Skocz do zawartości

Resident Evil 2 Remake

Hubert249

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet dema nie ruszyłem, taki jestem pewny że będzie ok, smuteczek tylko  z tymi błędami typu nie rpzechdozenie przez drzwi  czy  niezniszczalna szyba. No ale co tam.

Opublikowano

Co za żal, IGN wystaiwlo wczoraj note 8.8, gdzie recenzent probowal sciemnic ze gral w oryginal (a wyraznie bylo widac ze nie gral), po fali hejtu zaczeli banowac komentarze, zdjeli recenzje i po jakims czasie wrocila edytowana z ocena 9.

Jak ja gardze dziennikarzynami. :facepalm:

Opublikowano

Zrozumcie w końcu, że nie ogląda się i nie czyta recenzji od IGNów, Gamespotów i innych dziadowskich portalików.

Opublikowano
4 minuty temu, smoo napisał:

W Pozku tez juz mozna kupic pudeleczka w cenie 200 cebulionow.

Pamiętam jak dzisiaj ten dzien w którym kupiło się residenta 2 na psxa w starej hali góreckiej.

Kto  z Poznania moze kojarzyć, fajny sklep tam był kiedys.

Opublikowano (edytowane)

Tutaj macie do tego odpowiedni temat

edit: nie wiem czemu ten link nie działa. Dział PS4 "Gry na premierę. Gdzie dostać?" W dziale Xa takiego tematu nie zauważyłem więc może warto go tam założyć.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
5 minut temu, Bansai napisał:

Troche tam kogos ponioslo w capcomie z tymi pistoletami.

Wlasnie zwykly zombiak przyjal 9 "focused" kul pod rzad w leb i dalej chodzil, popyerdolone... xd

Strzelba załatwia sprawę od razu, lecz w przypadku innych pukawek headshoty nie "wchodzą" już tak łatwo, gdyż aby zdekapitować umarlaka, trzeba wyczuć moment, gdy celownik gwałtowanie zmniejsza się na celu. Działa to na podobnej zasadzie, co przeładowywanie broni w grach z cyklu Gears of War, choć wymaga większej uwagi. Satysfakcja z krytycznego strzału w głowę jest ogromna

To wiele wyjaśnia 

Opublikowano
21 minut temu, flahu napisał:

Strzelba załatwia sprawę od razu, lecz w przypadku innych pukawek headshoty nie "wchodzą" już tak łatwo, gdyż aby zdekapitować umarlaka, trzeba wyczuć moment, gdy celownik gwałtowanie zmniejsza się na celu. Działa to na podobnej zasadzie, co przeładowywanie broni w grach z cyklu Gears of War, choć wymaga większej uwagi. Satysfakcja z krytycznego strzału w głowę jest ogromna

To wiele wyjaśnia 

No to wlasnie 9 takich headshotow sprzedalem na zmniejszonym celowniku. xd

Zreszta zagracie to zobaczycie. Gra ma niestety ukryta funkcje ze jak za dobrze ci idzie i celnie strzelasz, masz amunicje to zombiaki buffa dostaja.

Opublikowano

Trochę abstrahując od RE2 to w trójce RE miałem wrażenie, że strzelając z pukawki na ptaszki, jak ręce opadają po odrzucie i naciśnie się ponownie spust kiedy ręce znajdują się pod odpowiednim kątem podczas opadania to wtedy wchodzi krytyk i łeb wybucha.