Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano
2 hours ago, Square said:

Szkoda, by było wiadomo czy wracać teraz do gry i skończyć chociaż raz czy poczekać. Tylko jak znowu pomyśle jak ten ma mnie gonić, to jednocześnie jak che zagrać to mi się odechciewa, bo nie lubię się śpieszyć.

Nie ma na co czekać, zapewne zmiany i tak będą kosmetyczne. Na PS5/XSX obecna wersja RE2R działa i wygląda bardzo dobrze.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 341,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Łatwo można je ominąć, jak są zanurzeni to jeden strzał i run zaraz obok nich. Bieg z lewej strony też raczej bezpieczny.

Nie chcę podwarzać twojego residentowgo doświadczenia kolego, ale problem stanowił ten gnojek który stał na dachu pod koniec runa, no ciężko było bydlaczka wyminąć

Opublikowano

A, to Ty o tym mówisz, myślałem, że o tych Norkach w kanałach na początku Ci chodziło xD Przepraszam i kajam się.

Opublikowano

Prawdziwy residentowiec by wiedział od razu :nosacz2:

Opublikowano

Daj żyć, ostatni raz Hunkiem grałem w 2019. Żeby Ci uświadomić jak dawno temu to było: miałeś wtedy jeszcze dwójkę z przodu w liczniku przeżytych latek :nosacz3:

Opublikowano

Wybaczam i dziękuje dla pana boga że dał ci jeszcze tyle sił w tym wieku że możesz mi odpisać na forum psxextreme! :smutas:

Opublikowano

dokładnie te duże bydlaczki którym możesz granat wsadzić do mordy jak Cie złapią

Opublikowano

ja sobie na nich chomikuje lepsze ammo to szybko padają no ale nie wiem czy na hardcore tak samo można sobie pozwolić na strzelanie 

Opublikowano

No tak średni młody hehe a jak jeszcze grasz na czas to już w ogole nie ma czasu na takie zabawy jak strzelanka zabijanka

Opublikowano
17 minut temu, messer88 napisał:

ja sobie na nich chomikuje lepsze ammo to szybko padają no ale nie wiem czy na hardcore tak samo można sobie pozwolić na strzelanie 

Chciałem sobie przypomnieć, czy Hunk ma wybór poziomu trudności bo kojarzę, że chyba nie, ale nie byłem pewny na sto procent i wpisałem w googla "hunk hardcore".

Duży błąd, DUŻY BŁĄD

Opublikowano

no trochę brzmi jak coś co Frosti by wpisał więc nie będę sprawdzał xd 

a takie granie na czas to nie dla mnie, zero funu, ale na hardcore to 2 bym sobie przeszedł. 

Opublikowano

Też zawsze gardziłem jakimś graniem na czas ale serio dużo frajdy mi dawało przechodzenie residencika. Ideał gry wideo

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ciekawe, czy update graficzny przywrocil w RE3 gore i fizyke, czy też kOnSoLe Są WcIąŻ zA sŁaBe

Spoiler

Clown - Bilder und Stockfotos - iStock

Opublikowano

Podobno z Ray Tracingiem wydajność niezbyt zadowalająca.

Opublikowano

No niestety po raz kolejny przy RT wysoki framerate jest zablokowany. Pewnie i tak będe częsciej grał z większą ilością FPS (testowałem dziś rano na trójce bo to mam na XSX).

Opublikowano
24 minuty temu, pawelgr5 napisał:

No niestety po raz kolejny przy RT wysoki framerate jest zablokowany. Pewnie i tak będe częsciej grał z większą ilością FPS (testowałem dziś rano na trójce bo to mam na XSX).

U mnie wysoki klatkarz nie działa. Może przez TV. Z RT z kolei szarpie w filmikach strasznie.

Opublikowano

Pamiętajcie, że RT i high framerate nie da się włączyć razem - albo jedno, albo drugie. Już w DMC5 tak było, tylko tam dodatkowo zablokowali RT z trybem Turbo (czyli jedynym sensownym do bardziej "profesjonalnego" grania). To może być klucz do rozwiązania zagadki.

Opublikowano

Ale ja doskonale o tym wiem. Tylko ten RT nie do konca warty jest poświęcania klatek (nie zeby kiedykolwiek był). Osobiscie zostane przy lepszym framerate.

Opublikowano

To akurat bardziej do @LiŚciu było odnośnie tego, że high framerate nie działa - może chciał włączyć obie opcje i dlatego lepszy klatkaż nie chciał się załączyć?

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

No bez jaj, te konsole są tak słabe, że nie ogarną starych gier na świetnym silniku w RT i 60 FPS?

Ogólnie takie słabe nie są, ale jeżeli chodzi o RT to jest poziom jakiegoś Rtxa 2060.