Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Hubert249

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, kiseki napisał:

Nie warto. Mechanika z poprzedniej epoki, oprawa AV to jakiś żart. Należy grać tylko w gry wydane w roku, który jest aktualnie. Wyjątek to gry wydawane w grudniu, w te możesz zagrać tylko do końca styczniu, później już nie robią wrażenia. 

Tak właśnie myślałem ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i pytanie czy będzie osobna lista trofeów (jak np. Cyberpunk) czy tylko update (jak TLOU2), bo jeśli nowa lista to ja wracam do 2 i 3 porobić platyny bez tego, i tak wszystko działa elegancko w 60fps. W 7 niedawno zrobiłem to już nie będę wracał :obama:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
15 minut temu, cotek napisał:

Wyrwałem RE3make na promce, przydałaby się odskocznia od ER, ale nie wiem czy odpalać czy poczekać na te dopałki i sobie machnąć od dwójki znowu całość.

Zawsze możesz przejść raz RE3 teraz, a potem wrócić sobie już z paczykami. Jak potrzebujesz odskoczni to trójka jest idealna w tym celu - w miarę krótka, skondensowana i intensywna. Ja czekam na poprawki do moda VR i jeszcze raz sobie skończę dwójeczkę w ten sposób, bo to yebane mistrzostwo świata jest w takiej wersji

Opublikowano

Szkoda, by było wiadomo czy wracać teraz do gry i skończyć chociaż raz czy poczekać. Tylko jak znowu pomyśle jak ten ma mnie gonić, to jednocześnie jak che zagrać to mi się odechciewa, bo nie lubię się śpieszyć.

Opublikowano

Tylko się wydaje że ten chłop przeszkadza, też nie cierpię takich rzeczach w grach przez które nie mogę w spokoju jak człowiek sobie zwiedzać lokacji

• Haha 1