kanabis 22 475 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 To ja tak mialem z lickerem na suficie i ta blada twarza zombie chyba w intro re1. To bylo 20 lat temu a pamietam to jak dzis xd Pamietam tez ze jak gralem w sh to non stop mi sie sr.ac chcialo (te je.bane radijko). Troche sado maso bo w sumie nie sprawialo mi to przyjemnosci a gralem. Cytuj
Pupcio 18 443 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 No ale teraz możesz się śmiać z młodszych ludzi że nie grali a ty grałeś Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Po 25 roku zycia jak leca latka to jednak wolalbym nie grac w re2 na premiere i byc Pupciem Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Pamiętam sesje w Silent Hill, chyba 12 lat miałem. Poczekałem, aż będę sam w domu, zasłoniłem okna i odpaliłem sobie gierke. Odpadłem jakoś w szkole, jak wyskoczyły na mnie te małe kutasiarze z nożami. Do dziś nie ograłem żadnej innej części. Resident Evil czy Dino crisis ogrywane w tym samym czasie jednak były dość przyjemne. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Jaki ból pisdy u poniektórych że ktoś nie ograł gry z racji wieku lub archaiczności. Aż przykro czytać. No niestety tak to jest z psychofanami gierki. Też nie grałem w dwójkę i nigdy nie miałem zamiaru w to grać, ale jak widzę tak świetnie wykonany remake to bardzo chętnie sięgnę bo odpowiada mi taka rozgrywka a nie ta pokraczność sprzed 20 lat. Wtedy może było spoko, teraz to już tak średnio bym powiedział. No i po co niby ktoś ma grać w takie starocie skoro lada chwila na rynku będzie znakomicie wykonany remake? chore ludzie Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 1 minutę temu, suteq napisał: No i po co niby ktoś ma grać w takie starocie skoro lada chwila na rynku będzie znakomicie wykonany remake? chore ludzie Szkoda, kiedyś myślałem że sutq taki nawet bystry jest. 1 Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 3 minuty temu, Shen napisał: Pamiętam sesje w Silent Hill, chyba 12 lat miałem. Poczekałem, aż będę sam w domu, zasłoniłem okna i odpaliłem sobie gierke. Odpadłem jakoś w szkole, jak wyskoczyły na mnie te małe kutasiarze z nożami. Do dziś nie ograłem żadnej innej części. Resident Evil czy Dino crisis ogrywane w tym samym czasie jednak były dość przyjemne. No resident bazuje na strachu, w okreslonych momentach. Przestraszysz sie i lecisz dalej. Silent hill bazowal na lęku. Non stop to czules. Zdecydowanie mocniej to rylo Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 wybacz, ale tego samego nie mogę napisać o tobie milan p.s nie zesraj się z tym residentem Cytuj
Pupcio 18 443 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 I tak jedyny dobry stary resident to dino crisis 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 1 minutę temu, suteq napisał: wybacz, ale tego samego nie mogę napisać o tobie milan p.s nie zesraj się z tym residentem Podówjnie ci się poyebało, nie dośc że nikogo na siłe nie namawiałem w tym temacie, to jeszcze było mówione że są obiektywne przesłanki za graniem w starocia, co nie zmienia faktu ze jak ktos nie chce to niech nie gra Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Milan i Najtmer to najgorsi jehowi tego forum, nie mogę już. Cytuj
Bzduras 12 566 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Tylko remake tego kawałka 1 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 (edytowane) 14 godzin temu, Wredny napisał: Ja pyerdolę, Wesker... szanuję jak poyeahbunny Ale tego nie masz, a ja mam Oo, nie chcesz odsprzedać? Btw. Sierociniec to będzie konkretna miejscówka ale ciekawe czy jeszcze coś szykują żeby wydłużyć rozgrywkę. Zapewne sesje Ady będą dłuższe bo te w oryginale trwały kilka minut Edytowane 7 grudnia 2018 przez Wesker Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 (edytowane) no Hunk musi byc na 100%, moze tym razem bedzie to cale, kilkugodzinne scenario, a nie sprint do evacu. z reszta, na stowe beda jakies DLC, wiec nie ma co sie bac o dlugosc rozgrywki . receptura klasycznych RE wlasnie pozwala na takie kilkugodzinne epizody z roznych perspektyw. moze i Robert Kendo dostanie swoja historie z finalnym zabarykadowaniem sie w swoim sklepie. Who are you?! What are You doing here?! Edytowane 7 grudnia 2018 przez Najtmer Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 tia bo zombie by mu odpowiedzial "im a zombie, i want brains" Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 no wiesz, caly szkopul w tym, ze ci ugryzieni czesto ukrywaja to. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 Ja licze na bombe na koniec gry, po napisach koncowych jakas krotka zajawka z dziewczyna uciakajaca skapanymi w deszczu ulicami Racoon City, a po chwili glosny, wywalajacy z kapciochow ryk "Staaaaaaarsssssssssssssss" i czarny ekran w stylu "to be continued" Bo raczej nikt juz nie ma watpliwosci, jaka gra bedzie nastepna. 3 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 No po tym jak zobaczylem w akcji pana w płaszczu to ja juz nie mam pytań o Nemesisa trojeczka musi byc. Na szaraczku kilkadziesiat przejsc, speedruny. Mercenaries wtedy mi mocno zrobilo. No fpytke to byla giera. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 7 minut temu, smoo napisał: Ja licze na bombe na koniec gry, po napisach koncowych jakas krotka zajawka z dziewczyna uciakajaca skapanymi w deszczu ulicami Racoon City, a po chwili glosny, wywalajacy z kapciochow ryk "Staaaaaaarsssssssssssssss" i czarny ekran w stylu "to be continued" Bo raczej nikt juz nie ma watpliwosci, jaka gra bedzie nastepna. hmmm no wlasnie, pytanie czy po rimejku nie zrobia 8 a po nim REmake3. hope not, ale nigdy nic nie wiadomo Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 13 minut temu, Najtmer napisał: no wiesz, caly szkopul w tym, ze ci ugryzieni czesto ukrywaja to. przed spotkaniem z nim nie tak trudno o ugryzienie znowu ile razy cie potem ugryza i nie infekuja to tez mozna pominac Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 20 minut temu, smoo napisał: Ja licze na bombe na koniec gry, po napisach koncowych jakas krotka zajawka z dziewczyna uciakajaca skapanymi w deszczu ulicami Racoon City, a po chwili glosny, wywalajacy z kapciochow ryk "Staaaaaaarsssssssssssssss" i czarny ekran w stylu "to be continued" Bo raczej nikt juz nie ma watpliwosci, jaka gra bedzie nastepna. jezus to musi być pisz petycje Cytuj
Mani 686 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 (edytowane) 22 godziny temu, [InSaNe] napisał: Ma Ktoś jeszcze ten numer Neo (chyba kwiecień 1998 r.) z RE2 na okładce? Ja. Tylko muszę w kartonie poszukać 22 godziny temu, Najtmer napisał: bluber juz pewnie gdzies to zapisal na jakims zewnetrznym dysku twardym i zamrozil. Oj tam oj tam @Bzduras @Cr@sh wiedzą, że śmieszkuje Dumny z Calaka Na PSStorze teraz znowu przeceny na Residenty. Revelations 1 i 2 już kupione. Mogliby zrobić remake outbrejków bo nie grałem a czuje ze tam multi by dawało bardzo rade. Edytowane 7 grudnia 2018 przez Mani 2 Cytuj
Berion 207 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 8 godzin temu, II KoBik II napisał: No po tym jak zobaczylem w akcji pana w płaszczu to ja juz nie mam pytań o Nemesisa Pana w płaszczu i... kapelutku... Ja tam mam dużo pytań o ten dizajn. ;p Strach pomyśleć co zrobiliby z Nemesisem (wbrew pozorom ta morda nie jest taka łatwa do zrobienia, co zresztą widać na FMV). Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 Moze później go traci w czasie walki jak Arthur Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi