zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 No racja, jak już ktoś wspomniał, normal powinien być z inkami. Grałem na hardcore i muszę powiedzieć, że przy niezłej celności amunicji było na styk. Zabiłem wszystkich, których dało się zabić i po ostatnim bossie zostało mi trochę naboi do zwykłej giwery. Kto to tak obliczył? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Cały forumek gra w Residenta. Capcom dokonał cudu. Co do wspomnianego tekstu to jest to oczywiście celowy trolling żeby wywołać małe zamieszanie i wyróżnić się skrajnie negatywna opinia na tle samych pozytywów. Olac to, grać i grać! Wczoraj miałem skończyć Leona ale już byłem padnięty o 2.00. Myślę czy nie zacząć sobie od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Teraz czekać do 17 godziny, aż się ściemni i można grać. Qwaa, ale te jump scary w tej grze to czyste złoto - oczywiście jak grasz pierwszy raz. Już nie pamiętam ile razy na fotelu podskoczyłem, bo coś mnie zaskoczyło i zaatakowało XD Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Ja cały czas ciary miałem jak ten kolo za mną łaził. Nie lubię grać pod presją xD. A tak w ogóle labolatorium jest śliczne, wygląda jak labo, mocno przypadła mi ta miejscówka do gustu. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez zdrowywariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Pod presją to mało kto lubi grać, też ten Tyran nieźle daje. W 3 też było grane pod presją gdy taki Nemesis Cię gonił i jeszcze lepiej niż taki łysoł z kapelutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 W Clair B wcale nie było dużo Mariusza, do czasu wejscia do pokoju STARS mamy spokój, później zan ami ciągle łazi chyba czesciej niż za Leonem, więc wiemy ze cały jest obok, w podziemiach go nie ma, w sierocincu nie ma, tylko w filmiku, później spokój. Sądziłem ze narzekają bo łazi za nami całą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 2 minuty temu, milan napisał: W Clair B wcale nie było dużo Mariusza, do czasu wejscia do pokoju STARS mamy spokój, później zan ami ciągle łazi chyba czesciej niż za Leonem, więc wiemy ze cały jest obok, w podziemiach go nie ma, w sierocincu nie ma, tylko w filmiku, później spokój. Sądziłem ze narzekają bo łazi za nami całą grę. Claire ogolnie ma mniej lysola, ale za to wiecej G Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Wbiłem w nocy do laboratorium, mam nadzieję że dzisiaj kończę. Zielska dużo, ale amunicji wcale tyle się nie zbiera, musze trochę ograniczyć zużycie. A ten prondzynek to jakaś tandeta a nie bron, nawet nie mysle by gnebic tym bossa. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Po skonczeniu gry polecam odpalic galerie i obejrzec modele postaci z bliska. Szczegolnie wszystkie formy G, nawet ten maly embrion, to absolutny majstersztyk. Czapki z glow dla Capcomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Wspominałem, gęba G3 to małe mistrzostwo świata. Piękna jest ta gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 5 minut temu, milan napisał: Wbiłem w nocy do laboratorium, mam nadzieję że dzisiaj kończę. Zielska dużo, ale amunicji wcale tyle się nie zbiera, musze trochę ograniczyć zużycie. A ten prondzynek to jakaś tandeta a nie bron, nawet nie mysle by gnebic tym bossa. A ic pan fhui z tym, dobrze tego nie naladujesz a boss juz ma w twoim rektum swoje szpony xd Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Mi na ostatnią walkę się przydał, gdyby nie ta broń, to nie wiem czy nie musiałbym go nożem ciachać, bo to co tam zostawili nie wystarczyło xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) A miałem pisać xD zauważyliscie że największe hardcory zombie to chinczyki xD wczoraj władowałem w jednego 2 kwasy, łaził bez rąk, a jak mnie ugryzł w ramię to miałem od razu danger, i jeszcze przyjął 3 strzały na morde. Walczył do końca jak Edytowane 28 Stycznia 2019 przez milan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Pradownica za(pipi)ista, w Claire A bardzo dobrze sie sprawowala na wolniejsze fazy G i tych brzydali w kanalach, szczegolnie po upgradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nie mówcie już nic o tych chińskich zombie bo oni serio są najtwardsi i najbardziej agresywnie atakują. To chyba celowe xD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Przyznam ze cieszę się ze nie ma już ganiania z zapalniczką i paliwem do niej, ale to była nędza jak Claire zapalniczkę musiała wkladać do kieszeni i zajmowac miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Tyranta nie da się ubić czy po prostu jest to nieopłacalne ? W oryginale Spoiler przy każdym spotkaniu mógł paść (co było zgrane fabularnie bo zrzucili kilka sztuk) i wypadało z niego całkiem sporo ammo. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 No ja sądzę że tu też jest pare sztuk, facet po wybuchu ciężarówki pojawia sie w swoim pięknym niezniszcznym płaszczu później (Leon A)? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 W oryginale zrzucili 1 sztuke mr X, pozostale poszly do oczyszczalni sciekow w ktorej toczyla sie koncowka Re3 (sa tam ich zwloki). Po pierwszym "ubiciu" tyranta w RE2 pojawiala sie cutscenka po wyjsciu z pomieszczenia jak bydlak wstawal. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 6 minut temu, smoo napisał: W oryginale zrzucili 1 sztuke mr X, pozostale poszly do oczyszczalni sciekow w ktorej toczyla sie koncowka Re3 (sa tam ich zwloki). Po pierwszym "ubiciu" tyranta w RE2 pojawiala sie cutscenka po wyjsciu z pomieszczenia jak bydlak wstawal. Racja, na posterunek zrzucili jednego. Ale nadal nikt nie odpowiedział. Jest opcja aby padł w remaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nie władowałemw jego łysa pałę wszystko co miałem i nadal chodził like a boss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Niestety dopiero zaczynam scenario B, wiec nie odpowiem, ale jesli chodzi o zwykle potyczki to po przyjeciu pewnej ilosci obrazen przykleka na jedno kolanko i mozna uciec. (jest za to puchar). Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Kurde, poczytałem w różnych miejscach komentarze dotyczące RE2 i wiozą mnie teraz na onkologię. Fani RE6 którzy nie grali w 1-4, albo "zróbcie teraz remake jedynki" i inne takie. A szczytem szczytów jest ten artykuł. Za karę wysłałbym autora na szkolenie do Gruszczyka. https://www.eurogamer.pl/articles/2019-01-28-resident-evil-2-remake-uruchomilo-ponad-2-5-miliona-graczy Wydaną przed weekendem odświeżoną wersję Resident Evil 2 uruchomiło ponad 2,5 miliona graczy - wynika ze statystyk zaprezentowanych na oficjalnej stronie internetowej cyklu firmy Capcom. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 342 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 6 minut temu, giger_andrus napisał: Racja, na posterunek zrzucili jednego. Ale nadal nikt nie odpowiedział. Jest opcja aby padł w remaku ? Na innym forum czytałem, że na easy bez problemu można go powalić, nie wiem jak na pozostałych poziomach trudności. Działa to przez jakiś czas, a później i tak dalej cię goni. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Nie no przyklęka tylko, myśli myśli i wstaje. Chyba że czegoś nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi