Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Hubert249

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, MarJanOS napisał:

Jedynie możemy sobie go pooglądać na plakacie :D

No właśnie. Nie jest powiedziane, że Nemesis wróci a nawet jeśli kto wie czy to nie będzie krótki epizod. Wygląda na to, że w kontynuacji Re3 mogą zafundować podobnie jak w Re2 alternatywną wizję.

Skoro gra ma podtytuł NEMESIS, to jak myślisz co zrobią?

Opublikowano

A skąd wiadomo, że taki będzie podtytuł ? W oryginale taki był a tutaj wcale nie jest powiedziane, że tak będzie. Chociaż mogę się mylić. Kto to tam wie co Capcom wymysli.

Opublikowano (edytowane)

Robić remejk trójki bez Nemesisa to chyba taki trochę strzał w stopę nie sądzisz? No chyba, że zrezygnowanie z ikony najpopularniejszych przeciwników w grach ma ukryty sens.

No ja go kurde nie widzę.

Edytowane przez Bartolinsky
Opublikowano

No spoko trochę źle to ująłem :D . Nemesis pewnie wróci ale nie w takiej skali 1:1 jak w oryginale. Niemniej wracając do Brada liczę, że pokażą go w grze ;)

Opublikowano

Dziękuje algorytmowi youtuba za pokazanie mi w proponowanych ten memiczny film z mr x :

(Jest pare spoilerow zwiazanych z panem Szafą w tym filmiku) 

Opublikowano

Ograłem wszystkie must have z ostatnich miesięcy, i jakoś skusiłem się na Re2 mimo ze odpycha mnie ten motyw z biegającym za nami x menem. Jakoś to przeboleję ale ta gra jest dobra ten klimat itp jezu. To moj pierwszy resident po biohazardzie. 

Jesli chodzi o czerń nawet na full rgb i tak jest lekkie mleczko 

Opublikowano
6 minut temu, nobody napisał:

po to właśnie są ze 3 suwaki do ustawiania, którymi mleko likwidujesz :v

No właśnie coś nie mogę bo albo obraz za ciemny albo za jasny ale przeważnie czarny ze nic nie widzę  w ciemności nawet z latarka ciężko się odnalezc

• Minusik 1
Opublikowano

Zacząłem grać na normalu i ilość amunicji i sprejów/roślinek walających się wszędzie sprawia, że gra jest strasznie łatwa. Ustabilizuje się to jakoś, czy lepiej zacząć od nowa na hardkorze?

Opublikowano (edytowane)

Odpalaj hardcore. Giniesz po dwóch gryzach, ammo trzeba oszczędzać, no i save'y tylko za pomocą ribbonów. Automatycznie +10 do survivalu i +100 do osranych gaci. 

Edytowane przez Josh
  • Plusik 1
Opublikowano

Na hc polecam nie skupiać się na headach, a na odstrzeliwaniu nóg ze słabszych handgunów i ciachaniu nożem. Zaoszczędzisz tym sporo ammo, jeśli czujesz, że już musisz walczyć.

Opublikowano (edytowane)

Ja nigdy nie lubiłem resident jakoś mnie ne jarał ale skusiłem się doszedłem do kanałów co prawda gram na normalu ale dla mnie i tak jest ostro i gacie pełne pełen fun gra zamiata 

moze ktoś napisać w spoilerze czy Mr x w koncu daje spokój czy do końca gry będzie biegał za mną. ? Tylko bez spoileru co się stanie 

Edytowane przez Banan91PL
  • Minusik 1
Opublikowano
31 minut temu, Banan91PL napisał:

Ja nigdy nie lubiłem resident jakoś mnie ne jarał ale skusiłem się doszedłem do kanałów co prawda gram na normalu ale dla mnie i tak jest ostro i gacie pełne pełen fun gra zamiata 

moze ktoś napisać w spoilerze czy Mr x w koncu daje spokój czy do końca gry będzie biegał za mną. ? Tylko bez spoileru co się stanie 

od potracenia przez ciezarowke na parkingu juz jest znacznie luzniej jesli chodzi o jego obecnosc w grze