II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Teraz, Bansai napisał: no no, klasycznie bedzie xd Nie? to juz nie gram. no byla akcja z Benem za kratami. To pan X mu wyciągnął oczka. Myślałem ze tylko tak sie pojawi jako straszak xD dzie dziek dzieki Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Teraz, II KoBik II napisał: Nie? to juz nie gram. Ukryj zawartość no byla akcja z Benem za kratami. To pan X mu wyciągnął oczka. Myślałem ze tylko tak sie pojawi jako straszak xD dzie dziek dzieki Bansai Po tej scenie wiedzialem juz ze trzeba dupe smarowac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jezu, czytam ten temat i ślinka mi aż cieknie od waszych postów. Gram w siódemkę teraz ale nie przekonuje mnie zbyt FPP w takiej grze, najchętniej dorwałbym się już do tego remake'u. Czy dla fanatyka RE4, Dead Space'ów i obu Evil Within ta gra będzie spełnieniem marzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Teraz, c0ŕ napisał: Jezu, czytam ten temat i ślinka mi aż cieknie od waszych postów. Gram w siódemkę teraz ale nie przekonuje mnie zbyt FPP w takiej grze, najchętniej dorwałbym się już do tego remake'u. Czy dla fanatyka RE4, Dead Space'ów i obu Evil Within ta gra będzie spełnieniem marzeń? Spelnienie marzen to moze nie, ale na pewno ta gra znajdzie swoje miejsce posrod DS/TEW i RE4 dla Ciebie. I usun to gowno obesrane 7 :d Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 5 minut temu, c0ŕ napisał: Gram w siódemkę teraz ale nie przekonuje mnie zbyt FPP Bo w siódemeczke to się gra na VR a nie jak jakiś neandertalczyk w 2D 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 A w re2 ze stulejarskimi kluczami przypietymi do paska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 8 minut temu, c0ŕ napisał: Jezu, czytam ten temat i ślinka mi aż cieknie od waszych postów. Gram w siódemkę teraz ale nie przekonuje mnie zbyt FPP w takiej grze, najchętniej dorwałbym się już do tego remake'u. Czy dla fanatyka RE4, Dead Space'ów i obu Evil Within ta gra będzie spełnieniem marzeń? panie obsrasz się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @c0ŕ no niestety ale tak jak mówi Ryo. To gra sie tylko na VR. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 53 minuty temu, c0ŕ napisał: Jezu, czytam ten temat i ślinka mi aż cieknie od waszych postów. Gram w siódemkę teraz ale nie przekonuje mnie zbyt FPP w takiej grze, najchętniej dorwałbym się już do tego remake'u. Czy dla fanatyka RE4, Dead Space'ów i obu Evil Within ta gra będzie spełnieniem marzeń? Skoncz spokojnie Vii, potem Remake 2. Spokojnie przebija wszystko co wymieniles. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Re7 to (pipi) obesrane przy re 2 remake. Mówię to świeżo po skończeniu re 7 w grudniu. Inna jakoś i o wiele lepszy klimat. Dzwon zabił i zesrałem się ze strachu bo po otworzeniu drzwi pan x czekał Edytowane 26 Stycznia 2019 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Kuledzy, to jaka kolejność jest jedyna słuszna? Najpierw Leon czy Claire? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, ragus napisał: Kuledzy, to jaka kolejność jest jedyna słuszna? Najpierw Leon czy Claire? W necie wyczytałem leon a Claire b Leon łatwy na start bo pana x nie ma kilka godzin Edytowane 26 Stycznia 2019 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Prawie godzine czasu meczylem sie z zagadka z pluginami przerabiajac chyba wszystkie mozliwe kombinacje. A wszystko przez to, ze jacys debile przetlumaczyli Knight plug na wtyczka ze skoczkiem a ja jak debil latam po kanalach i szukam czy gdzies przypadkiem nie ominalem Wtyczki rycerza. Wlaczam ang napisy i od tego czasu olewam wszelkie spolszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 10 minut temu, ragus napisał: Kuledzy, to jaka kolejność jest jedyna słuszna? Najpierw Leon czy Claire? Niby Claire A pierwsza bo w RE6 jest wzmianka o tych wydarzeniach, ale RE6 to kupsztal więc 80% graczy wybiera na początku Leona (polecam ciekawe statystyki RE.net, ale raczej po przejściu gry). Teraz, Popi napisał: Prawie godzine czasu meczylem sie z zagadka z pluginami przerabiajac chyba wszystkie mozliwe kombinacje. A wszystko przez to, ze jacys debile przetlumaczyli Knight plug na wtyczka ze skoczkiem a ja jak debil latam po kanalach i szukam czy gdzies przypadkiem nie ominalem Wtyczki rycerza. Wlaczam ang napisy i od tego czasu olewam wszelkie spolszczenia. To jest dobra zagadka dodatkowo utrudniona przez mieszankę polsko-angielską. Ja sobie najpierw sprawdziłem w Googlach jak po angielsku jest skoczek, wieża i to trzecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Za czasów re2 prawilna kolejność była leon a ->clair a -> clair b -> Leon b Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Nie ma czegoś takiego jak prawidłowa kolejność przechodzenia RE2 jaki RE2Remake. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 jakies tipy na omijanie lysego ? gram na hardcore, JESTEM FANATYKIEM OMIJANIA ZOMBIAKOW, CALY POSTERUNEK ZAYEBANY ZOMBIAKAMI, no i jestem na koncowym etapie i eksplorowac mapy sie prawie nie da, no zawsze cos narobi larma i lysy wyskakuje. puzzli nie umiem dokladnie rozegrac, tym bardziej ze mam sejwa w glownym holu i jak wczytam, zeby powtorzyc etap, to juz tego hoooya slychac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Co do kolejności: i tak jeśli chcecie zobaczyć wszystko to trzeba przejść grę 4 razy, więc nie ma różnicy czy zaczniemy od Karyny czy od Zetty. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jesli chodzi o kanon pierwotnego RE2 to nie ma scisle ustalonego poniewaz niektore fakty sa wymieszane, ale wiekszosc pochodzi ze scieki Claire A Leon B (glownie chodzi o losy Sherry I Ady). W Remaku nie dowiemy sie dopoki nie wyjda kolejne czesc rimejkow, poniewaz jest to na dobra sprawe restart serii (thx god). Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 JAK MNIE TEN ŁYSY WKUR.WIA Ogółem doszedłem do końca kanałów i robię przerwę. Mam już z 5h nabite ale się trochę motam po mapie bo chcę zajrzeć w każdy kąt. Jest jakiś patent, oprócz flash grenade, na omijanie tego wielkiego pajaca? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Nie dałem rady i rano też trochę pograłem. Remake idealny. Ta gra dalej ma ducha starej dwójki. Niech to się dobrze sprzeda i niech robią trójkę :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 342 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) 51 minut temu, tukan napisał: Jest jakiś patent, oprócz flash grenade, na omijanie tego wielkiego pajaca? Czekasz aż do Ciebie podejdzie i weźmie zamach, wtedy szybko cofasz się do tyłu i jak uderzy w powietrze, to mu sp*erdalasz korzystając z tego, że kolo przez moment traci równowagę. Wymaga odrobiny wprawy, ale lepszego sposobu nie znam. Cytat Za czasów re2 prawilna kolejność była leon a ->clair a -> clair b -> Leon b Jednak zgodna z fabułą kanonu jest kolejność Claire A --> Leon B. 1 godzinę temu, Andżej napisał: jakies tipy na omijanie lysego ? gram na hardcore, JESTEM FANATYKIEM OMIJANIA ZOMBIAKOW, CALY POSTERUNEK ZAYEBANY ZOMBIAKAMI, no i jestem na koncowym etapie i eksplorowac mapy sie prawie nie da, no zawsze cos narobi larma i lysy wyskakuje. puzzli nie umiem dokladnie rozegrac, tym bardziej ze mam sejwa w glownym holu i jak wczytam, zeby powtorzyc etap, to juz tego hoooya slychac. Miałem identyko. Granaty flashowe podobnie jak w RE4, są błogosławieństwem, polecam je zawsze używać na Lickery. Zombie nauczyłem się po prostu przewracać strzelając im w nogi, jeżeli trafisz kilka razy w ten sam punkt, to gira powinna odpaść i wtedy można śmiało uciekać. IMO lepszy patent niż headshoty, które są w tej grze (pipi) warte. Protip na łysego: patrz wyżej. Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Josh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Pytanko, wróciłem z psiarni, ogarnąłem co trzeba na komisariacie i... teraz muszę wrócić do piesków, ale przejście którym się tam dostałem za pierwszym razem jest nieaktywne. Hmm, jakaś podpowiedź? Za cholerę nie pamiętam jak tam wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 No i Hardcore skonczony, amunicji i ribbonow zostalo tyle ze jeszcze spokojnie caly komisariat bym na tym przelecial. xd W sumie bez wiekszych emocji, peklo jak stara guma z kiosku, ale nie polecam brania sie za HC przy Route B, jest o jedna wiecej walke glowna i pomoc z nieba w pewnym momencie nie spada co moze kogos mocno w tarapaty wrzucic jak nie uwazal na amunicje. No to teraz pora na E A S Y mode bo chce zobaczyc jak zombiaki tam umieraja i poeksperymentowac troche przy moim 3 przejsciu. btw. @milan na HC mozna wyciagac noz z wrogow oraz miejsca w inwentarzu jest tyle samo co na normalu, musiales chyba pominac 2 kabzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Ja za to mam pytanie o znajdźki - chodzi o te figurki Szopa - czy one są dostępne wszystkie w ramach jednego scenario (np. Leon A) czy się kumulują po różnych scenariuszach (np Leon A-Claire B). To samo pytanie jeśli o files chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi