Opublikowano 16 sierpnia 20186 l figurka typa z fryzurą nsync xD ile wy macie lat koledzy xddd i czemu ten leon ma taką dziwną twarz
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Godzinę temu, _Be_ napisał: figurka typa z fryzurą nsync xD ile wy macie lat koledzy xddd i czemu ten leon ma taką dziwną twarz no już nie gadaj, jak na standardy branży figurka nie jest zła
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Godzinę temu, ragus napisał: no już nie gadaj, jak na standardy branży figurka nie jest zła Tylko raiden się liczy zodyn inny
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Godzinę temu, ragus napisał: no już nie gadaj, jak na standardy branży figurka nie jest zła Tylko pytanie ile ona będzie miała wspólnego z tym co wrzucą do zestawu.
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Capcom nie zawiedzie. Mocno wierze w to co widze, a widzę solidny remake.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Gamescon i nowe info, nowe tapety i trochę ciekawostek z Claire! Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Wesker
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Nie podoba mi się zmiana wyglądu Claire. I szkoda że pokazują już potworki.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Jakie "potworki"? Przecież to tatuś Cherry A Claire wygląda super - fajna, naturalna buźka, z lekko krzywym nosem. Owszem, ogólny wygląd lekko zalatuje Larą z ostatnich TRów, ale też chyba zrozumiałe, że skoro gierka chce być poważniejsza niż oryginał, to nie dadzą jej tego kiczowatego stroju z oryginału
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l No przecież wtedy były piksele nie twarzy to oczym Wy mówicie? Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Wesker
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Claire dla mnie nigdy nie była "ładna" (CV, Rev2) a twarze ze starych CGI to dzisiaj przecież poziom plastikowych lalek.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l No ale w filmikach CGI były twarze EDIT: Czekolada mnie uprzedził Ale tu nawet nie chodziło pewnie o twarz, tylko o ogólny wygląd - może milanowi brakuje różowego kubraczka i czarnych getrów? Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Wredny
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l no mi tez srednio siedzi pomysl pokazywania Birkina. bys chociaz Wesker wrzucil go w spoiler... z ostrzezeniem ze BOSS na obrazku. notabene, ten screen gdzie Claire kuca sztosowo prezentuje Williama, oby nie publikowali jego pozniejszych form juz. Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l No o tym właśnie mówie chcielibyście takie mordy w 2018? Ze strojami tak samo, to przeszło dwie dekady temu ale nie dzisiaj. Może zrobią retro wygląd postaci jako bonus jak w RotTR albo MGS5. Edit: najważniejsze, że krokodyla nie pokazali Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 2 minuty temu, Najtmer napisał: no mi tez srednio siedzi pomysl pokazywania Birkina. A co, to niby jakiś spoiler jest? Przecież każdy wie, jak wyglądał. 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: No o tym właśnie mówie chcielibyście takie mordy w 2018? Ze strojami tak samo, to przeszło dwie dekady temu ale nie dzisiaj. Może zrobią retro wygląd postaci jako bonus jak w RotTR albo MGS5. No to już o tym pisałem 36 minut temu, Wredny napisał: chyba zrozumiałe, że skoro gierka chce być poważniejsza niż oryginał, to nie dadzą jej tego kiczowatego stroju z oryginału
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l serio, je.bac krokodyla. no chyba ze bedzie odpowiednio zmutowany, a nie tylko przeskalowany. grunt zeby dodali jeszcze jakiegos nowego bossa i nie wystrzelali sie z tych, ktorzy beda wyrimejkowani. jezu wredny, wez sie zastanow wpierw 2 razy zanim cos napiszesz. Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l No ja napisałem to co napisałem z pełnym zastanowieniem - chyba normalne, że skoro RE2 to będzie Birkin, a jak wyglądał - każdy wie. To Ty się zastanów, co piszzesz, bo z tego chaotycznego bełkotu ciężko coś sensownego wyciągnąć (podobnie jak w temacie o RDR2). Mniej emocji, zdecydowanie mniej mocarza i powinno być OK.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Wredny, bredzisz, kolega , i jak też, nie chcemy zobaczyć odrestaurowanych bossów, ponieważ to w jaki sposb ich odpicowali i czy coś zmienili powinno być tajemnicą. Do tego nie każdy grał w re2. <pukpuk>
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l pokazanie birkina moze i spoilerem nie jest. ale taka claire kleczaca przed ironsem juz tak bo czegos takiego nie bylo w oryginale. prosilbym o stosowanie jednak tego taga spoiler bo po to jest a niektorzy specjalnie omijaja wszystkie nowe screeny i trailery bo i tak biora gre w ciemno.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Myśle że więcej na Gamescom na razie nie pokażà scrennów a sam gameplay bo to z dema wycinki.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 35 minut temu, Gattz napisał: pokazanie birkina moze i spoilerem nie jest. ale Ukryj zawartość taka claire kleczaca przed ironsem juz tak bo czegos takiego nie bylo w oryginale. prosilbym o stosowanie jednak tego taga spoiler bo po to jest a niektorzy specjalnie omijaja wszystkie nowe screeny i trailery bo i tak biora gre w ciemno. w oryginale irons bral na muszke clair w swoim malym przytulnym dungeonie, minute przed chestbustingiem , wiec domyslam sie, ze kontekstowo to jest juz moment, kiedy claire wie w co zamieszany jest wasaty. a co do bossa, no to po prostu glupota jest pisac ze 'kazdy wie jak wygladal w iryginale, dlatego mozna bez wrzucania w spoiler publikowac malformacje G w odswiezonej wersji". no tyle, chyba nic dziwnego ze chcialbym byc mile zaskoczony forma glownego dania, co nie? Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l @Wesker, to nie MWRC, tutaj nie zdaje się egzaminów ze znajomości każdego Residenta przy rejestracji, ogarnij