Shago 3 546 Opublikowano 23 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2021 Moim zdaniem Claire się gra o wiele łatwiej: znacznie większa ilość amunicji + granatnik > strzelba. Btw. Claire to chyba najpiękniejsza laska w grach z jaką się spotkałem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 23 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2021 Fakt, ładna z niej dziewczynka, ale Jill z nowego RE3 jakoś bardziej mi się podoba - chyba wolę starsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 23 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2021 Jill i Ada legancka w rimejkach ale Claire to jeszcze większy ziemnior niż kiedykolwiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Ej, może Shago lubi takie pucołowate, podhalańskie dziołchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Kretynizm Klaryny zabija jakiekolwiek walory estetyczne tej postaci. Laska co sobie przyjechała do miasta pełnego zombiaków, za plecami horda nieumarlaków, a ta szczerzy się do Leosia jak pierwsza lepsza idiotka po mefedronie do chada w lokalnym barze... nie, no sorry - wysiadam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Meh gadacie Klaryna dobra pupa u mnie na tak tylko za dużo pistoletów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Leon nawet patykiem nie chce jej tknąć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 546 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 Na tym filmiku ma faktycznie nijaką urodę. Ale w RE2 remake to petarda Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 24 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2021 21 hours ago, Wredny said: Fakt, ładna z niej dziewczynka, ale Jill z nowego RE3 jakoś bardziej mi się podoba - chyba wolę starsze Bo to Sasha Zotova, Rosyjska modelka byla wzorem do wygladu Jill. Sprawdzalem czy jest Rosyjski dubbing w RE3R i tak jakos wpadlem Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 481 Opublikowano 25 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2021 23 godziny temu, Zwyrodnialec napisał: Leon nawet patykiem nie chce jej tknąć. Uwielbiam ten wątek Co do Claire to wprawdzie niezła z niej dupeczka w RE2R, ale jak już Bzduras stwierdził, zrobili z niej straszną debilkę w tej grze. W oryginalnym RE2 to była laska "z jajami", miała charakterek i spoko teksty, a tutaj od słuchania jej momentami uszy więdną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 770 Opublikowano 25 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2021 Mi zdecydowanie bardziej podoba się Claire z rimejku, bo po prostu bardziej pasuje mi jej postawa i charakter do zbuntowanej 19-latki na Harleyu z lat 90". W oryginale była kompletnie nijaka. no ale to było ponad 20 lat temu, więc nie ma winy. I tak dobrze, że poczynili postępy po tych bezjajecznych dialogach z jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 25 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2021 A panne Sashe kojarzycie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 481 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 Jill w RE3 remake ma strasznie generyczną i byle jaką twarz. Miałem wrażenie, że gram znowu Larą Croft z ostatnich Tomb Raiderów, tylko nieco starszą i z innym fryzem. Za to Ada 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 Ada najlepsza foczka w historii RE. Claire z 1998 >>>>>>> nowa Claire jesli chodzi o urodę (ta nowa wygląda jak Emilia Clarke czy jak jej tam, no nie mój typ zupełnie). Nowa aktorka Jill może buty pastować Julii Voth czyli jedynej praiwlnej Jill Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 481 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 O tak, Julia usiądź mi na mordzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 26 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Dobra, "spermiage", dziś YouTube (zupełnie nie wiem, czemu) polecił mi takie coś: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 28 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2021 Te mody na PC sa niezle zakrecone. W RE 2/3 niektore sa przesadzone do granic mozliwosci. W DMC5 mozna grac jako 2B lub A2, a Dantego czy Nero przerobiono dosc spektakularnie. Szkoda, ze na konsolach to jest niewykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
White Raven 15 Opublikowano 17 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2021 Kurna rimejk Resa 2i i 3i,.... 3i trochę mniej - choć sam jeszcze nie ograłem, to świetne rimejki. Zastanawiam sie teraz czy Capcom wypluje double packa w wersji fizycznej. Kurna dwójkę bym sobie pyknoł po raz kolejny, a trójkę po raz pierwszy. Tylko będzie lipa, jak zakupie obie osobno, a za dwa miechy wyjdzie zbiorcze wydanie z wszystkimi łatkami i dodatkami. Co myślicie Panowie - brać, czy czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Pudełka w dwupaku raczej nie wyjdą, gdyby miało być inaczej to Capcom już by kosił na tym siano. Jeśli masz parcie to atakuj bez żalu, bo to dobre kurna gry są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
White Raven 15 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 (edytowane) Też tak myślę. A nawet jeśli wydadzą, to nie ma żalu. Odsprzeda się premierówki, i kupi zbiorcze wydanie, z niewielką dopłatą. ps: i tak już za długo zwlekałem z ograniem Resa 3 Rimejk. ps: dam plusa, jak już będę mógł edit: Zmieniłem zdanie - Resident Evil to jedna z najlepszych gier/serii/marek jaka powstała i nadal powstaje - u mnie plasuje się w pierwszej trójce - choć nie poświęcałem jej wystarczająco dużo uwagi, ale koniec z tym. To tak kozacka seria, że zdecydowałem się na kolekcjonowanie, i choć od zbierania gier już dawno odszedłem, to dla tej serii zrobię wyjątek i będzie moją perełką. A z racji tego, że Resident jest cały czas w obiegu (to rzadkość w dzisiejszych czasach, aby tak wielka marka cały czas była na topie i trzymała tak wielki poziom), to będzie co zbierać i się jarać. Także premierówki rimejków zakupione, a jak wyjdzie double pack, to premierówki sobie oczywiście zostawiam i dokupię dwupaka. Decyzja zapadła Edytowane 24 sierpnia 2021 przez White Raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2021 On 5/25/2021 at 11:53 AM, Josh said: Uwielbiam ten wątek Ta scena z nawalonym Leonem to zloto Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Kupilem wlasnie na promce na storze edycje deluxe. Za mna ok 3h i musze powiedziec ze w 7 gralo mi sie o wiele lepiej. Wczówka lepsza i klimacik tez. W 7 sralem w gacie w nocy. Tu tego nie czuje. Ale mechanika zabijania zombiakow to sztos. Gdzie bym nie trafil to zachowanie inne. Na plusik na pewno zagadki. O wiele trudniejsze niz w 7. Duzy pozytyw. W koncu trzeba poglowkowac i pomyslec. Powoli pre do przodu Pana Tyranta jeszcze nie spotkalem. Przy hujku moze adrenalina skoczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 13 października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 października 2021 (edytowane) Pewnie było ale (nie chce się na coś nadziać) ...jest jakaś różnica w scenariuszach na pierwsze przejście ? Nie ukrywam że jak mam wybierać to wolę patrzeć na cycunie Edyta...dzieki @Bzduras to właśnie chciałem przeczytać Edytowane 13 października 2021 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 13 października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 października 2021 Graj jak chcesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi