Banan91PL 34 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) 21 minut temu, Bansai napisał: Ukryj zawartość od potracenia przez ciezarowke na parkingu juz jest znacznie luzniej jesli chodzi o jego obecnosc w grze To w sumie mało go miałem pod sam koniec posterunku na chwile dosłownie czy scenariusz laski dużo się różni od Leona i jest obowiązkowy po ukończeniu Leona A? Bo 4 razy jednak nie mam zamiaru przechodzić gry w wszystkich scenariuszach Edytowane 16 Marca 2019 przez Banan91PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jak chcesz true ending i dodatkowe sceny to warto. Nie różni się aż tak bardzo jak to miało miejsce w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Różni się wyraźnie, ale nie z powodu innego scenario, ale perspektywy drugiej postaci. Zupełnie inny arsenał (np. granatnik i pistolet maszynowy, zamiast shotguna i magnum), inne, napotkane postaci, nowe pomieszczenia, dwie nowe, nieco większe lokacje. Przechodzić 4 razy się nie opłaca, ale dwa runy A i B wchodzą idealnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Warto było grać drugi raz, bo Leon B był fajniejszy od Claire A. W Claire A było łatwiej, skosiłem wszystkich, a w Leonie B musiałem omijać lizaczy. Poza tym scenariusz bardziej mi podszedł. Nie wiem natomiast, czy po dwóch przejściach warto grać (jeśli się nie jest maniakiem RE oczywiście :)) Leon A/Claire B. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Mnie fabularny twist z udziałem Mr X w sierocińcu w scenariuszu Claire rozwalił, zwłaszcza po tym, jak skończyło się to u Leona, czy w oryginale. Fajnie było też dostać więcej ulic RC , bo u Leona, to porażka. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 8 godzin temu, zdrowywariat napisał: Nie wiem natomiast, czy po dwóch przejściach warto grać (jeśli się nie jest maniakiem RE oczywiście :)) Leon A/Claire B. Inaczej jest tylko do momentu zejścia do B1 po otwarciu włazu. Potem już w 2nd run jest tak samo jak w 1st run. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Nie jestem w stanie to uwierz, ale jeśli byłaby to prawda to... Capcom znowu by strzelilo samobója jak na poprzedniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Remake 3 przez FROM, lets go. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 A on jest jakimś wiarygodnym źródłem? Też nie chcę mi się wierzyć, bo przecież Capcom jest na fali wielkiej jak sam s(pipi)esyn i podobno cyferki się zgadzają. Chore ludzie czy co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Jest bardzo wiarygodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 K*rwa po prostu niech zrobią to samo co przy RE2 remake tylko z Nemesisem, co to za filozofia? Szkielet rozgrywki mają gotowy, wystarczy nowy setting. Jak zmienią perspektywę na FPP, zrobią z gry skradankę albo ją przekombinują na inny sposób to ja grzecznie podziękuję za zakup. Ale też nie chce mi się wierzyć, żeby tak to spieprzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Zrobią soft reboota jak ninja theory z dmc, Jill będzie mudżinką a Nemesis tłuścioszkiem z tasakiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Directed by David Cage i pierdylion wyborów zamiast gameplayu ale by ich fani zniszczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Mają u mnie kredyt zaufania po rimejku 2, ale zmiany kierunku na np. fpp, lub ewentualnych cięć nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Kierunek fpp? A no yebać maczetami ten gatunek obsrany. Nie wiem, co im w głowach teraz się pozmieniało, no ale mam nadzieję, że nic nie zepsują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Czy na posterunku da się otworzyć wszystkie schowki i szafki przed zejściem do podziemi, czy dopiero później sa wskazówki do szyfrów oraz potrzebne części i wraca się na posterunek? Trochę tych zamkniętych jeszcze tam mi zostało i nie mogę z czystym sumieniem ruszyć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Można później wròcić. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 15 minut temu, devilbot napisał: Można później wròcić. A nawet jak się już poszło w tych kanałach wpiiizdu do następnych lokacji?:) Bo się właśnie skapnąłem, że nie wykorzystałem kluczyków do auta:( Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Laborayorium jest punktem bez powrotu, o czym gra informuje. Takze wczesniej na spokojnie mozna wracac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Informuje, ale tak dyskretnie. Innymi słowy: punktem bez powrotu jest odpalenie wagonika, który zawozi do laboratorium. Nawet trzeba wrócić na komisariat bo bez wywołania specjalnej kliszy z kanałów nie będzie aktywnych dwóch specjalnych szuflad (nie mają odzwierciedlenia na kolorowanej mapie). A wraca się przez jeden z pokoi, w lokacji gdzie mija się pierwszą "wtyczkę szachową", tam trzeba odsunąć szafkę, no i dalej już się zrobi znajomo. Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Promocja na PSS i lajwie, 170zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) No to promocja w wuj. Zupełnie jak kiedyś nowa gra tydzień po premierze... Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
MarJanOS 27 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Gdyby jedynke z przodu odjąć to można mówić o promocji Wytapane z HTC U11 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 30 minut temu, Berion napisał: No to promocja w wuj. Zupełnie jak kiedyś nowa gra tydzień po premierze... No. Paliwo tez kiedys bylo po 3.50 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 12 godzin temu, Berion napisał: No to promocja w wuj. Zupełnie jak kiedyś nowa gra tydzień po premierze... Jak kupujesz z kimś, to zapłacisz pół tej ceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi