Nemesis 1 268 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Ale musisz szybko namierzyc. Inaczej przegrywasz. Zwłaszcza jak są dwa albo trzy Spoiler jak na parkingu Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 To chyba jedyna trudna lokacja z nimi, tak to raczej wyskakują pojedynczo i można je spokojnie kasować. IMO za mało ich w tej grze. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Lickery to jednak grozne s(pipi)y.syny. W oryginalnej dwojce mogly pasc od jednego strzalu ze shotguna, a tu trzeba walnac 3 lub 4. Fajnie je sie probuje wyminac. Raz muzyczka grozy sie zalaczyla jak jeden znajdowal sie nade mna na suficie. Muslalem ze mnie wykryl, a jednak nie. Poczulem sie jak w Obcy: Izolacja. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Z lickerami dużo szybciej rozprawia sie claire granatami z kwasem imo jak nią grałem były banalne, leonem ciężko namierzyć te małe móżdżki. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 32 minuty temu, nobody napisał: warto bić się z tym Ukryj zawartość przerośniętym plugastwem pływającym w kanałach na hc, czy lepiej spróbować go ominąć? (Leon A) Jak masz duzo roslinek to lepiej dac im sie zlapac, nie kontrowac tylko niech na ciebie narzygaja i wtedy ich odpychasz majac dosc spory kawalek czasu gdzie cie chwycic nie moga i mozna ominac reszte. Z kolei jak masz duzo amunicji to lepiej ich trzepnac. 1 Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Ewentualnie zastosować ten sam myk co z Mr.X - wystarczy podejść do brzydala, tak aby sprowokować go do ataku, szybko się wycofać, a jak się zamachnie łapskiem wtedy go ominąć. To jednak sprawdza się tylko kiedy atakują pojedynczo. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Jeśli chodzi o Lickery to w przypadku, gdy chcemy jegomościa odstrzelić, polecam szybkie wbiegnięcie na korytarz, zwabienie go i wycofanie się do drzwi - traci zainteresowanie, a jak stoimi w na w pół otwarttych drzwiach to można bezkarnie ładować mu z shotguna w dupsko. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Tak można ze wszystkim w tej grze niestety. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 ku.rwa po trailerach chcialem olac, ale wasze wpisy mnie przekonaly. biere. dwojke niedawno na psxie przeszedlem po raz chyba z 10. co za gierka, zestarzala sie oczywiscie, ale ten klimat horrorow klasy b jest genialny wciaz. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 to polecam ściągnąć i załączyć w audio stary ost (chodzi za około 14 zł). mooocno daje do nastroju oryginału 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 Właśnie ukończyłem, 10h na liczniku :). Oczywiście Claire. Od jedynki jestem nauczony, że najpierw kobitka, a później gostek. Tu o żadnym zawyżeniu oceny ze względu na nostalgię nie ma mowy. Ta gra broni się sama. Dla mnie 10/10. Uwielbiam tę serię. Najpierw był mega za(pipi)isty remake jedynki, a teraz to! Wincyj Capcom, wincyj! 2 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 No i wpadl S rank Samurai Edge + infinite ammo No to pora przejsc hardcore mode drugi raz, tym razem Leon B. 3 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 1 godzinę temu, Nemesis napisał: Ja do tej pory byłem zmuszony załatwić tylko jednego Pokaż ukrytą zawartość kiedy zdobywamy medalion po detonacji C4 a resztę jestem w stanie obejść. Szkoda, że ten mechanizm nie działa z pieskami ale one akurat widzą. Ja z pieskami na parkingu poradziłem sobie bez problemu. Trzeba tylko biegać kolo aut i filarów. Teraz dotarłem do lab. umbreli. Ale to pięknie wygląda A te stwory to mistrzostwoZakochałem sie normalnie. Cały weekend giercuje, co za radość. Tym bardziej ciesze sie z kolekcjonerki. W końcu dobrze wydane pieniążki, a nie ten obsrany classic Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 (edytowane) Za mną Claire A, a teraz Leon Zawodowiec B i jak pięknie się zaciąłem... Muszę iść po lewarek, a w korytarzu z obydwu stron po 2 lickery, kilka zombie i szukający miłości papa X. Swoją drogą nie spodziewałem się, że ten dziad potrafi rozyebać ścianę, jeśli słyszy, że za nią jesteśmy. Co się posrałem to moje Niesamowity tytuł. Capcom drugi raz zarzucił perfecto rimejkiem i jestem już na 100% pewien, że zrobi jeszcze kolejny. A potem Dino Crisis Edytowane 27 stycznia 2019 przez Bartolini Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 27 stycznia 2019 Opublikowano 27 stycznia 2019 RE3 Remake to teraz priorytet, ale nie obraziłbym sie za Veronice w tych szatach. 1 Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Weronika jest spoko, ale i tak jej daleko do poziomu pierwszych trzech części, więc jeżeli jednak nie zdecydują się na remake to nie będę z tego powodu płakał. Po rimejku trójki chciałbym zobaczyć Resident Evil 8, ale w takim stylu jak teraz zrobili dwójkę 2 godziny temu, nobody napisał: to polecam ściągnąć i załączyć w audio stary ost (chodzi za około 14 zł). mooocno daje do nastroju oryginału Oryginalny ost jest nie do przebicia, mimo to nowy też ma kilka rewelacyjnych utworów. Kawałeczek, który odpala się w wagonie podczas zjeżdżania do laboratorium albo podczas starcia z G3 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Przyszła pora na Leon'a W spoilerze kilka łagodnych fotek... Spoiler 6 Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Gra momentami wygląda jak next-gen. Został już tylko Leon B. 7 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Gratuluję koledzy i troche zazdroszczę że macie czas na granie Co do przyszłości serii to po trójce (która jest pewniakiem) bardzo bym chciał zobaczyć Code Veronicę która brzydko się zestarzala i oba Outbreaki w jednym, taka mega gra o przetrwaniu w mieście różnych postaci ma ogromny potencjał. Czwórki bym na razie nie ruszał. Chciałbym żeby główna seria wróciła do tego co mamy tutaj, żadnego VR, FPP itp. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 7 godzin temu, Bartolini napisał: Za mną Claire A, a teraz Leon Zawodowiec B i jak pięknie się zaciąłem... Muszę iść po lewarek, a w korytarzu z obydwu stron po 2 lickery, kilka zombie i szukający miłości papa X. Swoją drogą nie spodziewałem się, że ten dziad potrafi rozyebać ścianę, jeśli słyszy, że za nią jesteśmy. Co się posrałem to moje Niesamowity tytuł. Capcom drugi raz zarzucił perfecto rimejkiem i jestem już na 100% pewien, że zrobi jeszcze kolejny. A potem Dino Crisis Nie każdą ścianę a chyba tylko w 2 oskryptowanych sekwencjach. Przynajmniej u mnie ładnie przez drzwi przechodził poza 2 przypadkami. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 (edytowane) 7 godzin temu, Josh napisał: Weronika jest spoko, ale i tak jej daleko do poziomu pierwszych trzech części, więc jeżeli jednak nie zdecydują się na remake to nie będę z tego powodu płakał. Po rimejku trójki chciałbym zobaczyć Resident Evil 8, ale w takim stylu jak teraz zrobili dwójkę Oryginalny ost jest nie do przebicia, mimo to nowy też ma kilka rewelacyjnych utworów. Kawałeczek, który odpala się w wagonie podczas zjeżdżania do laboratorium albo podczas starcia z G3 Czy ja wiem? Czy tylko spoko? O gustach się nie dyskutuje, dlatego powiem, że to jedna z lepszych części moim zdaniem, a na dodatek jedna z najdłuższych. Poza tym przesiadka z PSXa na DC wtedy robiła tak jak później remake jedynki na Gacka i teraz remake dwójki. To była moja ulubiona część do tej pory zaraz po jedynce remakeu. Na ale teraz po remakeu dwójki spadła na 3 miejsce. Edytowane 28 stycznia 2019 przez zdrowywariat 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Kto to pisal za dzban ten znamienity artykuł o RE2? XD typowy stękacz znudzony gierkami. Po huy w ogole sie za to zabierał? Ja ebie. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Ten artykuł to jest zbrodnia. Nawet w CW by nie przeszedł. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Ee, liczyłem na większe kontrowersje. Typ chyba nie rozumie że trylogia RE to początek apokalipsy i ciężko tu o rozkład i zgliszcza. To nie Walking Dead ze swoim 6 years later Pozatym czy posterunek jest czysty i ładny? No nie wydaje mnie się. Czy on w ogóle grał w to? Nawet w demie widać bałagan, zniszczenia i flaki na ścianach. Ma rację tylko co do zje.banych poziomów trudności. Powinien być jeszcze trochę trudniejszy true normal z ink ribbonami, a hardcore taki żeby nie dało się przejść Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Kwintesencja ppe. Typy w komentarzach chcieliby kopniaków z półobrotu i patcha co by zombiaków bardziej osłabić. Zaorać razem z autorem, co szuka uwagi i lamentuje dla zasady. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi