Opublikowano 29 stycznia 20196 l 12 godzin temu, devilbot napisał: Pecetowcy znaleźli w plikach Redfielda: Design Redfielda z REVII imo dyskusyjny. Źródło: http://residentevilmodding.boards.net/thread/9989/re7-chris-over-leon-noir ciekawe dlaczego sie znalazl w grze ten model. w tym czasie redfield powinien, wg kanonu, infiltrowac umbrelle w europie, a poki co widze ze remake sie mocno trzyma pierwowzoru. nie tyle zastanawia mnie jego obecnosc, co mundur. bezmyslny fan-service? Edytowane 29 stycznia 20196 l przez Najtmer
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Może być jakiś tryb mercenaries w przyszłości czy coś, a tam jak wiadomo każdego można wcisnąć. Mundur to chyba redfield z blue umbrelli w re7?
Opublikowano 29 stycznia 20196 l No bankowo będzie w jakichś mercach. Jill i Ada (Rebecca i Barry?) obstawiam, że również.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Kolejna nieprzespana noc przy giereczce. Padam już na pysk, ale gram dalej, tak się nie mogę oderwać. Ósme podejście i póki co zero znudzenia - dobrze, że sobie urlop załatwiłem
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Ktoś z was robił testy, ile kul przyjmuje zombie w pierwszej i drugiej połowie gry na klatę, nim umrze na śmierć (normal i hc)?
Opublikowano 29 stycznia 20196 l To jest chyba totalnie losowe, przynajmniej na HC. Zdarzało się, że po dwóch headshotach zombie padał, a innym razem potrafił wytrzymać 10 (!) kulek. Najlepsza metoda to po prostu strzelać w kolana i dobijać nożem, ewentualnie uciekać jeżeli zależy nam na czasie.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l No wiem. Pytałem jak jest z zabijaniem trafiając tylko w klatę. W każdej odsłonie szło 6 do max 10. Tutaj zastanawiam się czy to w ogóle działa.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l A ja włączyłem "na chwilę" parasite eve, o jezusku, te gry się nie starzeją. Przeszedłem kanały i połaziłem po posterunku, ta mechanika walk i skrzynie z residenta, mniam. Ta gra MUSI mieć remake'a. Do dlc mam co robić.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l O kuchwa! Soundtrack i stroje z 1998 wywaliły mnie w kosmos! 10/10!!! :sexkonik: Panie Capcomie, spraw żeby te dzbany z Konami opamiętały się i wzięły z Ciebie przykład
Opublikowano 29 stycznia 20196 l 4 minuty temu, aux napisał: Panie Capcomie, spraw żeby te dzbany z Konami opamiętały się i wzięły z Ciebie przykład Lepiej nie, bo radio z SH będzie osobno w DLC, a gra stanie się multiplayer online survival shooterem SH HD Collection pięknie pokazało, co się dzieje jak Cumnami zabiera się za "odświeżanie" swoich gierek
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Team SIlent juz rozwiazany, jedyny ratunek dla Silent Hill to sprzedaz licencji do Capcomu lub Kojimy. Not gonna happen.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Godzinę temu, aux napisał: Panie Capcomie, spraw żeby te dzbany z Konami opamiętały się i wzięły z Ciebie przykład Jestem na tak - remake pierwszego Silent Hilla w takim stylu jak RE2, albo chociaż remaster MGS Twin Snakes z GC na obecne sprzęty - za to bym chętnie zapłacił.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l W UK w Tesco dobra cena 38F pytanie tylko będą polskie napisy ? Czy wersja z PL to tylko w Polsce (xbox
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Tez mieliscie ten revolver dla Claire kolo pierwszej skrzyni gdzie klucz do dziedzinca. Poty co rozwalam glowy jednym, dwoma strzalami na hc - ma moc. P.S Dziwne troche, ze Leon juz zdazyl wyeksplorowac komisariat, dotrzec na pietro, a Claire ledwo doszla do furtki na dziedzincu. Co sie z nia wczesniej dzialo? Edytowane 29 stycznia 20196 l przez MEVEK
Opublikowano 29 stycznia 20196 l No gra ma duzo poslizgow czasowych i dodatkowo obie postacie robia czasami to samo. No ale tak ma byc.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Mnie to tam zbytnio nie przeszkadza. Tak tylko bylem ciekaw. Gameplay jest niesamowity. Niby po raz kolejny to samo, a gra sie z jezorem na wierzchu. I jeszcze zapowiedziane bezplatne dlcki. Kto to wiedzial, ze to bedzie takie dobre. Przytulilbym takiego MGS'a, czy Silenta Edytowane 29 stycznia 20196 l przez MEVEK
Opublikowano 29 stycznia 20196 l 2 minuty temu, MEVEK napisał: Kto to wiedzial, ze to bedzie takie dobre. Od E3 Capcom ma u mnie dozgonny szacun i puszczone w niepamięć wszystkie grzechy.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l No capcom yebaniutki ostatnio mocno wygrywa korpo zycie, byla wtopa za wtopa i zbyt duza pustka w banku zeby nowe gierki robic to porty klepali i jalmuzne od sony brali, a od czasu MH World [chyba?] zaczela sie dosc mocna passa sukcesow. Fajnie, oby wiecej takich historii.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Ej to jak to jest, bo ja w temacie zielony. Przechodzenie kampanii Claire po Leonie to tylko kosmetyczne różnice?
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Cytat No capcom yebaniutki ostatnio mocno wygrywa korpo zycie, byla wtopa za wtopa i zbyt duza pustka w banku zeby nowe gierki robic to porty klepali i jalmuzne od sony brali, a od czasu MH World [chyba?] zaczela sie dosc mocna passa sukcesow. Fajnie, oby wiecej takich historii. Powiedziałbym, że dobra passa zaczęła się już od RE7. Bardzo się cieszę z tej reaktywacji, Capcom to mój ulubiony dev mający w w rękawie jedne z najlepszych serii gier (RE, DMC, ONI, Dino Crisis, MonHun). Po RE6 myślałem, że zeszmacili się na zawsze, a u proszę jaki potężny come back. Cytat Ej to jak to jest, bo ja w temacie zielony. Przechodzenie kampanii Claire po Leonie to tylko kosmetyczne różnice? Claire ma nieco inną fabułę, spotyka inne postacie, walczy odmiennym uzbrojeniem niż Leon i ma "swojego" final bossa, ale generalnie 90% jej przygody to kopiuj-wklej od Kennediego. Edytowane 29 stycznia 20196 l przez Josh
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Jeżeli Camcom będzie słuchał swoich wiernych fanów(co juz z reszta widać) to na pewno na tym nie ucierpi, a tylko zyska. Po takim REmakeu, jestem w stanie sie odwdzięczyć i wyłożyć kapustę na RE8, czymkolwiek będzie: fp czy tp. Przyznam sie, ze RE7 nie brałem na premierę. Nie wiedziałem, czego sie spodziewać. Niech tylko zapowiedzą oficjalnie REmake 3. Edytowane 29 stycznia 20196 l przez MEVEK