Opublikowano 26 stycznia 20196 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: No oblatałem chyba każde autko No kluczyk jest wygiety wiec nim nic nie otworzysz... aleeeee... mozna tez inaczej kluczykiem auto otworzyc. https://youtu.be/tAeb4uc1qg0?t=9s
Opublikowano 26 stycznia 20196 l No to szybko oglądaj i leć na parking. W bagażniku jest goła i związana Claire.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Teraz, aux napisał: No to szybko oglądaj i leć na parking. W bagażniku jest goła i związana Claire. nawet nie wiesz jak sie usmiechalen pod wasem w tym momencie, jak bedziesz lecial Claire B to sobie przypomnij ten post : p
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Teraz, Pupcio napisał: Teraz to już dupa na drugim przejściu sobie zobacze Gdzie jestes obecnie?
Opublikowano 26 stycznia 20196 l A zapomnialem! NIE ZMIENIAĆ MUZYKI! Ta muzyka podczas ucieczki przed mr X, jest niesamowita, przypomnial mi sie TETSUO IRON MAN, a koncowka i symfonia, jezu. Poważnie. Nie robcie siary
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Teraz, milan napisał: A zapomnialem! NIE ZMIENIAĆ MUZYKI! Ta muzyka podczas ucieczki przed mr X, jest niesamowita, przypomnial mi sie TETSUO IRON MAN, a koncowka i symfonia, jezu. Poważnie. Nie robcie siary Najlepsza nuta i tak jest wg mnie... w ostatniej walce z nim na tej windzie muzyka jest zajebista, nostalgia nostalgią ale nowy ost jest mega.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 1 minutę temu, Bansai napisał: Gdzie jestes obecnie? Lełona wczoraj skończyłem, Clair wlazłem na posterunek
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Spoiler Ktoś z Was wie może jak nazywa się ta piosenka co leci w radiu jak Leon jedzie autem na stację? Zayebista.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Teraz, Pupcio napisał: Lełona wczoraj skończyłem, Clair wlazłem na posterunek To Claire tez bedzie mogla uzyc tego nikczemnego kluczyka ;]
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Nie wiem, jak Wy gracie? Resident ma jedne z najlepszych przedmiotów w grach video. Nie da sie ich wpakować do kieszeni bez oglądania i podziwiania, a przy okazji odkrywania tajemnic z nimi związanych - no esencja serii Edytowane 26 stycznia 20196 l przez MEVEK
Opublikowano 26 stycznia 20196 l A tak poza tym, jestem zauroczony grafiką ale i designem, widzieliscie na zblizeniu w galerii G3? jeden komentarz 1 minutę temu, MEVEK napisał: Nie wiem, jak Wy gracie? Resident ma jedne z najlepszych przedmiotów w grach video. Nie da sie ich wpakować do kieszeni bez oglądania i podziwiania, a przy okazji odkrywania tajemnic z nimi związanych - no esencja serii Tej ale co Wy? mevek, uspokoj się.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Mevek pewnie kazda deske z osobna ogladal zanim do skrzyni wsadzil. Skrupulatny zawodnik.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l A propos muzyki gdy na pelnej wjezdza Mr X Modziarze beda mieli zabawe. Edytowane 26 stycznia 20196 l przez smoo
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Sesja prawie do 4 nad ranem, ale tak to jest jak "a to zwiedzę jeszcze jedno pomieszczenie", "mam wreszcie klucz/inny przedmiot, trzeba iść zobaczyć co kryje się za drzwiami które mogę wreszcie otworzyć". Ale nie tylko to, cały feeling zwiedzania komisariatu (a potem innych miejscówek), wolnego i ostrożnego bo nie wiadomo co za rogiem, uciekanie przed Mr X, no po prostu ciężko się oderwać. No i ta mapa, świetnie zrobiona z oznaczaniem wszystkich przydatnych rzeczy i miejsc. Oj brakuje mi tego typu gier. Świetny tytuł.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Pan X klasycznie w drugim scenario bedzie ale juz mam drgawki na sama myśl ze za plecami łazi mi jakiś pojeb. Gram sobie oszczędnie. Jestem w psiarni. Eh cudownie to zrobili wszystko.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 2 minuty temu, II KoBik II napisał: Pan X klasycznie w drugim scenario bedzie ale juz mam drgawki na sama myśl ze za plecami łazi mi jakiś pojeb. Gram sobie oszczędnie. Jestem w psiarni. Eh cudownie to zrobili wszystko. no no, klasycznie bedzie xd
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Juz nie pamietam! Da sie zostawić przedmioty dla Claire w skrzyni, jak to miało miejsce w RE V:X ??? Edytowane 26 stycznia 20196 l przez MEVEK