devilbot 3 682 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 (edytowane) Ależ w tym temacie ruch Gra generacji jak nic. edit: Jeszcze nowa strona Edytowane 1 lutego 2019 przez devilbot Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Niedługo to będzie nowy ruch w temacie, a jest to Metro Exodus!! 1 Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 (edytowane) 33 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: W sumie to ciekawe jak Jill będzie wyglądać w 3 macie jakieś swoje typy aktorki? Mira Sorvino, gimby pewnie nie znajo. Ach, jaka ona była piękna gdyby te 20 lat temu zdecydowano się zrobić ekranizację RE3: Nemesis, to idealnie by się nadawała na Jill. Edytowane 1 lutego 2019 przez Josh 2 2 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Jeszcze jedna sprawa. Tak jak pisałem będę bawić się elektroszachami. Czerwony klucz karo będzie póżniej do zdobycia czy przegapiłem? Kilka pomieszczeń ten klucz otwiera, więc pewnie warto. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Przegapiłes go. Jest w prosektorium. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smoo 2 256 Opublikowano 1 lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 lutego 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: W sumie to ciekawe jak Jill będzie wyglądać w 3 macie jakieś swoje typy aktorki? Tylko i wylacznie Julia Voth - czyli prawdziwa Jilla Valentine od czasow Remake 1 Perfekcja w kazdym calu Edytowane 1 lutego 2019 przez smoo 9 4 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: W sumie to ciekawe jak Jill będzie wyglądać w 3 macie jakieś swoje typy aktorki? Oczywiście, jedyna, niepowtarzalna i piękna Sienna Guillory: 2 1 Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Marvin to tak naprawdę Nemesis. Co za plot twist XD Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 1 godzinę temu, Figaro napisał: ja (pipi)e wyglądają jak bohaterowie liveleaka Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 (edytowane) Leon A skończony, 12 godzin się bujałem. Oczywiście na normalu jak normalny człowiek. ta muza przy walce z ostatnim bossem do pana williama z 6 razy podchodziłem, na strzała mnie miał bo na czerwonym życiu, ale w końcu się udało. Za to ostatni boss, elegancko za drugim podejściem już wąchał kwiatki. Laboratorium kozak miejscówka, szczególnie te oświetlone korytarze. Można było odetchnąć. Chodziłem tam jak u siebie po chałupie Edytowane 2 lutego 2019 przez D.B. Cooper Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Ale sobie pogram przez sobotę i niedzielę! Wezmę się za HC, a na koniec zostawię sobie speedruny których szczerze nienawidzę. Metro, Sekiro, DMC? Nie, dziękuję. Mam Residenta. 1 Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Dziewczyna? Żona? Życie? Nie, dziękuję, mam Residenta 3 1 Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 (edytowane) 15 godzin temu, Wredny napisał: Co do tego ostatniego to mam wątpliwości... 3 naboje w pistoleciku, chwilę później druga giwera, ale zombiaków pełno, nie ma gdzie spyerdalać Już 2 razy padłem, bo nie bardzo wiedziałem, gdzie mam iść... Leon miał trochę spokojniej jednak na początku. No i szkoda, że znów te rolety są zamknięte, a okna pootwierane, ale rozumiem, że Claire trafia tu w trakcie poczynań Leoncja, więc ok. W każdym razie tak - gram wciąż na Hardcore Mi też się wydaje że scenariusz Claire na początku bardziej daje w kość, nie ma szans na eliminację wszystkich zombiaków 2/3 trzeba omijać. No i pan łysy pojawia się szybciej Ale jak w łapy wpada granatnik to zombiaki srają pod siebie i robi się chyba łatwiej niż u Leona. Edytowane 2 lutego 2019 przez GSPdibbler Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 (edytowane) Dzis o polnocy zasiadlem do Claire B na hardcorze... i skonczylem o 7 rano. Jestem w kanalach. Moze dzis kolejna nocka. W ten tytul sie powinno tylko grac na hardcorze. Wrazenia sa niesamowite, MR X dal niezle popalic, ale tez nie frustrowal. Na poczatku grajac Leonem zastanawialem sie, czemu nie ma autobusu przed komisariatem. No coz... Takich smaczkow jest tu sporo. Edytowane 2 lutego 2019 przez Lukas_AT 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Druga część tego, co @Figaro zapodał Dawno się tak szczerze nie uśmiałem 1 Cytuj
Popi 92 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 (edytowane) Jaki scenariusz polecilibyście na speedruna? (trofka za kroki) edit: zwróciliście uwagę, że Irons wygląda jak...Sapkowski!? A jak nas gonil to sobie wyobrażałem go w roli wiedźminowego frustrata haha. Edytowane 2 lutego 2019 przez Popi 4 Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Najlepiej chyba to zrobić jako Claire B lub Leon B. W scenariuszach "2nd" jest ciut mniej biegania. 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Ale ogromna szkoda, że zmiany między A i B są takie nieznaczne. Poza miejscem startu, dłuższą końcówką i detalami. Na psxie np. każda postać miała przez całą kampanię innych bossów ;/ Podobnie jest z tymi samymi przeciwnikami. Widać to najbardziej po odpaleniu Claire A, zaraz po B. Tragiczny jest też pomysł na dodatkowy pistolet/rewolwer w side B. Zbędne żonglowanie w inventory. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Czy ktoś z grających forumowiczów robi streamy tej gry? Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Chyba nie, ale @Josh powinien zacząć. Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Na razie tylko wrzuciłem dwa nagrania, jedno z G1 i drugie jak przechodzę Tofu. Początkowo zastanawiałem się nad streamowaniem, ale jak zobaczyłem jak grają wymiatacze typu uhTrance czy Bawkbasoup to mi się odechciało. Kompletnie innym poziom [reklama] https://www.youtube.com/channel/UCQfQKYALvoTIdJVEg4JBKpg/videos [/reklama] Teraz zabrałem się za nowe Kingdom Hearts, ale jak skończę to wracam do Residenta robić speedruny. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Może tego remake 3 niech nie robią bo takie mordy Jill też będzie robić. 2 4 Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Chce zobaczyć jak Nemesis strzela takie mordy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi