Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

No oblatałem chyba każde autko :beksa:

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 337,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

No oblatałem chyba każde autko :beksa:

No kluczyk jest wygiety wiec nim nic nie otworzysz... aleeeee... mozna tez inaczej kluczykiem auto otworzyc.

Opublikowano

Ręki sobie nie dam uciąć że go obejrzałem :yakubu: 

Opublikowano

Wszystkie przedmioty trzeba ogladać z każdej strony!

Opublikowano

No to szybko oglądaj i leć na parking. W bagażniku jest goła i związana Claire. 

Opublikowano
Teraz, aux napisał:

No to szybko oglądaj i leć na parking. W bagażniku jest goła i związana Claire. 

nawet nie wiesz jak sie usmiechalen pod wasem w tym momencie, jak bedziesz lecial Claire B to sobie przypomnij ten post : p

Opublikowano

Teraz to już dupa :frog: na drugim przejściu sobie zobacze

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Teraz to już dupa :frog: na drugim przejściu sobie zobacze

Gdzie jestes obecnie?

Opublikowano

A zapomnialem!

NIE ZMIENIAĆ MUZYKI!

Ta muzyka podczas ucieczki przed mr X,  jest niesamowita, przypomnial mi  sie TETSUO IRON MAN, a koncowka i symfonia, jezu.

Poważnie. Nie robcie siary

Opublikowano
Teraz, milan napisał:

A zapomnialem!

NIE ZMIENIAĆ MUZYKI!

Ta muzyka podczas ucieczki przed mr X,  jest niesamowita, przypomnial mi  sie TETSUO IRON MAN, a koncowka i symfonia, jezu.

Poważnie. Nie robcie siary

Najlepsza nuta i tak jest wg mnie...

w ostatniej walce z nim na tej windzie

muzyka jest zajebista, nostalgia nostalgią ale nowy ost jest mega.

Opublikowano
1 minutę temu, Bansai napisał:

Gdzie jestes obecnie?

Lełona wczoraj skończyłem, Clair wlazłem na posterunek

Opublikowano
Spoiler

Ktoś z Was wie może jak nazywa się ta piosenka co leci w radiu jak Leon jedzie autem na stację? Zayebista.

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Lełona wczoraj skończyłem, Clair wlazłem na posterunek

To Claire tez bedzie mogla uzyc tego nikczemnego kluczyka ;]

Opublikowano

Nie wiem, jak Wy gracie? Resident ma jedne z najlepszych przedmiotów w grach video. Nie da sie ich wpakować do kieszeni bez oglądania i podziwiania, a przy okazji odkrywania tajemnic z nimi związanych - no esencja serii :fsg:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

A tak poza tym, jestem zauroczony grafiką ale i  designem,  widzieliscie na zblizeniu w galerii G3?

jeden komentarz

giphy.gif

1 minutę temu, MEVEK napisał:

Nie wiem, jak Wy gracie? Resident ma jedne z najlepszych przedmiotów w grach video. Nie da sie ich wpakować do kieszeni bez oglądania i podziwiania, a przy okazji odkrywania tajemnic z nimi związanych - no esencja serii :fsg:

Tej ale co Wy? mevek,  uspokoj się.

Opublikowano

Mevek pewnie kazda deske z osobna ogladal zanim do skrzyni wsadzil. Skrupulatny zawodnik. :sir:

Opublikowano

A propos muzyki gdy na pelnej wjezdza Mr X :D

Modziarze beda mieli zabawe.

Edytowane przez smoo

Opublikowano

Sesja prawie do 4 nad ranem, ale tak to jest jak "a to zwiedzę jeszcze jedno pomieszczenie", "mam wreszcie klucz/inny przedmiot, trzeba iść zobaczyć co kryje się za drzwiami które mogę wreszcie otworzyć". Ale nie tylko to, cały feeling zwiedzania komisariatu (a potem innych miejscówek), wolnego i ostrożnego bo nie wiadomo co za rogiem, uciekanie przed Mr X, no po prostu ciężko się oderwać. No i ta mapa, świetnie zrobiona z oznaczaniem wszystkich przydatnych rzeczy i miejsc.

Oj brakuje mi tego typu gier. Świetny tytuł.

Opublikowano

Pan X klasycznie w drugim scenario bedzie ale juz mam drgawki na sama myśl ze za plecami łazi mi jakiś pojeb. :frog:

Gram sobie oszczędnie. Jestem w psiarni. Eh cudownie to zrobili wszystko. :fsg:

Opublikowano
2 minuty temu, II KoBik II napisał:

Pan X klasycznie w drugim scenario bedzie ale juz mam drgawki na sama myśl ze za plecami łazi mi jakiś pojeb. :frog:

Gram sobie oszczędnie. Jestem w psiarni. Eh cudownie to zrobili wszystko. :fsg:

no no, klasycznie bedzie xd

Opublikowano

Ten moment :banderas:

Boje się co będzie w Clair B

Opublikowano

Juz nie pamietam! Da sie zostawić przedmioty dla Claire w skrzyni, jak to miało miejsce w RE V:X  ???

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Gdyby  ktoś chciał  coś do podłozenia po  czym nie będzie mógł spac