aux 3 784 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 11 minut temu, Wredny napisał: No o Veronice pisałem. RE4 nadal tylko 100% Aaa, spoko. Źle zrozumiałem, zmęczenie Z Residentowych pucharów najbardziej mi się podoba komplecik w REmake (ps3/ps4). Idealnie przemyślane trofiki dla fanów gry i do tego bez jakiegoś upierdliwego hardcoru, który obrzydzi nam grę. Zaś najgorzej wypada RE4 gdzie aż prosilo się o fajny, czasochłonny komplecik dla maniaków tej części. A wyszło gów.no bez platyny A omawiany tu RE2 też ma fajne trofea jak REmake. Ciekawe co dojdzie w DLCkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 W Max Paynie wpadly puchary to i tym bardziej tutaj, gdzie do wykorzystania mam 3 save'y. Co prawda wiek juz nie ten i zona nerwowa, ale czego sie nie robi dla gierek. Raz w roku jak jej troszku nerwow nadszarpie to nic sie nie stanie co ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Josh 4 342 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 20 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Osz w morde Josh - gdzies Ty sie uchowal? W ogole Cie nie kojarze z forumka. Nie przypuszczalem, ze tak grubo polecisz. Szacun, jak sie patrzy. P.S Zapodaj PSN ID. Z checia obejrze sobie Twoj profil. Edytowane 30 Stycznia 2019 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 342 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Residenty to obok Devil May Cry moja ulubiona seria, a oryginalne RE2 skończyłem ze 100 razy (jak nie więcej) i do dzisiaj zresztą często wracam do tej gry. Za remakiem czekałem dłuuuugie lata, to się nie mogło skończyć inaczej jak nieprzespanymi nocami oraz ostrym graniem profil podam Ci na pw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 W Remake 1 trofiki byly spoko poza tym z niewidzialnymi wrogami, nie wiem kto to wymyslil bo pasuje do tej gry jak swini siodlo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Gość robi platynę, a ja dopiero pierwsze przejście w kanałach xd Nawet nie mam ochoty tego komentować. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Gdyby komuś chciało się marnować czas - bezspoilerowa recka mojego autorstwa wpadła na jedną z najstarszych stron o serii w Polsce: https://residentevil.eu/News/News.php?d1=2019&d2=01&nr=10&kom=Dodaj 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 32 minuty temu, Wiolku napisał: Gość robi platynę, a ja dopiero pierwsze przejście w kanałach xd Nawet nie mam ochoty tego komentować. My mamy Ż Y C I E. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Gdyby te scenariusze bardziej się różniły od siebie to uznałbym wyższość RE2 nad RE1, ale jednak RE1 jest dla mnie lepszą grą, mimo że dwójka jest w obu przypadkach (zwykła i remake) lepsza technicznie od jedynki (zwykłej i remakea). Bardziej podobało mi się rozwiązanie w jedynce, gdzie Barry pomagał Jill w niektórych przypadkach, przez co tych trudniejszych zagadek nie trzeba było rozwiązywać, a Chris musiał sobie radzić sam. Nie wiem, mam jakiś sentyment do jedynki, może dlatego, że była pierwsza, a na PSXa przesiadłem się prosto z Pegasusa, więc to był dla mnie szok. Edytowane 30 Stycznia 2019 przez zdrowywariat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 7 godzin temu, Josh napisał: Bo platynę w GOTY trzeba mieć. Możesz się teraz z czystym sumieniem zbrukać kaczorem donaldem. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 15 godzin temu, milan napisał: Tutaj są niezłe hardkory, jedni trzymają deski do laboratorium 10 pieter pod ziemią, drudzy po 2 przejsciach pytaja się czy łączyć roslinki. przecież samouczki są w grze. Proch też się łączy Niestety sporo osób nie czyta notatek. Wielki błąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 4 godziny temu, Bzduras napisał: Gdyby komuś chciało się marnować czas - bezspoilerowa recka mojego autorstwa wpadła na jedną z najstarszych stron o serii w Polsce: https://residentevil.eu/News/News.php?d1=2019&d2=01&nr=10&kom=Dodaj o (pipi)a te buttony.... niech te czasy wrócą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 17 minut temu, Figaro napisał: o (pipi)a te buttony.... niech te czasy wrócą przecież tego nie da się czytać xD musiałbym skopiować recke do notepada++ żeby dało się jakoś komfortowo przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 ale co, buttony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Raczej to, że strona na desktopie tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Tu jest lepsza czytelność: https://i.imgflip.com/52acf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 4 minuty temu, Figaro napisał: ale co, buttony? nah, mówie o ogólnym wyglądzie tego portalu przecież napisałem wczesniej o tekscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Ja bym ogólnie dodał jakiejś czerwieni tu i tam w dizajnie, bo za ciemno jest. Kiedyś takich stronek było na pęczki, ahhhh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 107 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 4 godziny temu, Bzduras napisał: Gdyby komuś chciało się marnować czas - bezspoilerowa recka mojego autorstwa wpadła na jedną z najstarszych stron o serii w Polsce: https://residentevil.eu/News/News.php?d1=2019&d2=01&nr=10&kom=Dodaj Na myśl o tej stronie aż się łezka w oku kręci. Uwielbiałem te tematyczne strony poświęcone tylko jednej serii gier. Kiedyś jako posiadacz GC i fan Resident Evil mocno się zaczytywałem w materiały na tej stronie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 342 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) 6 godzin temu, smoo napisał: W Remake 1 trofiki byly spoko poza tym z niewidzialnymi wrogami, nie wiem kto to wymyslil bo pasuje do tej gry jak swini siodlo. W Revelations 2 też dali to dziadostwo. Ja naprawdę lubię wyzwania w grach, ale niech wymyślają coś sensownego, bo walka z niewidocznymi przeciwnikami to szybsza droga do frustracji niż do zaspokojenia swoich hardkorowych fetyszy. 5 godzin temu, Wiolku napisał: Gość robi platynę, a ja dopiero pierwsze przejście w kanałach xd Nawet nie mam ochoty tego komentować. 4 godziny temu, Rozi napisał: My mamy Ż Y C I E. W punkt 3 godziny temu, devilbot napisał: Możesz się teraz z czystym sumieniem zbrukać kaczorem donaldem. Właśnie przed chwilą przyjechał kurier z grą. Tyle lat na nią czekałem, a teraz... dalej nie mogę oderwać się od RE2. Wypadałoby jeszcze machnąć pozostałe scenariusze na S+ Bzduras, fajna recka! Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Josh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 5 godzin temu, Rozi napisał: My mamy Ż Y C I E. No ja mam nocne Ż Y C I E przez to, że w normalnych porach nie mam czasu grać. Chociaż w RE to tylko po nocach. Z jednej strony ubolewam, ale z drugiej to dłużej mogę się cieszyć takim szpilem. Sztywniutkim. Omm jak ta gra wspaniale pachnie starą szkołą i idealnie wkomponowuje się w nową Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) code veronica fabularnie jest, przyzwoicie mowiac, slaba. fajna druga miejscowka, pukawki, drobne zmiany w mechanice, ale tej czesci przydalby sie retusz scenariusza a nie grafiki. tylko RE3RE, a 8 dziejaca sie pomiedzy 1 i 2. generalnie dobrze gdyby skupili sie na raccoon city, bo tam sporo tam potencjalu jeszcze. kiedys byl concept na RE z opanowanym przez T lasem. ale to by dobrze siadlo tak se pomysle o rimejku CV i Stevie z rolada na glowie z ktorym mogliby utozsamiac sie czternastoletni fani SB Mafii. Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Najtmer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Las, taki jak ten obok rezydencji z REmake 1, ale z pełną możliwością eksploracji w 3D, to byłoby złoto. Świetny patent na odświeżenie lokacji w rimejku RE3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi