stoodio 2 075 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Ok - to zobaczymy, jak mi pójdzie. Nie znam na tyle gry, żeby być pewnym siebie - zwłaszcza, że nie będę się leczył i zaglądał do boxa... Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Proponuję zrobić osobny dział resident evil, może połączyć to z evil within. Można by wtedy wydzielić tematy o speedrunach, które pomimo niesamowitości, trochę nie pasują do oglnego tematu o grze. Oczywiście byłby też temat o tym czy chris to zenujacy pijaczyna czy może Piers. Nie mowiąc o temacie wojence czy re2r to klapa 6/20 czy gra wybitna ( wiadomo że wybitna). Powaznie @Colin @Square 2 Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Jestem jak najbardziej za takim pomysłem. RE to na tyle rozbudowana seria, z taką ilością odsłon i wątków o których można rozmawiać, że zasługuje na własny dział. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 A moderke dać Joshowi i niech wyrywa chwasty co pier,dolą ze ta gra zawiodła. 1 1 Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Wyrywać chwasty? Bez przesady już mówiłem, że każdy ma prawo do swojego zdania i nie każdemu musi się ta gra podobać. Grunt tylko, żeby umieć to dobrze uzasadnić, a nie wymyślać na siłę minusy. Jakby nie patrzeć to mi też nie wszystko tutaj zagrało. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 6 minut temu, Josh napisał: już mówiłem, że każdy ma prawo do swojego zdania to może jednak ktoś inny 1 2 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Ja mogę. Daję RE2 dyszkę i jednego już wyrwałem, napisał że nie wróci. 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Po walce z G1 mam 2566 kroków - chyba nie jest źle... Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Jak będziesz miał około 10k przy G3, to znaczy, że jesteś bezpieczny. Samo laboratorium jest diabelnie krótkie, kiedy znamy kody i nie musimy robić dwa razy kółka. Kanały to w zasadzie jedna lokacja po dwa pionki. Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Ciekawe czy ktoś dałby radę ukończyć całą grę z tym modem . To jest dopiero Hardcore Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 Godzinę temu, Bartolinsky napisał: Nawet lepiej Jakby ktoś się zastanawiał czy Nemesis może chodzić po ścianie to niech przewinie do miejsca gdzie jest Licker Zapewne po suficie też będzie śmigał. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 1 marca 2019 Opublikowano 1 marca 2019 5 godzin temu, Nyu napisał: Jak będziesz miał około 10k przy G3, to znaczy, że jesteś bezpieczny. Samo laboratorium jest diabelnie krótkie, kiedy znamy kody i nie musimy robić dwa razy kółka. Kanały to w zasadzie jedna lokacja po dwa pionki. 6066 na początku kanałów - powinno być ok Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 11217 przed walką z G4: Spokojnie ponad ~1,5k kroków zmarnowałem (jakieś tam błądzenie czy zbyt częste krążenie przy zapisie). Miałem problem z arsenałem, bo podstawowy gun oraz nieulepszony granatnik to nie jest najlepsze combo na G3/G4. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 (edytowane) ah modderzy: https://9gag.com/gag/ayB4VVV Edytowane 3 marca 2019 przez Gattz Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Josh 4 523 Opublikowano 3 marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 marca 2019 No, to chyba zrobiłem wszystko co tylko się dało w tej grze. Czas ogólny Speedrun w każdym scenariuszu, na każdym poziomie trudności Wszystkie czelendże No way out poniżej 60 strzałów z pistoletu Od razu też odblokowały się wszystkie grafiki koncepcyjne. Niektóre wyglądają zaje'biście, a inne zdradzają jakie rarytasy zostały wcięte z gry (np. nowe lokacje). Co ciekawsze wrzucam w spoiler, żeby nie zajmować pół strony 6 4 1 Cytuj
MarJanOS 27 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 No, to chyba zrobiłem wszystko co tylko się dało w tej grze. Czas ogólny Speedrun w każdym scenariuszu, na każdym poziomie trudności Wszystkie czelendże No way out poniżej 60 strzałów z pistoletu Od razu też odblokowały się wszystkie grafiki koncepcyjne. Niektóre wyglądają zaje'biście, a inne zdradzają jakie rarytasy zostały wcięte z gry (np. nowe lokacje). Co ciekawsze wrzucam w spoiler, żeby nie zajmować pół strony True fan Residenta. Prawdopodobnie nigdy tego nie osiągnę . A te grafiki co wrzuciłeś są mega. Widać, że jeszcze gierka miała sporo potencjału do wyciągnięcia.lWytapane z HTC U11 Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Ta ostatnia lokacja mnie najbardziej ciekawi. Powrót w góry Arklay? Nie zdziwiłbym się jakby planowali jakieś małe cameo rezydencji Spencera (a raczej jej zgliszczy). Kto wie, może w RE3 remake wykorzystają tę miejscówkę? Cytuj
MarJanOS 27 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 (edytowane) Mają solidną bazę pod Re3. W ogóle to motyw czasowy tj Claire kiedy odbiera telefon od Ironsa i pokazanie co się działo z Sherry to była świetna zagrywka. Lubię takie powroty z cyklu "Co się działo wcześniej" i fajnie żeby to było kontyunowane może nawet trochę w większym stopniu jak np. to co wspomniałeś o rezydencji Spencera. W sensie taki typowy flashback. Edytowane 3 marca 2019 przez MarJanOS Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Taaa, może RE3 zacznie się w taki sposób: cut-scenka przedstawiająca dramatyczną ucieczkę przed Nemesisem zakończoną schwytaniem przez niego Jill. Gromki ryk "STARS!!" i wysunięcie macki. W tym momencie zbliżenie kamery na przerażoną twarz Jill, stopklatka i głos panny Valentine: " Tak, to właśnie ja. No cóż, pewnie zastanawiacie się jak znalazłam się w tej sytuacji. Cofnijmy się w czasie o kilka godzin". Załącza się efekt starej kasety VHS, błyskawiczne cofnięcie w czasie, na ekranie pojawia się wielki napis RESIDENT EVIL 3: NEMESIS i zaczyna się właściwa przygoda. Brzmi nieźle 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 O nie, żadnego gadania do "widza". Zresztą wiadomo, że dla dobra suspensu, jego wejście będzie niespodzianką, niezależnie, czy poprzedzone cut scenką, czy nie. Mr X podnoszący jedną ręką wrak śmigłowca, przed naszą twarzą i od razu przestepujacy do pościgu, był mega wejściem. Zabawnie będzie oglądać reakcje świeżaków, mających za sobą najwyżej remake RE2, na biegającego i używającem RL/miniguna nowego Mr X ;] Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Oj będzie panika. Nigdy nie zapomnę mojego pierwszego spotkania z Nemesisem, kiedy miałem jakieś 9 lat na karku. Przez kilka następnych tygodni miałem koszmary, ale grało się dalej CHCĘ 1 Cytuj
MarJanOS 27 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Josh napisał: Taaa, może RE3 zacznie się w taki sposób: cut-scenka przedstawiająca dramatyczną ucieczkę przed Nemesisem zakończoną schwytaniem przez niego Jill. Gromki ryk "STARS!!" i wysunięcie macki. W tym momencie zbliżenie kamery na przerażoną twarz Jill, stopklatka i głos panny Valentine: " Tak, to właśnie ja. No cóż, pewnie zastanawiacie się jak znalazłam się w tej sytuacji. Cofnijmy się w czasie o kilka godzin". Załącza się efekt starej kasety VHS, błyskawiczne cofnięcie w czasie, na ekranie pojawia się wielki napis RESIDENT EVIL 3: NEMESIS i zaczyna się właściwa przygoda. Brzmi nieźle Co do Nemesisa Mają ludzie wyobraźnię . Hype na Re3 jest mega Edytowane 3 marca 2019 przez MarJanOS 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 marca 2019 Opublikowano 3 marca 2019 Gardzę tymi wszystkimi modami, nastepna rzecz która powinna miec swój temat w osobnym dziale RE. Wielcy artysci zmieniają stroje postaciom,tfu. Goniłbym po sądach. Może jak są tacy zayebisci to jednak spotkają się i zrobią fanowską grę w uniwersum, moze zostaną wymienieni w napisach re3 remake. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi