Bansai 11 198 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 57 minut temu, MEVEK napisał: Niestety nie bedzie @Bansai Jak mi smutno Free DLC, Thx Capcom Nie bawie sie juz w platynki : p ale wiele w sumie nie brakuje, moze kiedys z nudow sie porwe jak wroce do gierki Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 (edytowane) Przy tej zagadce, staraj sie stac w miejscu kiedy atakuje z gory grabiami. Raz moze cie trafic, chodz nie musi, a potem bedzie atakowal w tym samym miejscu. Kiedy spodziewasz sie ataku rob krok do tylu i tym sposobem masz zaoszczedzony spray, albo dwa 3 minuty temu, Bansai napisał: Nie bawie sie juz w platynki : p ale wiele w sumie nie brakuje, moze kiedys z nudow sie porwe jak wroce do gierki Akurat odnioslem sie do obozu X'baka, gdzie nie ma platyny nawet przy calaku. Przykro mi Edytowane 28 stycznia 2019 przez MEVEK Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Aha xD wielkie dzieki mevek Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 15 minut temu, MEVEK napisał: Przy tej zagadce, staraj sie stac w miejscu kiedy atakuje z gory grabiami. Raz moze cie trafic, chodz nie musi, a potem bedzie atakowal w tym samym miejscu. Kiedy spodziewasz sie ataku rob krok do tylu i tym sposobem masz zaoszczedzony spray, albo dwa Nie wiem, gdzie takie bogactwa, ale pewnie na Normau, bo ja na Hardcore posiadam całą jedną sztukę, no i w sumie dwa komplety roślinek. Dobrze, że droga powrotna z miotaczem była prosta i można było te paskudztwa w kanałach wyminąć. Przypuszczam, że ta przerośnięta zapalniczka nie jest zbyt skuteczna na Williama... Czy może się mylę? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 18 minut temu, MEVEK napisał: Przy tej zagadce, staraj sie stac w miejscu kiedy atakuje z gory grabiami. Raz moze cie trafic, chodz nie musi, a potem bedzie atakowal w tym samym miejscu. Kiedy spodziewasz sie ataku rob krok do tylu i tym sposobem masz zaoszczedzony spray, albo dwa Akurat odnioslem sie do obozu X'baka, gdzie nie ma platyny nawet przy calaku. Przykro mi Ale wiesz że w obozie zielonym mało kto calakuje gry bo są ciekawsze rzeczy w życiu niż np 300h w mortale kombat dla jednego pucharka albo autystyczne zbieranie pierdół w sandboksie. Na szczęście na forum widzę coraz mniej dzbaniarzy pucharkowiczów. Co wam te platyny czy calaki dają to nie wiem. Wracając do gry i Claire b. Czy dobrze rozumiem mogę wszystko robić dopóki nie wejdę do siedziby specjalnej jednostki pan x nie zaatakuje? Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 (edytowane) tak jest btw. skończyłem lełona b no i trochę kibel że praktycznie nie ma większych różnic ale w to się tak zayebiście gra że nawet mi to nie przeszkadzało. Claire a narazie poczeka, przejde tylko ten dodatkowy tryb i do dlc przerwa Edytowane 28 stycznia 2019 przez Pupcio Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 7 minut temu, blantman napisał: Wracając do gry i Claire b. Czy dobrze rozumiem mogę wszystko robić dopóki nie wejdę do siedziby specjalnej jednostki pan x nie zaatakuje? Nie ma się z czego wielce cieszyć bo i tak w końcu tam trafisz szybko, bez sensu nie ma co latać po posterunku. Pan X to pocieszny przeciwnik, słychac go, i jedyny minusik to mimo że w większosci realnie łazi po posterunku to chyba czasami gra go teleportuje. Ale nie na zasadzie ze wiesz ze jest z tyłu a nagle pojawia się z przodu. Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Humulus napisał: Gram w Claire B i właśnie trafiłem do Ukryj zawartość sierocińca Co się tam wyprawia to ja nawet nie Wszyscy się jarają, a mnie ta lokacja rozczarowała. Nie liczyłem co prawda na poziom posterunku, no ale miałem nadzieję, że trochę dłużej tam zabawimy, no i to daremne skradanie, które pasuje do tej gry jak pięść do oka... Jedynie Irons dawał tu radę. 2 godziny temu, Popi napisał: Czy Leon B czymś się różni oprócz innego wejścia na komisariat i pojawieniem się szybciej Mr X? Bo walka z Birkinem była taka sama, etap w więzieniu i psiarnia też, później już idzie ten sam schemat co Leon A? Leon A/Leon B czy Claire A/ClaireB, to jest praktycznie to samo. Start w innym miejscu, Mr.X pojawiający sie ciut wcześniej, no i przedłużona końcówka. Niestety pod tym względem się nie postarali, w oryginale zmiany były znacznie bardziej wyraźne. 3 godziny temu, easye napisał: Za darmo będą? Za darmo, a najlepsze jest to, że i tak znajdą sie marudy. Wystarczy wejść na PPE i poczytać to p*erdolenie "dlaczego nie dali od razu na płycie". Autyzm lv.9999. Edytowane 28 stycznia 2019 przez Josh 2 1 Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Jutro od rana katuję Leona A na hardcorze, co by zrobić go na minimum S . Chciałbym zdobyć LE 5 z infinite ammo, a potem wiadomo platynkę. Wish me luck. Dziękuję Capcom <3 Dawno tak mnie gra nie porobiła jak ten sztos. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Oficjalnie uważam kogoś za mistrza kto poleci HC leona A bez sejwów. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 7 minut temu, Bartolini napisał: Jutro od rana katuję Leona A na hardcorze, co by zrobić go na minimum S . Chciałbym zdobyć LE 5 z infinite ammo, a potem wiadomo platynkę. Wish me luck. Dziękuję Capcom <3 Dawno tak mnie gra nie porobiła jak ten sztos. Do LE5 infinite ammo wystarczy S rank na normalu jakby co Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Jezu jaka ta gra jest fenomenalna xd Narzekanie na branżę w 2019 r? Chore ludzie. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 a tu już KH 3, zaraz Metro, Sekiro i DMC V. Piękna generacja. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 4 minuty temu, Bansai napisał: Do LE5 infinite ammo wystarczy S rank na normalu jakby co Jestes pewien? źródła mówią, że to musi być hardcore, no, ale skoro go masz to się nie spieram. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 5 minut temu, ragus napisał: Jezu jaka ta gra jest fenomenalna xd Narzekanie na branżę w 2019 r? Chore ludzie. Kim i jak grasz? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Tam też uważaj na bogdanów 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 33 minuty temu, Bartolini napisał: Jestes pewien? źródła mówią, że to musi być hardcore, no, ale skoro go masz to się nie spieram. Trzeba miec czas ponizej 2:30h ale teraz to juz sam nie jestem pewien czy na normalu czy na hardcore... wiem ze na hardcore na 100% mozna odblokowac infinite rakietnice i miniguna. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 9 minut temu, Bansai napisał: Trzeba miec czas ponizej 2:30h ale teraz to juz sam nie jestem pewien czy na normalu czy na hardcore... wiem ze na hardcore na 100% mozna odblokowac infinite rakietnice i miniguna. No na necie jest napisane, że na hardcorze bazooka i minigun to S+ w zależnosci od postaci, a LE 5 to samo S. Może Ci się myli z Samurai Edge, który jest dostępny za S'ke na normalu. Trochę pogmatwane, ale za to ile radości Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 (edytowane) To uczucie, gdy wchodzisz z jednym nabojem do pokoju z ozdobami powitalnymi dla Leona, widzisz zagadkę do rozwiązania, nagle zza ściany wychodzi jeden zombiak, a drugi który leżał przy drzwiach nagle wstaje. I cyk wracamy do głównego hallu. Podoba mi się ten patent, że nie wiemy po ilu strzałach pada zombie. Jest stresik, desperacja i ta myśl że chyba lepiej uciekać. Edytowane 28 stycznia 2019 przez ragus Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Ciężkie kryteria trzeba spełnić na Infinite Rocket Launcher i Infinite Miniguna. Trzeba zrobić S+ rank na Hardcore, a jednak Save wpływa na rangę w RE2Remake bo S+ dostaniemy tylko jeżeli liczba savów nie przekroczy 3. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Tak mi sie przypomnialy, w Leon A w psiarni zalatwilem te psy jak byly jesczcze w klatkach a wracaja i tak bylo ich pelno Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Ale jakbyś nie rozwalił tych w klatkach, to miałbyś o 3 więcej - sprawdzone własnoręcznie Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 (edytowane) Tak, pamietam ze mialem podobnie dlatego strzelalem z uchylonych drzwi. A czasem tylko w pelnie otwieralem. W tamtym miejscu pieski nie moga opuscic pomieszczenia. Tak samo, jak i na parkingu. Dobrze, ze strzelby sa na strzala. Edytowane 28 stycznia 2019 przez MEVEK Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 2 godziny temu, milan napisał: Oficjalnie uważam kogoś za mistrza kto poleci HC leona A bez sejwów. Nie zliczę ile razy przeszedłem całe RE4 na professional bez save'owania ani ginięcia, jednak tutaj taki wyczyn wydaje mi się znacznie trudniejszy. Będzie co masterować przez następne tygodnie / miesiące. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi