Opublikowano 28 stycznia 20196 l 57 minut temu, MEVEK napisał: Niestety nie bedzie @Bansai Jak mi smutno Free DLC, Thx Capcom Nie bawie sie juz w platynki : p ale wiele w sumie nie brakuje, moze kiedys z nudow sie porwe jak wroce do gierki
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Przy tej zagadce, staraj sie stac w miejscu kiedy atakuje z gory grabiami. Raz moze cie trafic, chodz nie musi, a potem bedzie atakowal w tym samym miejscu. Kiedy spodziewasz sie ataku rob krok do tylu i tym sposobem masz zaoszczedzony spray, albo dwa 3 minuty temu, Bansai napisał: Nie bawie sie juz w platynki : p ale wiele w sumie nie brakuje, moze kiedys z nudow sie porwe jak wroce do gierki Akurat odnioslem sie do obozu X'baka, gdzie nie ma platyny nawet przy calaku. Przykro mi Edytowane 28 stycznia 20196 l przez MEVEK
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 15 minut temu, MEVEK napisał: Przy tej zagadce, staraj sie stac w miejscu kiedy atakuje z gory grabiami. Raz moze cie trafic, chodz nie musi, a potem bedzie atakowal w tym samym miejscu. Kiedy spodziewasz sie ataku rob krok do tylu i tym sposobem masz zaoszczedzony spray, albo dwa Nie wiem, gdzie takie bogactwa, ale pewnie na Normau, bo ja na Hardcore posiadam całą jedną sztukę, no i w sumie dwa komplety roślinek. Dobrze, że droga powrotna z miotaczem była prosta i można było te paskudztwa w kanałach wyminąć. Przypuszczam, że ta przerośnięta zapalniczka nie jest zbyt skuteczna na Williama... Czy może się mylę?
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 18 minut temu, MEVEK napisał: Przy tej zagadce, staraj sie stac w miejscu kiedy atakuje z gory grabiami. Raz moze cie trafic, chodz nie musi, a potem bedzie atakowal w tym samym miejscu. Kiedy spodziewasz sie ataku rob krok do tylu i tym sposobem masz zaoszczedzony spray, albo dwa Akurat odnioslem sie do obozu X'baka, gdzie nie ma platyny nawet przy calaku. Przykro mi Ale wiesz że w obozie zielonym mało kto calakuje gry bo są ciekawsze rzeczy w życiu niż np 300h w mortale kombat dla jednego pucharka albo autystyczne zbieranie pierdół w sandboksie. Na szczęście na forum widzę coraz mniej dzbaniarzy pucharkowiczów. Co wam te platyny czy calaki dają to nie wiem. Wracając do gry i Claire b. Czy dobrze rozumiem mogę wszystko robić dopóki nie wejdę do siedziby specjalnej jednostki pan x nie zaatakuje?
Opublikowano 28 stycznia 20196 l tak jest btw. skończyłem lełona b no i trochę kibel że praktycznie nie ma większych różnic ale w to się tak zayebiście gra że nawet mi to nie przeszkadzało. Claire a narazie poczeka, przejde tylko ten dodatkowy tryb i do dlc przerwa Edytowane 28 stycznia 20196 l przez Pupcio
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 7 minut temu, blantman napisał: Wracając do gry i Claire b. Czy dobrze rozumiem mogę wszystko robić dopóki nie wejdę do siedziby specjalnej jednostki pan x nie zaatakuje? Nie ma się z czego wielce cieszyć bo i tak w końcu tam trafisz szybko, bez sensu nie ma co latać po posterunku. Pan X to pocieszny przeciwnik, słychac go, i jedyny minusik to mimo że w większosci realnie łazi po posterunku to chyba czasami gra go teleportuje. Ale nie na zasadzie ze wiesz ze jest z tyłu a nagle pojawia się z przodu.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, Humulus napisał: Gram w Claire B i właśnie trafiłem do Ukryj zawartość sierocińca Co się tam wyprawia to ja nawet nie Wszyscy się jarają, a mnie ta lokacja rozczarowała. Nie liczyłem co prawda na poziom posterunku, no ale miałem nadzieję, że trochę dłużej tam zabawimy, no i to daremne skradanie, które pasuje do tej gry jak pięść do oka... Jedynie Irons dawał tu radę. 2 godziny temu, Popi napisał: Czy Leon B czymś się różni oprócz innego wejścia na komisariat i pojawieniem się szybciej Mr X? Bo walka z Birkinem była taka sama, etap w więzieniu i psiarnia też, później już idzie ten sam schemat co Leon A? Leon A/Leon B czy Claire A/ClaireB, to jest praktycznie to samo. Start w innym miejscu, Mr.X pojawiający sie ciut wcześniej, no i przedłużona końcówka. Niestety pod tym względem się nie postarali, w oryginale zmiany były znacznie bardziej wyraźne. 3 godziny temu, easye napisał: Za darmo będą? Za darmo, a najlepsze jest to, że i tak znajdą sie marudy. Wystarczy wejść na PPE i poczytać to p*erdolenie "dlaczego nie dali od razu na płycie". Autyzm lv.9999. Edytowane 28 stycznia 20196 l przez Josh
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Jutro od rana katuję Leona A na hardcorze, co by zrobić go na minimum S . Chciałbym zdobyć LE 5 z infinite ammo, a potem wiadomo platynkę. Wish me luck. Dziękuję Capcom <3 Dawno tak mnie gra nie porobiła jak ten sztos.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Oficjalnie uważam kogoś za mistrza kto poleci HC leona A bez sejwów.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 7 minut temu, Bartolini napisał: Jutro od rana katuję Leona A na hardcorze, co by zrobić go na minimum S . Chciałbym zdobyć LE 5 z infinite ammo, a potem wiadomo platynkę. Wish me luck. Dziękuję Capcom <3 Dawno tak mnie gra nie porobiła jak ten sztos. Do LE5 infinite ammo wystarczy S rank na normalu jakby co
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Jezu jaka ta gra jest fenomenalna xd Narzekanie na branżę w 2019 r? Chore ludzie.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 4 minuty temu, Bansai napisał: Do LE5 infinite ammo wystarczy S rank na normalu jakby co Jestes pewien? źródła mówią, że to musi być hardcore, no, ale skoro go masz to się nie spieram.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 5 minut temu, ragus napisał: Jezu jaka ta gra jest fenomenalna xd Narzekanie na branżę w 2019 r? Chore ludzie. Kim i jak grasz?
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 33 minuty temu, Bartolini napisał: Jestes pewien? źródła mówią, że to musi być hardcore, no, ale skoro go masz to się nie spieram. Trzeba miec czas ponizej 2:30h ale teraz to juz sam nie jestem pewien czy na normalu czy na hardcore... wiem ze na hardcore na 100% mozna odblokowac infinite rakietnice i miniguna.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 9 minut temu, Bansai napisał: Trzeba miec czas ponizej 2:30h ale teraz to juz sam nie jestem pewien czy na normalu czy na hardcore... wiem ze na hardcore na 100% mozna odblokowac infinite rakietnice i miniguna. No na necie jest napisane, że na hardcorze bazooka i minigun to S+ w zależnosci od postaci, a LE 5 to samo S. Może Ci się myli z Samurai Edge, który jest dostępny za S'ke na normalu. Trochę pogmatwane, ale za to ile radości
Opublikowano 28 stycznia 20196 l To uczucie, gdy wchodzisz z jednym nabojem do pokoju z ozdobami powitalnymi dla Leona, widzisz zagadkę do rozwiązania, nagle zza ściany wychodzi jeden zombiak, a drugi który leżał przy drzwiach nagle wstaje. I cyk wracamy do głównego hallu. Podoba mi się ten patent, że nie wiemy po ilu strzałach pada zombie. Jest stresik, desperacja i ta myśl że chyba lepiej uciekać. Edytowane 28 stycznia 20196 l przez ragus
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Ciężkie kryteria trzeba spełnić na Infinite Rocket Launcher i Infinite Miniguna. Trzeba zrobić S+ rank na Hardcore, a jednak Save wpływa na rangę w RE2Remake bo S+ dostaniemy tylko jeżeli liczba savów nie przekroczy 3.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Tak mi sie przypomnialy, w Leon A w psiarni zalatwilem te psy jak byly jesczcze w klatkach a wracaja i tak bylo ich pelno
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Ale jakbyś nie rozwalił tych w klatkach, to miałbyś o 3 więcej - sprawdzone własnoręcznie
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Tak, pamietam ze mialem podobnie dlatego strzelalem z uchylonych drzwi. A czasem tylko w pelnie otwieralem. W tamtym miejscu pieski nie moga opuscic pomieszczenia. Tak samo, jak i na parkingu. Dobrze, ze strzelby sa na strzala. Edytowane 28 stycznia 20196 l przez MEVEK
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 2 godziny temu, milan napisał: Oficjalnie uważam kogoś za mistrza kto poleci HC leona A bez sejwów. Nie zliczę ile razy przeszedłem całe RE4 na professional bez save'owania ani ginięcia, jednak tutaj taki wyczyn wydaje mi się znacznie trudniejszy. Będzie co masterować przez następne tygodnie / miesiące.