Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

figurka typa z fryzurą nsync xD ile wy macie lat koledzy xddd i czemu ten leon ma taką dziwną twarz

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 341,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo platynę w GOTY trzeba mieć. 

• Ja czekam aż kolekcję uzupełni kolekcjonerka Resident Evil 2    

• To jest demo rimejku pełną gębą.   Jak to jest poziom Revelations to oficjalnie idę zjeść własne kapcie.   Czyli HDRek nie działa = gierka do śmieci? Nie da się go wyłączyć i g

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

figurka typa z fryzurą nsync xD ile wy macie lat koledzy xddd i czemu ten leon ma taką dziwną twarz

no już nie gadaj, jak na standardy branży figurka nie jest zła

Opublikowano

I ten steelbook z mojego avatara - cudo normalnie :banderas: 

CompassionateLateHorseshoebat-small.gif

Opublikowano
Godzinę temu, ragus napisał:

Tylko raiden się liczy zodyn inny

Opublikowano
Godzinę temu, ragus napisał:

Tylko pytanie ile ona będzie miała wspólnego z tym co wrzucą do zestawu.

Opublikowano

Capcom nie zawiedzie. Mocno wierze w to co widze, a widzę solidny remake.

Opublikowano

Gamescon i nowe info, nowe tapety i trochę ciekawostek z Claire! ;) 

sccnyu.jpg

2vsi6ah.jpg

2dv3okz.jpg

eqdv9e.jpg

2edrrjl.jpg

9h8bde.jpg

23vjjb7.jpg

2j14umv.jpg

a1tt2a.jpg

smum9i.jpg

104kk5t.jpg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

A gdzie to info i "ciekawostki z Klakierem"?

Opublikowano

Nie podoba mi się zmiana wyglądu Claire.

I szkoda że pokazują już potworki.

Opublikowano

Jakie "potworki"? Przecież to tatuś Cherry :)

A Claire wygląda super - fajna, naturalna buźka, z lekko krzywym nosem. Owszem, ogólny wygląd lekko zalatuje Larą z ostatnich TRów, ale też chyba zrozumiałe, że skoro gierka chce być poważniejsza niż oryginał, to nie dadzą jej tego kiczowatego stroju z oryginału :)

Opublikowano

No przecież wtedy były piksele nie twarzy to  oczym Wy mówicie?

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

No ale w filmikach CGI były twarze :reggie:
maxresdefault.jpg

EDIT: Czekolada mnie uprzedził :)
Ale tu nawet nie chodziło pewnie o twarz, tylko o ogólny wygląd - może milanowi brakuje różowego kubraczka i czarnych getrów? :)

Edytowane przez Wredny

Opublikowano

no mi tez srednio siedzi pomysl pokazywania Birkina. :/

bys chociaz Wesker wrzucil go w spoiler... z ostrzezeniem ze BOSS na obrazku.

notabene, ten screen gdzie Claire kuca sztosowo prezentuje Williama, oby nie publikowali jego pozniejszych form juz.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

No o tym właśnie mówie chcielibyście takie mordy w 2018? Ze strojami tak samo, to przeszło dwie dekady temu ale nie dzisiaj. Może zrobią retro wygląd postaci jako bonus jak w RotTR albo MGS5.

Edit: najważniejsze, że krokodyla nie pokazali :)

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano
2 minuty temu, Najtmer napisał:

no mi tez srednio siedzi pomysl pokazywania Birkina. :/

A co, to niby jakiś spoiler jest? Przecież każdy wie, jak wyglądał.

1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał:

No o tym właśnie mówie chcielibyście takie mordy w 2018? Ze strojami tak samo, to przeszło dwie dekady temu ale nie dzisiaj. Może zrobią retro wygląd postaci jako bonus jak w RotTR albo MGS5.

No to już o tym pisałem :)

36 minut temu, Wredny napisał:

chyba zrozumiałe, że skoro gierka chce być poważniejsza niż oryginał, to nie dadzą jej tego kiczowatego stroju z oryginału :)

Opublikowano

serio, je.bac krokodyla. no chyba ze bedzie odpowiednio zmutowany, a nie tylko przeskalowany. grunt zeby dodali jeszcze jakiegos nowego bossa i nie wystrzelali sie z tych, ktorzy beda wyrimejkowani.

jezu wredny, wez sie zastanow wpierw 2 razy zanim cos napiszesz.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

No ja napisałem to co napisałem z pełnym zastanowieniem - chyba normalne, że skoro RE2 to będzie Birkin, a jak wyglądał - każdy wie.
To Ty się zastanów, co piszzesz, bo z tego chaotycznego bełkotu ciężko coś sensownego wyciągnąć (podobnie jak w temacie o RDR2).
Mniej emocji, zdecydowanie mniej mocarza i powinno być OK.

Opublikowano

Wredny, bredzisz, kolega , i jak też, nie chcemy zobaczyć odrestaurowanych bossów, ponieważ to  w jaki sposb ich odpicowali i czy coś zmienili powinno być tajemnicą.

Do tego nie każdy grał  w re2.

<pukpuk>

Opublikowano

pokazanie birkina moze i spoilerem nie jest. ale 

taka claire kleczaca przed ironsem

juz tak bo czegos takiego nie bylo w oryginale. 

prosilbym o stosowanie jednak tego taga spoiler bo po to jest a niektorzy specjalnie omijaja wszystkie nowe screeny i trailery bo i tak biora gre w ciemno. 

Opublikowano

Myśle że więcej na Gamescom na razie nie pokażà scrennów a sam gameplay bo to z dema wycinki.

Opublikowano
35 minut temu, Gattz napisał:

pokazanie birkina moze i spoilerem nie jest. ale 

Ukryj zawartość

taka claire kleczaca przed ironsem

juz tak bo czegos takiego nie bylo w oryginale. 

prosilbym o stosowanie jednak tego taga spoiler bo po to jest a niektorzy specjalnie omijaja wszystkie nowe screeny i trailery bo i tak biora gre w ciemno. 

w oryginale

irons bral na muszke clair w swoim malym przytulnym dungeonie, minute przed chestbustingiem

, wiec domyslam sie, ze kontekstowo to jest juz moment, kiedy claire wie w co zamieszany jest wasaty. a co do bossa, no to po prostu glupota jest pisac ze 'kazdy wie jak wygladal w iryginale, dlatego mozna bez wrzucania w spoiler publikowac malformacje G w odswiezonej wersji". no tyle, chyba nic dziwnego ze chcialbym byc mile zaskoczony forma glownego dania, co nie?

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

@Wesker, to nie MWRC, tutaj nie zdaje się egzaminów ze znajomości każdego Residenta przy rejestracji, ogarnij