Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Po co z nim w ogóle walczyć? Ja tylko zastrzeliłem mu kapelusz, żeby pucharek mi wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Pierwsze co zrobiłem to sprzedałem mu kilka sztuk z granatnika, a jako, że uja to dało, wczytałem sejwa, bo szkoda marnować na dziada amunicje. Taka jest jego rola, by dreptać za nami i utrudnić życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ogólnie szacun że za nami nie biega, ale animacja jak wchodzi przez niskie drzwi wymiata, jak mi wlazł do zbrojowni to puściłem kleksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 12 minut temu, Nemesis napisał: Po co z nim w ogóle walczyć? Ja tylko zastrzeliłem mu kapelusz, żeby pucharek mi wpadł. Nikogo do tego nie namawiam. Spróbowałbym sam ale zacznę grać dopiero jutro. W międzyczasie szukam zbieżności i różnic w stosunku do pierwowzoru. Stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (pipi)ać hejterów czepiających się RE2Remake. Najlepsze single player expirience tej generacji zaraz obok gier FS. (pipi)ać też hejterów Re5,6 - zupełnie inny styl rozrywki ale również solidny gameplay i masa kontentu. (pipi)ać PPE. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Spoiler Mnie najbardziej zaskoczył jak już przedarłem się przez trupy po zwolnieniu cel i nagle dostałem taką bombę na ryj, że wlecialem z powrotem w hordę. To było mocne i uciekłem z danger na stanie bo nie miałem pod ręką granatu. A shotgun nie działa tutaj jak w RE4 że odrzuci kilku wrogów na raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 155 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 26 minut temu, aux napisał: Kurde, poczytałem w różnych miejscach komentarze dotyczące RE2 i wiozą mnie teraz na onkologię. Fani RE6 którzy nie grali w 1-4, albo "zróbcie teraz remake jedynki" i inne takie. A szczytem szczytów jest ten artykuł. Za karę wysłałbym autora na szkolenie do Gruszczyka. https://www.eurogamer.pl/articles/2019-01-28-resident-evil-2-remake-uruchomilo-ponad-2-5-miliona-graczy Wydaną przed weekendem odświeżoną wersję Resident Evil 2 uruchomiło ponad 2,5 miliona graczy - wynika ze statystyk zaprezentowanych na oficjalnej stronie internetowej cyklu firmy Capcom. Rzut okiem na ten artykuł i: "Statystyki wskazują, że na zabawie użytkownicy spędzili łącznie ponad 1476 lat. Natomiast aż 79 procent osób (1,70 miliona) przy pierwszym podejściu zdecydowało się na wybór postaci Chrisa Redfielda." A Poniżej fotka Leona.... Dziennikarstwo rzetelne w chuy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Jak gracie leonem to uważajcie w main hall na posterunku. Niby w save roomach jesteśmy bezpieczni przed panem x ale main hall to nie save room. Ja się o tym dowiedziałem przypadkiem jak sobie w item box coś robiłem i nagle ktoś mnie od tyłu złapał Edytowane 28 Stycznia 2019 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 No yebaniec bardzo często się tam kręci. Z reguły wtedy wbiegam w ten korytarz z salą konferencyjna i potem schodami z zewnątrz do korytarza z rozbitym helikopterem przez poczekalnie i mam kilka minut w zapasie zanim się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 W scenariuszu Leona B (Claire B też?) depo i sejwa w głównej hali nie ma, więc warto szybko odblokować podziemne przejscie dlatego, że dziad nie może tam wejsć. Dobra miejscówka do zasejwowania, gdy trzeba pozbierać itemy z obu stron, bo jest szansa, że Mr X pójdzie do innego skrzydła komisariatu, a my wtedy mamy kilka minut na "spokojną" eksploracje. Teraz niecierpliwie czekam, aż przyjdzie wieczór. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Raz w życiu widziałem RE2 jak ojciec grał i później dopiero ogrywałem RE3 bo strasznie podobała mi się postać Nemesis-a kiedy nagle kaban pojawiał się i powodował szybsze bicie serca. Jak to wygląda w RE2? Ten zwyrol pojawia się zawsze w tych samych momentach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Generalnie funkcjonuje tutaj pewien system "skradania sie", jesli Tyrant wchodzi do pomieszczenia w ktorym jestesmy to niekoniecznie wie o naszej obecnosci. Mialem taka akcje w bibiliotece i glownym holu, przestawiajac regaly - typ wszedl od strony biura STARS, ale bylem schowany za ta duza sciana na srodku i mnie nie zauwazyl, rozejrzal sie i wyszedl do holu. Gosc reraguje na halas, tzn bieganie bez opamietania i strzelanie do zombiakow to gwarancja ze za chwile wpadnie z wizyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 On sobie chodzi po mapie gry czy pojawia się zawsze w tym samym momencie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Chodzi i w(pipi)ia Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Z tego co testowalem to Mr x nie pojawia sie na calym pietrze gdzie biuro STARS i nie wchodzi do wiezy zegarowej. Patent w bibliotece, mozna przesunac dwa regaly na raz. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Popi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 3 minuty temu, Popi napisał: Z tego co testowalem to Mr x nie pojawia sie na calym pietrze gdzie biuro STARS i nie wchodzi do wiezy zegarowej. Pojawia sie na pietrze, ale nie wchodzi do biura (czy do pralni to nie wiem). Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Czyli świetna opcja , własnie to mi się podoba że w każdym momencie może zwyrol na nas wyskoczyć. Od przejścia Silent Hill 2 ( połowa tamtego roku) nie grałem w nic co by straszyło klimatem , a postacie takie jak Nemesis czy Piramidogłowy uwielbiam . Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 No patrząc na to jaką Mr X jest postacią, to można się domyslać jak będzie wyglądał Nemesis. Dostać bazooką przez cały korytarz obok ciemni? Jeszcze jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 z tym ze sie teleportuje, widzisz go wchodzacego do innej lokacji, wracasz sie korytarzem, mowisz "o, jest okazja, zeby przeczesac teren z tylu", wchodzisz, a ten nagle wyskakuje z drzwi na przeciwko i kloni sie swoja mycka, niczym wujek z wizyta "DOBRY.". Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Polecam czestrze uzywanie kapiszonow 9mm oraz miotacza ognia. Przy koncu gry na hc mialem tyle tego, ze nie mialem co z tym robic. Ani jedno ani drugie nie przydaje sie tak bardzo w ostatecznej walce, dlatego polecam duzo uzywac w labolatorium, gdzie jeszcze mozna sobie postrzelac. A tam gdzie so lickery, mozna normalnie przejsc bez spiny. Po prostu nie ogladajcie sie za siebie idac w przod z wyciagnieta bronia i palcem na spuscie. Co za uczucie. Alez ja bede wracal do tej gry Edytowane 28 Stycznia 2019 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 32 minuty temu, Bartolini napisał: Pojawia sie na pietrze, ale nie wchodzi do biura (czy do pralni to nie wiem). do pralni wchodzi, wsadzil mnie do pralki i dal najwyzsze obroty, niestety za malo miejsca tam jest na zrobienie czegokolwiek xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 czekam na wyjscie z lawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Jakby jakiś forumek chciał ogrywać klasyczne RE2 na emu epsxe to polecam plugin open gl ze stosownym configiem gra wygląda o wiele lepiej. Tzn. Rysowane tła wciąż są ok ale znika rozpikselizowana postać i teraz jest przyzwoicie i czytelnie. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Krystyna JJanda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Wujaszek, ale już tak się nie oszukuj i idź do sklepu po RE2 z 2019, a nie z 98. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 200zł? Oryginał można ukraść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi