Figaro 8 203 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Gra zapowiedziana na E3, a tu brak tematu. Chyba nic dziwnego, bo ludzie jakoś się nie podniecili. Ale chyba niesłusznie. Wrażenia grających są wyraźnie pozytywne. Na Konsoleigry.pl gra jest za 129 zł!! http://konsoleigry.pl/gry-na-3ds/4127-legend-of-zelda-tri-force-heroes-3ds-045496528423.html Premiera 23 października. Myślałem sobie, że może znajdzie się trójka osób, co kupią na premierę i przejdziemy wspólnie całą kampanię? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Chętnie. Dla mnie ta gra jest ogromnym zaskoczeniem, bo przed pograniem w tę część spodziewałem się balasa na miarę 4 swords/4 swords adventures. Tytuł tak naprawdę okazał się ciekawym podejściem do dungeonów i zagadek i preorder już dawno zaklepany w lovegame na multi chętnie się piszę, żałuję, że nie miałem okazji potestować trybu single player, ale ten będzie mocno średni coś czuję. Ta zelda i tak jest popierdółką tak naprawdę, ale dobre to niż nic. Przynajmniej umili oczekianie na Zeldę Wii U Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Ok, to ja, kapelusznik i ktoś jeszcze chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Może ja, ale nic nie obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 To bardzo miło, gajos i legenda forumkowa. Brzmi jak ciekawa ekipa. Będę oczekiwał waszego potwierdzenia bliżej premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 Dzięki za info, właśnie kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Oficjalna okładka: Art: Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Może nie jestem psychofanem Zeldy, ale... jestem nim prawie, więc jeśli ktoś coś kiedyś, to ja bardzo chętnie zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza
toaletor 0 Opublikowano 1 września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 września 2015 Jesteście pewni, że będzie online multiplayer a nie tylko local network? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 września 2015 Jesteśmy pewni. Cytuj Odnośnik do komentarza
toaletor 0 Opublikowano 3 września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 W takim razie mnie namówiliście. Chętnie pogram z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 3 września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2015 No to już jest powoli grupa na dwie drużyny coopowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 29 września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 Ale jak to tak, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 kopia recenzencka dam znać jak wrażenia z gry jak mi się ud trochę pograć i napisać preview Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 września 2015 Już teraz mogę napisać, żę granie po singlu jest męczące ale możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Męczące mówisz, a konkretnie? Czy trzeba co chwilę zmieniać Linka? Nie ma SI? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 (edytowane) nie ma Si, trzeba zmieniać Linka, jak dwójką która nie grasz stoi w miejscu tam gdzie ich zostawisz. Jedynie jak masz totem, to jednocześnie sterujesz tym na samym dole i możesz używać miecza/przedmiotu tego na samej górze. Nie jest złe, ale jest po prostu irytujące i powolne w porównaniu z multi. A samo multi jest naprawdę spoko, w sobotę przetestuję download playa (jest PEŁNY download play, na jednej kopii 3 graczy może przejść całą grę, a Ci co używają download playa mogą sobie zapisać stan gry i go w razie czego przenieść do ich kopii :potter:). Online coop spoko, ikonki dają radę w komunikacji. Więcej mówić nie mogę Edytowane 7 października 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 aux, kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 To jest trudne pytanie, nie znasz mojej sytuacji W skrócie - zastanawiam się czy kupić new 3DS czy... Xbox One. Mam strasznego wkur.wa na Nintendo, strasznego. Sprzedałem jakiś czas temu starego 3DSa z myślą by kupić nowego (kolorowe guziczki!). Planowałem kupić jakiegoś fajnego, najchętniej Zeldowego. No i wyskoczyli niedawno z pięknym, limitowanym Hyrule Gold Edition. Jest tylko jeden DUŻY problem - its GameStop US exclusive. Nie wiem co zrobię, Zelda kusi, wiadomo. Singiel i multi wydają się fajne. Mam jeszcze czas by dobrze się zastanowić. A przy okazji - jak wygląda komunikacja w multi na 3DS? Da się gadać czy trzeba pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 zależy od gry. w Zeldzie masz ikonki do komunikacji, całkiem spoko. Możesz sobie kpić n3ds classica i kupić jakiś ładny panel Zeldowy ew mozesz kupić n3ds XL Majorowego Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Nom, chyba tak zrobię. Fajne te panele, dużo ciekawych wzorków. A Ty jakiego masz teraz 3DSa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 nadal tego samego, mojego starego już na 25 lecie zeldy classica gdybym nie miał takiej wersji to bym dawno sprzedał i kupił n3dsa classica, no ale póki co to nadal dla mnie trochę zbędny wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 No proszę, nadal ten sam model. Piękny jest. Myślałem że sobie kupiłeś new3DS, albo dostałeś za zasługi w szerzeniu tęczowej nowiny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Tjaa, chciałbym dostać nawet mi do testów n3DSa przysłać cholery nie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi