) i NIE można było zapisać bez INk Ribbon. Tutaj na HC tak jest i ze dwa razy zdechłem biegnąc po tusz na koniec korytarza mają ledwo co ammo. W 99% gier gram na normalu a tutaj to po prostu PROFANACJA. Rozumiem znak naszych czasów i pewną ułomność w odniesieniu do cierpliwości ale no kurde... Resident Evil 0,1,2,3 z AUTO SAVE? Ja (pipi)ie... No w sumie jestem yebaniutkim leszczem w gierki wideo wiec moze stad to nieporozumienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 10 minut temu, Bzduras napisał: Można zmieniać w locie, sprawdziłem przed chwilą. U mnie nie było, albo mnie ekstaza oczna zaślepiła. Sprawdzę jeszcze raz jak wrócę do domu. Z pracy. O 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi